Fuat Avni'den dünkü elektrik kesintisine ilişkin çarpıcı iddialar

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Fuat Avni'den dünkü elektrik kesintisine ilişkin çarpıcı iddialar
Fuat Avni kullanıcı isimli Twitter hesabı, dün yaşanan elektrik kesintisine ilişkin bir dizi iddia ortaya attı. Hesabın iddiasına göre, seçim gecesi aynı kesinti 4. kez yaşanacak ve dün olanlar seçim öncesi bir prova idi!

Perşembe, 02 Nisan 2015 00:17

Fuat Avni kullanıcı isimli hesabın Salı günü tüm Türkiye'de yaşanan ve Enerji Bakanlığı'nın sağlıklı bir açıklama yapamadığı elektrik kesintisiyle ilgili iddiaları şöyle;

http://haber.sol.org.tr/turkiye/fua...k-kesintisine-iliskin-carpici-iddialar-112212

bekleyip göreceğiz

Aynen bu adam ne dedi de olmadi...
(Ay adam diyorum öyle bir algı oluşturmuş bende bilmeden)

Buna inanmıyorum. Adamlar yarın çıkıp bundan sonra seçim meçim yok, siz bizi seçtiniz ve bitti derse yüzde 50 alkış tutacak. Diğer yüzde ellimin bir kısmı korkup sinecek, diğer kısmı tepki gösterip öldürülecek. Yani bu millet bu zekada olduktan sonra öyle elektrik kesecem diye uğraşmazlar.

Genel elektrik kesintisini duyduğumda ilk aklıma gelen şeydi bu. Daha önceki trafo hikayelerini yutmadığımızdan aa bak işte genel arıza vardı zaten bir arıza da seçim gününe denk geldi ayağı yapacaklar. Çünkü şimdiye kadar ki en önemli seçimi yaşacağız. Ya bu defa başkanlık sistemini yutturacaklar ya da herşey bitecek. Bu seçim tarihi önem taşıyor. Tabi bu benim şahsi düşüncem.

kedi yalanını 2. kez yutturamazlar tabi zaten yutmadık ta. daha profesyonel yalan bulmaları şarttı tabi

Bu da bir ihtimal.. Diyelim ki dedigin gibi oldu, kim bunu geri dondurebilir ki? Ulkede buna dur diyebilecek bir merci kalmadi, velev ki bir kurum cikip dur dese de takan olmaz.. Hic bir kurumun yaptirim gucu kalmadi, adamlar padisah gibi..

Bu da bir ihtimal.. Diyelim ki dedigin gibi oldu, kim bunu geri dondurebilir ki? Ulkede buna dur diyebilecek bir merci kalmadi, velev ki bir kurum cikip dur dese de takan olmaz.. Hic bir kurumun yaptirim gucu kalmadi, adamlar padisah gibi..

Bu kadar keskin bir şekilde davranırlarsa halkın kendi içinde birtakım oluşumlar meydana gelir. Bunu da istemezler. Yapacaklarını son derece sinsice yapıyorlar işte, kılıfına uydura uydura.

Bu ülkede her şey olur artık. Sevmiyorum yaşadığım ülkeyi ne acı.

Bu kadar keskin bir şekilde davranırlarsa halkın kendi içinde birtakım oluşumlar meydana gelir. Bunu da istemezler. Yapacaklarını son derece sinsice yapıyorlar işte, kılıfına uydura uydura.
Valla Pinkpin sen iyimsersin, bu kadar sey oldu da ne oldu? O 17 Aralikta yayinlanan ve sonradan konusmalarin gercek oldugu da ispatlanan tapeler eskiden olsa 10 hukumet devirirdi. Bir tek Turkbank ihalesine yandaslarinin adi karistigi icin Mesut Yilmaz parti baskanligindan da disisleri bakanligindan da istifa etmisti, ya simdi ne yolsuzluklar ne iddialar oldu, ne oldu? Koca bir hic.. Adamlar sarsilmadi bile, birak sarsilmayi basbakanliktan Cumhurbaskanligina yukseldiler.. Persembenin gelisi carsambadan belli olurmus, boyle birsey de artik hayal degil. Kimse de birsey yapamaz. Yargi mensubu isen surulursun, halk olup sokaklara dokulsen cikardiklari kanunlara gore ve son Davutoglunun anayasayi bile delen soylemine gore aninda oldurulursun, arkandan da teroristti haketti derler. Herseyin kilifi coktan hazirlandi bile..

Tabii herşeyin kılıfı en başından hazır zaten. Aslında bu konuda hiç iyimser değilim. Sadece bu olanların çok önceden planlandığını ve Türk insanının yapısını bildiklerinden en başından beri çok da keskin davranmadıklarını ne zaman ki ağızlara 3-5 bal sürdüler işte ondan sonra dozunda "keskin" davranarak her yaptıklarında yandaşları tarafından örnek veriyorum e ama başörtüsünü serbestleştirdiler napsalar koymaz şeklinde kucaklandıklarını düşünüyorum. En başından şimdi yaptıklarını yapsalardı bu kadar hoş görülmeyeceklerdi. O ağızlara sürülen balın bedelinin ne kadar ağır olacağını idrak edemeyen bir kısım halkın şakşakçılığıyla ayaktalar hala. Bak oylarıyla demiyorum. İlk bir-iki seferden sonra asla haklarıyla iktidara geldiklerini düşünmüyorum. Ve en başından beri tek hedefleri fıratla dicle arasında kalan vadedilmiş toprakların Türkiye ayağında kalan kısmı. Bu kısımda kışkırtılmaya en müsait kesim kürtlerdi ve başkanlık sistemi, kürdistan falan hikaye, tek bir amaca hizmet ediyor ve bu amaca ulaşmaya sinsice devam ediyorlar. Dediğim gibi bunların hepsi şahsi fikirlerim.

eskiden Lâ ilâhe İllallâh, Muhammedun Rasûlullah denirdi.. Şimdi ise Lâ ilâhe İllallâh, menfaati Rasûlullah..

bnde fuat avniden haber bekliyodum iyi oldu
bu tarz karanlık işler bizde çok olası. 17 aralıkta hesapları sıfırlamak suç değil de dinlemek suç oldu.mağdurz dediler yandasları da onlarla ağladı.

dipdipnot: türk değil de tuzu kuru bi amerikalı olsam türkiye gündemini sıkı sıkı takip ederdim. olanları izle izle gül.

O okypete
Ben ttwitter kullanmıyorum da. Kullanıyorsan acaba SAYIN Fuat Avninin tüm paylasımlarını paylaşabılır mısın? Yada yapabılecek baska bır arkadaş.
Mesela bir başlığımız olsa bugün fuat avni... diye

Genel arıza denilerek yapılan ilk 3 kesinti ile durum normalleştirilecek... Bu durumda seçim gününe denk gelecek kesinti gayet normal karşılanacak.
Çoğunluğun tepki göstereceğini sanmıyorum.

Bakalım neler olacak... Bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…