Fsh yüksekliğii

Lavinia38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2024
10
1
28
Fsh değerim 36.9 çıkmış adet döneminde baktırdım gebeliğe tamamen engel midir normal değere göre çok yüksek sanırım

Fsh değerim 36.9 çıkmış adet döneminde baktırdım gebeliğe tamamen engel midir normal değere göre çok yüksek sanırım
Canm geçen ay bende adet 3 günümde baktırdım 20 cıktı doktorum bana son zamanlarda hormon ilacı kullandınmı dedi hayır
Yumurtalar zayıflamış dedi tüp bebek merkezine git dedi ama ben cok araştırdım yoğun stres uykusuzluk cok etkilermiş
Son 3 aydır babam yoğun bakımda o sebeple yükseldiğini düşünüyorum açıkçası 1 2 ay kendime zaman ayırdım
İbrahim saraç oğlunun kürünü deneyecem eğer adet olursa

Bende 27 doktora göre erken menopoza giriyoemuşum
Dediğim gibi bence 1 2 ay sonra tekrarla testi çünkü bu hormon zaman zaman dalgalanma yapıyormuş
Tamamdır çok teşekkür ederim peki erken menopoz söz konusuysa kaç yaşlarda başlarmış 40 tan oncesi mümkün mü stres yaptım ya doktora gideceğim kısa zamanda

Peki yüksekliği erken menopozu mu gösteriyor böyle yazmışlar pek bilgim yok tedirgin oldum o yüzden randevuma da var daha bekarım bir de

Peki yüksekliği erken menopozu mu gösteriyor böyle yazmışlar pek bilgim yok tedirgin oldum o yüzden randevuma da var daha bekarım bir de
Evet yükseklik erken menopoz belirtisi
Ben bekarken bana yine demişti bi doktor erken menpoz diye daha sonra başka doktora gitti menepoz la alakası yok kist oluşmuş o sebeple yükselmiş dedi
Daha sonra düştü işte
Benm mayıs ayında 8 miş değerm nasıl orduda bu kadar hızlı yükseldi bilmiyorum

Doktora gittim bugün detaylı ilgilenmedi erken menopozu söyledim doğruladı rahmime bakmisti temiz dedi kistten söz etmedi menopoz için estradiol da önemli benim o da düşük olduğu icin şüphelendim özele gidicem yarın bakalım size ve babanıza da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Yaşım 41 prolaktin tavan 88 çıktı 5 aydır baktırıyorum hiç düşmedi hipofiz Mr temiz bakalım ne olacak.
Fsh 2-4 arası genelde estradiol da normal değerden düşük bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…