Fuat Avni’nin işaret ettiği komutan Kulaksız mıydı?

Duka Tesla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
2.238
5.904
Twitter fenomeni FuatAvni iki gün önce paylaştığı twitte AKP'nin kaostan beslenmeye çalıştığını iddia etmişti.

Faut Avni kaos planı doğrultusunda TSK'nın istenilen şekilde yapılandırılması için hedef olarak üst düzey bir komutanın seçildiğini öne sürmüştü. Bu iddianın hemen ardından Muş Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız'ın şehit haberinin gelmesi, akıllara "İddia edilen komutan Kulaksız mı?" sorusunu getirdi.

http://www.telgrafhane.org/fuat-avninin-isaret-ettigi-komutan-kulaksiz-miydi/

Ya da pkk ile hareket eden cemaatin sozcusu fuat avni algi operasyonu yapıyor. Kimin eli kimin cebinde hangisi dogru soyluyor hangisi yalanci bu memlekette her senaryonun oluru var.

Bu konuda sana kesınlıkle katılıyorum..
ayrıca fuat avnı ıcın soylenen algı yonetıyor , bılınmezlerı soylemıyorki soylemlerınede katılmıyorum..
adam bal gıbıde ıclerınde..
cemaatın , akepenın yada pkk nın adamı her neyse... akepenın kotu planları cıkıyormu cıkıyor.. daha hala gormeyenler ne deyım sıze..

Aynen bu adamın hangi söylediği çıkmadı? Seçimden sonra Pkk'yı, Işid'i kullanıp kaos ortamı yaratmanın peşinde, başkanlıktan vazgeçmedi henüz dedi ve bugün geldiğimiz noktayı görüyoruz. Pkk'ya masum demiyor kimse ama buradaki diğer suçluları da bu kaos ortamının planlı bir oyun olduğunu da görebilmek gerekiyor.

Ben takip ediyorum bu adamı da, bişey kafama takılıyor. Bu adam ifşa oldu sonuçta, orda diyor böyle böyle olacak bilmem ne..İki üç gün önceden söylüyor. Peki bu adamın söyledikleri neden yapılıyor, zaten bu Fuat ifşa ediyor her şeyi. Bi yerde bi mantıksızlık var. Düşünüyorum kaos planım halka twitterdan ifşa olsa ben iptal ederim o planı. Ki twitter zaten devlet kontrolünde gibi bişey artık.

bana kalsa fuat avni ve çetesi her kimse kendi yapacaklarını ifşa ediyor.

duka tesadan cevap bekliyoruz. kılıfları hazırdır.

Tartışmak için yazmadım ama gerçekten merak ediyorum
Eşimle 3 gündür yatmadan evvel okuyoruz sıraladığı maddeleri, tamam yazıyor, uyarıyor da dediğim gibi benim planlarım ifşa olsa başka plan yaparım. Bu adam ana haber bültenlerine bile konu oldu, kim olduğunu bilmediklerine inanmıyorum şahsen. Adamın twitter adresi hala duruyor, normalde kapatılması lazım.

Planı iptal etmeye gerek var mı? Bakın Akp fanları zaten inanmıyorlar? Adamın her söylediği çıkıyor bir bir, kaç aydır böyle bu. Ki "ben ifşa edince plan değiştirdiler" yazdığı da oluyor. Twitter devlet kontrolünde değil, twitter'a erişimi kesmek devlet kontrolünde ancak dns değiştirmeyi, vpn yapmayı herkes biliyor artık bu bir çözüm değil yani.

Bu Fuat Avni meselesi hani şu Wikileaks mevzusu var ya ona çok benziyor o da doğruları ifşa etmişti bu da ediyor onun amacı da kaos ortamı yaratmaktı bunun amacı da kaos yaratmak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…