fsh yüksekliği

Ya evet birkaç arkadaşım da böyle demişti ama genetik testinde hangi testlere bakilacagini baktirmam gerektiğini bilmiyorum maalesef
kadın dogum doktorun gonderemıo mu hangı testlerı ıstedıgını belırtırse gıdıp yaptırabılırsın yada dırek egıtım arastırma hastanelerınde genetık polıklınıklerı var oraya gıdıp durumunu anlat ona yapılması gereken testlerı yaparlar cnm herhangı bır ucrette odemıyosun hem

Gerçekten mi e çok iyiymiş yarın gidip dediklerini yapacağım çok teşekkür ederim ilginize desteginize Allah razı olsun

öncelikle aramıza hoşgeldin demeliyim çünkü yanlız değilsin.
Ben bu dertle 2 yıldır uğraşıyorum bir çok ilaç kullandım doktor kontrolünde fakat fsh değerim hiç düşmedi.Benim değerim 80lerde ve erken menepoz tanısı kondu yaşım 24.
Doktorum artık yapacak birşey olmadığını bu durumu kabulmem gerektiği söyledi.
Ve çok küçük yaşta olduğum için menopozu kaldıracak durumum olmadığından bu süreci 40 lı yaşlara kadar uzatmak için menopoz ilaçları ile devam etmem gerektiği söyledi.
Bu süreç çok zorlu ve sonucu çok yıkıcı oldu benim için.Sonra internette yine böyle araştırken hotpink aslanpençesi karışımı hapı varmış.Şimdi de onu deniyorum.Hap gerçekten orjinal tamamen bitkisel zaten kapsülün içi ot dolu.
inşallah faydasını görürüm.Bu durum gerçekten psikolojik olarak da çok etkiliyor.Çevrenin ağzı malum durmuyor çocuk düşünmüyor musun bir tane olsun gibi sorular bunaltıyor.Ama bu hayat bi sınav...Hepimizinde bir sınavı var.İnancımızı kaybetmeden dua edip rabbimden şifa istemek lazım.
Doktoruma gerçekten hiç imkansız mı diye sorduğumda bana verdiği cevapta böyle oldu.
Bazen menopozlu bi kadının bile tıbbın açıklayamacağı bir şekilde yumurta oluşumunun olduğunu söyledi.Belki bizde o talihlilerden oluruz.

inşallah o talihlilerden oluruz. bana da hemen hemen aynı yaslarda teşhis konuldu. ben o zaman nişanlıydım. tüp bebek tedavileriyle falan çocuk sahibi olabileceğimi düşündüm sonuçta evlendim . beş yıllık evliyim bu süreçte bir sürü kür uyguladım doktora gittim ama maalesef. çoğu doktor tüp bebek bile imkansız diyor tedaviye devam etmiyor. yorucu bir süreç. bazen neden evlendim ki hangi akla hizmet diyorum. sonumuz ne olacak bilmiyorum. bir tarafta sağlığım bir tarafta anne olamamak ....

Kızlar genetik testi yaptırdım ve trombofili paneli diye bir test ve kan sonucu dolaşım yani pıhtılaşma problemi olduğunu gösterdi. Dr coraspirin 100 mg ve folik asit başladı daha bir hafta olmuyor ilaca başlayalı bakalım hayırlısı Allah tan inşaallah sonucu bildirecegim size mutlaka

BEN FOLİK ASİT KULLANDIM FAYDASI VAR AMA E2 HOTMONU İÇİN SADECE DİĞERLERİNE BİRŞEY OLMUYOR KORASPİRİNDE KANI SULANDIRIYOR

BEN FOLİK ASİT KULLANDIM FAYDASI VAR AMA E2 HOTMONU İÇİN SADECE DİĞERLERİNE BİRŞEY OLMUYOR KORASPİRİNDE KANI SULANDIRIYOR
Evet ben de folik asit ve coraspirin 100 mg kullanıyorum bir de aktaran aslan pencesi ve hayit şurubu aldım onları da kullanıyorum ha bir de doktor cyclo progynova diye bir adet duzenleyici verdi onu da kullanıyorum. Ve adetime daha en az 11 ğin varken adet olacakmisim gibi karnimda ve belimde ağrı var o neden onu bilmiyorum işte

