Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm geçen ay bende adet 3 günümde baktırdım 20 cıktı doktorum bana son zamanlarda hormon ilacı kullandınmı dedi hayırFsh değerim 36.9 çıkmış adet döneminde baktırdım gebeliğe tamamen engel midir normal değere göre çok yüksek sanırım
15 de yüksek evet ama 37 çok çok yüksek Yaşım 29 daha erken menopoz söz konusu olabilir miŞöyle bi durum var ilk gebeliğimden önceki ay 15 miş ve ben o ay hamile kaldım
Bende 27 doktora göre erken menopoza giriyoemuşum15 de yüksek evet ama 37 çok çok yüksek Yaşım 29 daha erken menopoz söz konusu olabilir mi
Tamamdır çok teşekkür ederim peki erken menopoz söz konusuysa kaç yaşlarda başlarmış 40 tan oncesi mümkün mü stres yaptım ya doktora gideceğim kısa zamandaBende 27 doktora göre erken menopoza giriyoemuşum
Dediğim gibi bence 1 2 ay sonra tekrarla testi çünkü bu hormon zaman zaman dalgalanma yapıyormuş
Peki yüksekliği erken menopozu mu gösteriyor böyle yazmışlar pek bilgim yok tedirgin oldum o yüzden randevuma da var daha bekarım bir deCanm geçen ay bende adet 3 günümde baktırdım 20 cıktı doktorum bana son zamanlarda hormon ilacı kullandınmı dedi hayır
Yumurtalar zayıflamış dedi tüp bebek merkezine git dedi ama ben cok araştırdım yoğun stres uykusuzluk cok etkilermiş
Son 3 aydır babam yoğun bakımda o sebeple yükseldiğini düşünüyorum açıkçası 1 2 ay kendime zaman ayırdım
İbrahim saraç oğlunun kürünü deneyecem eğer adet olursa
Onu bilemiyorum cnm yaTamamdır çok teşekkür ederim peki erken menopoz söz konusuysa kaç yaşlarda başlarmış 40 tan oncesi mümkün mü stres yaptım ya doktora gideceğim kısa zamanda
Evet yükseklik erken menopoz belirtisiPeki yüksekliği erken menopozu mu gösteriyor böyle yazmışlar pek bilgim yok tedirgin oldum o yüzden randevuma da var daha bekarım bir de
Doktora gittim bugün detaylı ilgilenmedi erken menopozu söyledim doğruladı rahmime bakmisti temiz dedi kistten söz etmedi menopoz için estradiol da önemli benim o da düşük olduğu icin şüphelendim özele gidicem yarın bakalım size ve babanıza da çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinEvet yükseklik erken menopoz belirtisi
Ben bekarken bana yine demişti bi doktor erken menpoz diye daha sonra başka doktora gitti menepoz la alakası yok kist oluşmuş o sebeple yükselmiş dedi
Daha sonra düştü işte
Benm mayıs ayında 8 miş değerm nasıl orduda bu kadar hızlı yükseldi bilmiyorum