- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
-
- Konu Sahibi Duka Tesla
Bu konuda sana kesınlıkle katılıyorum..
ayrıca fuat avnı ıcın soylenen algı yonetıyor , bılınmezlerı soylemıyorki soylemlerınede katılmıyorum..
adam bal gıbıde ıclerınde..
cemaatın , akepenın yada pkk nın adamı her neyse... akepenın kotu planları cıkıyormu cıkıyor.. daha hala gormeyenler ne deyım sıze..
Ben takip ediyorum bu adamı da, bişey kafama takılıyor. Bu adam ifşa oldu sonuçta, orda diyor böyle böyle olacak bilmem ne..İki üç gün önceden söylüyor. Peki bu adamın söyledikleri neden yapılıyor, zaten bu Fuat ifşa ediyor her şeyi. Bi yerde bi mantıksızlık var. Düşünüyorum kaos planım halka twitterdan ifşa olsa ben iptal ederim o planı. Ki twitter zaten devlet kontrolünde gibi bişey artık.
Tartışmak için yazmadım ama gerçekten merak ediyorumduka tesadan cevap bekliyoruz. kılıfları hazırdır.
Ben takip ediyorum bu adamı da, bişey kafama takılıyor. Bu adam ifşa oldu sonuçta, orda diyor böyle böyle olacak bilmem ne..İki üç gün önceden söylüyor. Peki bu adamın söyledikleri neden yapılıyor, zaten bu Fuat ifşa ediyor her şeyi. Bi yerde bi mantıksızlık var. Düşünüyorum kaos planım halka twitterdan ifşa olsa ben iptal ederim o planı. Ki twitter zaten devlet kontrolünde gibi bişey artık.
duka tesadan cevap bekliyoruz. kılıfları hazırdır.