- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi Perimasali3737
-
23. 12.3cikti canm ama yumurtaliklarim cok temiz dedi drDegerin kac cikti canim yasin kac birde
Ne icin suphelenip gitmistin ki canim bir rahatsizligin vs mi var hayit öneriliyor fsh icin23. 12.3cikti canm ama yumurtaliklarim cok temiz dedi dr
Canim bi cocugmz olmuyor esim azosperm benmde fshm normaldo bi anda yukselms dr yumurta rezelvi azalmaya baslams dediNe icin suphelenip gitmistin ki canim bir rahatsizligin vs mi var hayit öneriliyor fsh icin
Canim adetlerim cok duzenli 1 gun olsa gecikmez yumurtaliklarimda cok temiz fshm yuksek hemen tup bebege baslamak lazim dedi dndum kaldim daha esimin sorununu bilmezken hepsi para tuzagi olmusAman su doktorlarada uyuz oluyorum ya adetlerin nasil peki duzenlimi canim hersey yoluna girer uzme canini
Size kesinlikle katiliyorum. Doktorlarin her soyledigine inanip uzulmemek lazim. Ben su an 31 yasindayim. 27 yasindayken yaptirdigim hormon tahlilllerimin sonucunda fsh degerim 18 cikmisti(en yuksek degerim buydu) gittigim birlac doktor bana ayni seyi söyledi hemen evlenmezsen en gec 1 yil icinde menapoza girersin ve cocugun olmaz bosuna ugrasirsin. Nasil bir moral bozuklugu düşünün artik. Neyse 30 yasinda evlendim ve korundum ilk zamanlar. 5 ay sonra bebek yapmaya karar verdik ve ilk denemede hamile kaldim. Fsh hikayeymis. Allah nasip etmisse her durumda bebegin olur. Hem sen duzenli adet goruyorsun ben de oyleyim. Velhasil cok sukur rabbime suan 5 bucuk aylik hamileyim ve sana diyecegim asla bu hormon sonuclarina kafa yorma. Allahtan her zaman hayirlisini dile.Aman su doktorlarada uyuz oluyorum ya adetlerin nasil peki duzenlimi canim hersey yoluna girer uzme canini
Aynen oyle sizin adetleriniz nasildi peki miktarinda azalma meydana geldimiSize kesinlikle katiliyorum. Doktorlarin her soyledigine inanip uzulmemek lazim. Ben su an 31 yasindayim. 27 yasindayken yaptirdigim hormon tahlilllerimin sonucunda fsh degerim 18 cikmisti(en yuksek degerim buydu) gittigim birlac doktor bana ayni seyi söyledi hemen evlenmezsen en gec 1 yil icinde menapoza girersin ve cocugun olmaz bosuna ugrasirsin. Nasil bir moral bozuklugu düşünün artik. Neyse 30 yasinda evlendim ve korundum ilk zamanlar. 5 ay sonra bebek yapmaya karar verdik ve ilk denemede hamile kaldim. Fsh hikayeymis. Allah nasip etmisse her durumda bebegin olur. Hem sen duzenli adet goruyorsun ben de oyleyim. Velhasil cok sukur rabbime suan 5 bucuk aylik hamileyim ve sana diyecegim asla bu hormon sonuclarina kafa yorma. Allahtan her zaman hayirlisini dile.
Ergenlik donemine gore biraz daha azalma oldu ama bu durum kisiden kisiye degisir. Kanamanin cok fazla ya da az olmasi dogurganligin gostergelerindenmidir bilmiyorum gittigim doktorlar bunu hic sormadilar bile. Sizde nasil peki?Aynen oyle sizin adetleriniz nasildi peki miktarinda azalma meydana geldimi
Canım senin adına çok sevindim valla bende 3 senedir nasipte varsa olur dedim ve hiç doktora gitmedim ta ki 2 ay öncesine kadar..çocuğumuz neden olmuyor diye gittik ve orda eşimin azosperm olduğunu öğrendik Benimde fshm yüksekmis eşim hemen ilaç tedavisine başladı ve 3 senedir 0 olan sperm sayisi 10 günde vallahi arttı ve suan artışta devam ediyor..3 senedir bunun ıcinmi bekledik dedim keşke erken gelseydik de erken teşhis konulsaydi dedim 3 sene boşuna beklemesim dedim...hersey gerçeken naSIP 3 senedir olmayan sperm bi ilaçla oldu arkadaşlar bende umutla bekliyorum şimdi inşaallah benim ve benim gibi olan herkese nasip etsin çocuğu RabbimErgenlik donemine gore biraz daha azalma oldu ama bu durum kisiden kisiye degisir. Kanamanin cok fazla ya da az olmasi dogurganligin gostergelerindenmidir bilmiyorum gittigim doktorlar bunu hic sormadilar bile. Sizde nasil peki?
Ben bi kurtaj oldum kolay gebe kalmistim yani tam bi birlesme olmadan kurtajdan 3 ay sonra miktarinda azalmalar meydana geldi onceden 6.gunde biterdi simdi 4 gunErgenlik donemine gore biraz daha azalma oldu ama bu durum kisiden kisiye degisir. Kanamanin cok fazla ya da az olmasi dogurganligin gostergelerindenmidir bilmiyorum gittigim doktorlar bunu hic sormadilar bile. Sizde nasil peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?