Fuckbuddy miydi neydi

acemiprensess

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
9
1
Benim gorüstugum astsb olan bir cocuk vardi benden 3 yas kucuktu ama cok olgun geliyordu her seyimi rahatlikla anlatiyordum dinliyordu yardimci olmaya calisiyordu telegram uzerinden tanismistik 2 kere falan bulustuk sevistik ama tam iliski yasamadik ben bakire oldugum icin. Sonra bu benden baya etkilendigini soyledi iliski baslattik ve kisa sure sonra kavgayla bitti. 3 4 gun sonra kendi yazdi duzeldi aramiz ama sevgili olarak devam etmedik,oyle 2 3 gunde bir normal hayattan ve cinsellik konusuyorduk sonra biz bununla bir bulusma ayarladik son 2 3 gun kala beni sacma sapan bahaneyle ekti birkac gun sonra tekrar kendi yazdi ondan sonra ben buna duygusal anlamda bir seyler hissettigim icin her kavgadan sonra birkac gun sonra yazdiginda cevap veriyordum posta koyamiyordum. Sonra 2 3 gunde bir tekrar konusmaya devam ettik ve ben bununla tam bir seyler yasamaya karar verdim duygusal anlamda baglanmaya basladim ve dedimki bir gun tamamen biterse en azindan bir seyler hissettigim birjyle yapmistim derim dedim kendi kendime. Bulusacaktik deprem bolgesine goreve gitti. Son olarak dün gece "seninle bir seyler yasayacagiz ama hic dusunmuyor musun sana baglanir miyim" diye dedim ona, ne guzel işte ben de sana baglanirim daha guzel tutkulu yapariz dedi. Ben de o anlamda degil aşık olursam dedim, olursan zaten ayni şehirde olamayiz yine bulustuktan bulustuga yapariz yine 4 5 gunde bir konusuruz dedi ben de kendimi kötü bir duruma dusürmek istemiyorum hic gorusmeyelim bence bosver dedim bu kez postayi koydum engelledim. Amaci neydi kullanmak miydi hic mi sevmemis beni hic mi aşık olma potansiyeli yoktu bana? Korkuyorum artik kime guvencem, ne zaman karsima cikacak duzgun biri diye dusunuyorum hep artik

Son düzenleme:
Evet siz fb ymişsiniz canım.

Olayların üzerinden biraz zaman geçsin sana karşı bir hissi olmadığını göreceksin kuzucum. Kendini uzak tut ondan. Bekaret önemli olduğu için böyle biriyle yaşamak sana kendini hissettirmez. Sevişme guzum

bunu engellemek yerine konuşsan ben aşık olursam bu ilişki sevgililiğe döner mi diye sorsan olmaz mı?

Bak buna benzer benim bi olayım var. 2017de bir beyden bir hobi yaptığım esnada tanışıp çok etkilendik gittik, onun evinde seviştik sonrasında ara ara görüştük. Evli olduğunu öğrendim baya kavga.. o yıl haziranda 2-3 gün kuzenlerinin yanına tatile gittik benım evliliğini çok kafama takmam nedeniyle ayrldık sonra boşanıp geldi. Ben sadece arkadaş kalmak istediğini düşündüm hiçbirşey söyleyemedım. Çok yakın arkadaştık, herseyi konuşabiliyorduk ancak ilişki veya seks konusunda çekim dahi olsa anlamamazlıktan geliyorduk birbirimizi ben konuşmadım. Oda ona göre ayıp geldiği için beni arzuladığını söyleyemedi taki 2.5 ay öncesine kadar cok sarhoş olduğu bir akşam konuştuk.. İkimizde deli gibi seks olarakta ilişki olarakta birbirimizi istiyoruz hatta şimdiye kadar neden konuşmadığımıza dair birbirimizi anlayamaz durumdayız. Çünkü herşeyimde yanımdaydı. Şuan sevgili olma noktasındayız içimizden geldiği gibi hareket ediyoruz. Keşke ertelemeseymişiz.

Karşınızdaki kişinin tek düşündüğü seks. Siz ise duygusal ilişki yaşamak istiyorsunuz. O yüzden bu iş olmaz. Çok yıpranır çok zarar görürsünüz. Kendinizden nefret eder hale gelirsiniz

2 kere buluşup sevişmişsiniz. Zaten ilişki çok duygusal başlamamış ki. Niye sevsin sizi niyeti baştan belliymiş. Uygun değilsiniz birbirinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…