- 18 Şubat 2023
- 9
- 1
-
- Konu Sahibi acemiprensess
Evet siz fb ymişsiniz canım.Benim gorüstugum astsb olan bir cocuk vardi benden 3 yas kucuktu ama cok olgun geliyordu her seyimi rahatlikla anlatiyordum dinliyordu yardimci olmaya calisiyordu telegram uzerinden tanismistik 2 kere falan bulustuk sevistik ama tam iliski yasamadik ben bakire oldugum icin. Sonra bu benden baya etkilendigini soyledi iliski baslattik ve kisa sure sonra kavgayla bitti. 3 4 gun sonra kendi yazdi duzeldi aramiz ama sevgili olarak devam etmedik,oyle 2 3 gunde bir normal hayattan ve cinsellik konusuyorduk sonra biz bununla bir bulusma ayarladik son 2 3 gun kala beni sacma sapan bahaneyle ekti birkac gun sonra tekrar kendi yazdi ondan sonra ben buna duygusal anlamda bir seyler hissettigim icin her kavgadan sonra birkac gun sonra yazdiginda cevap veriyordum posta koyamiyordum. Sonra 2 3 gunde bir tekrar konusmaya devam ettik ve ben bununla tam bir seyler yasamaya karar verdim duygusal anlamda baglanmaya basladim ve dedimki bir gun tamamen biterse en azindan bir seyler hissettigim birjyle yapmistim derim dedim kendi kendime. Bulusacaktik deprem bolgesine goreve gitti. Son olarak dün gece "seninle bir seyler yasayacagiz ama hic dusunmuyor musun sana baglanir miyim" diye dedim ona, ne guzel işte ben de sana baglanirim daha guzel tutkulu yapariz dedi. Ben de o anlamda degil aşık olursam dedim, olursan zaten ayni şehirde olamayiz yine bulustuktan bulustuga yapariz yine 4 5 gunde bir konusuruz dedi ben de kendimi kötü bir duruma dusürmek istemiyorum hic gorusmeyelim bence bosver dedim bu kez postayi koydum engelledim. Amaci neydi kullanmak miydi hic mi sevmemis beni hic mi aşık olma potansiyeli yoktu bana? Korkuyorum artik kime guvencem, ne zaman karsima cikacak duzgun biri diye dusunuyorum hep artik
Benim gorüstugum astsb olan bir cocuk vardi benden 3 yas kucuktu ama cok olgun geliyordu her seyimi rahatlikla anlatiyordum dinliyordu yardimci olmaya calisiyordu telegram uzerinden tanismistik 2 kere falan bulustuk sevistik ama tam iliski yasamadik ben bakire oldugum icin. Sonra bu benden baya etkilendigini soyledi iliski baslattik ve kisa sure sonra kavgayla bitti. 3 4 gun sonra kendi yazdi duzeldi aramiz ama sevgili olarak devam etmedik,oyle 2 3 gunde bir normal hayattan ve cinsellik konusuyorduk sonra biz bununla bir bulusma ayarladik son 2 3 gun kala beni sacma sapan bahaneyle ekti birkac gun sonra tekrar kendi yazdi ondan sonra ben buna duygusal anlamda bir seyler hissettigim icin her kavgadan sonra birkac gun sonra yazdiginda cevap veriyordum posta koyamiyordum. Sonra 2 3 gunde bir tekrar konusmaya devam ettik ve ben bununla tam bir seyler yasamaya karar verdim duygusal anlamda baglanmaya basladim ve dedimki bir gun tamamen biterse en azindan bir seyler hissettigim birjyle yapmistim derim dedim kendi kendime. Bulusacaktik deprem bolgesine goreve gitti. Son olarak dün gece "seninle bir seyler yasayacagiz ama hic dusunmuyor musun sana baglanir miyim" diye dedim ona, ne guzel işte ben de sana baglanirim daha guzel tutkulu yapariz dedi. Ben de o anlamda degil aşık olursam dedim, olursan zaten ayni şehirde olamayiz yine bulustuktan bulustuga yapariz yine 4 5 gunde bir konusuruz dedi ben de kendimi kötü bir duruma dusürmek istemiyorum hic gorusmeyelim bence bosver dedim bu kez postayi koydum engelledim. Amaci neydi kullanmak miydi hic mi sevmemis beni hic mi aşık olma potansiyeli yoktu bana? Korkuyorum artik kime guvencem, ne zaman karsima cikacak duzgun biri diye dusunuyorum hep artik
2 kere görüşen kişi de sevemez ki öyle dengesiz takilmislaeUzak dur. Seven insan gelip gidip durmaz.