fsh'ım yükseliyo lütfen bakın :(((((

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
arkadaşlar 1sene öncesi fsh'ım 4 veya 5 gibi çıkıyodu.geçen ay baktırdım 7,03 çıktı.bu ay tekrar baktırdım 9,46 çıktı.bu arada polikistikoverim var ve 1 yıldır çocuk için klomenle tedavi görüyorum.çok moralim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum.testler devlet hastanesinde yapıldı orda tedavi görüyorum.buarada yaşım 24.ben şimdi menopoza mı giriyorum.1ayda bukadar yükselmesi normalmi?aç karnına mı yapılmalı test ben evden çıkmadan önce bikaç tane fındık yemiştim etkilermi test sonucunu?yada klomen kullanıyorum 1 senedir onun etkisi olabilirmi?yoksa menopozamı giriyorum lütfen cvp yazın kafayı yemek üzereyim

cnm hemen niye öyle düşünüyorsun senin fsh değerlerin menopoza çok uzak değerler benim 64 lere çıkmıştı zaman zaman strese bağlı olarak yükselmeler yaşıyor olabilirsin

aaa ne güzel allah bağışlasın canım.darısıda bana inşallah.yani senin fsh değerin geçici bşymiymiş

inş canım darısı sana ya bana geçici falan diye hiç kimse bişey demedi sadece menopoza girmek üzeresin çocuğun olmaz dediler hiç olumlu konuşan olmadı ben bi doktorla sabit kalmadım ilaçla tedaavi olmadım sadece bitkilerle bu değeri düşürdüm fsh yükseldiğinde yumurtalarda yok olmaya başlıyo yavaş yavaş ben hayıt suyu aslanpençesi incir kürü bal tarçın çörek otunu belli bir süre kullandım ve doktora hiç gitmedim en son aşılama yapılacaktı onun için gittim ve hamile olduğumu öğrendim...yüksek dye kafama takmaktan daha fazla yükseliyordu 4-5 ay hiç umursamadım rahim filmi çektirdim tüplerimde açıkmış çektirdikten 6 ay sonra hamile kaldım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…