HERHALDE YUMURTALIKLAR HAREKETE GEÇTİĞİ İÇİN DEDİĞİN İLAÇLARIN HEPSİNİ BENDE KULLANDIM AMA NE FAYDA BİR FAYDASI OLMADI İNŞALAH ŞİFA OLUR SANA

HERHALDE YUMURTALIKLAR HAREKETE GEÇTİĞİ İÇİN DEDİĞİN İLAÇLARIN HEPSİNİ BENDE KULLANDIM AMA NE FAYDA BİR FAYDASI OLMADI İNŞALAH ŞİFA OLUR SANA
Teşekkür ederim ama umudu kesmemek lazım Allah tan benim bir arkadaşım hatta ablam tam 5 kez tüp bebek denedi ve olmayınca bu genetik testi yaptırdı ve onun de bozuk çıktı coraspirin kullanıcı 2 ay içerisinde Allah ın izniyle gebe kalmış beni de o yönlendirdi test yaptir diye Rabbim hepimizin isteklerini hayirlisiyla tamamına erdirsin inşaallah canım umudunu sakin kaybetme bak ben 5 yıllık evliyim başımdan neler neler geçti Bala umutluyum çok şükür

mrb lar .kader arkadaşı diyeyim. ben de erken menopozlulardanım. evliyim ve 5 yıl oldu bende ilk teşhis konulduğında 25 yaşındaydım ama önceside var çünkü adetlerim hiç düzenli değildi gittiğim endokrinciler de hiç bir şey demiyordu yasmin felanla geçti vakit. sonra 2010 öğrendim erken menopozu çok umutsuz vakka görmüyordum açıkçası tüp bebek tedavi olanakları takmamaya çaıştım ama öyle değilmiş doktorların sözünün bittiği yermiş. işte ilaçla nekadar regli olabilirsem. kullandığım ilaçta başka yerlerimde arıza çıkaracak bide onunla uğraşacağım. çocuk meselesi muallak ta .valla derdi veren dermanınıda verir deyip devam ediyoruz. sen ne yapıyosun sağlığın ne aşamada hamileleik konusunda bi gelişme yaşadınmı yazarsan sevinirim.görüşmek üzre

ne yazıkki hiç bir gelişme yok.Hapları artık bıraktım.Kullanmıyorum bitkisel devam etme kararı aldım.
şuanda 15 gün soğan kürü yapacağım.Daha sonra da SARAÇOĞLU hocamın bi kürü var.FSH baksılayan ve hamile kalmayı kolaylaştıran onun setini aldım.Bide bitkisel deniyelim dedim.İnşallah şifa olur sende dene

kızlar merhaba, bu ay bir kez daha doktor kontrolüne gidip hormon testi yaptırdım, aylardır hiç bir sorun çıkmayan bende bu ay doktor hormon değerlerin çok yüksek, erken menopoz dedi!!!! inanılır gibi değil, acayip sinirlerim bozuldu ve bana hormon hapı yazdı. yanından çıkıp doooğru eczaneye gidip hormon hapımı aldım ama başlamakta önce baya bi tereddüt ettim.

sonra yabancı ve yerli bir sürü kaynak araştırdım ve bir sürü makale forum vs okudum, hormon hapına başlamamaya karar verdim. öyle 1 test ile, 1 doktorun demesiyle, saat gibi işleyen bünyemi bozmamaya karar verdim ki, dış kaynaklı araştırmalarda bu hapların kullanımına başlamanın çok ciddi sonuçlar doğuracağını kesin teşhisten sonra uzun süreli kullanımlarının yapılması gerektiğini okudum. bu ay aptal gibi doktor değiştirdim, çünkü benim prof yurt dışında ve bir süre gelmeyecek ve ilgisizliğinden yakınıyordum başka doktora gideyim demiştim ama moralimi altüst etti...

ben erken menopozu asla kabul etmiyorum, hiç bir belirtim yokken, son derece düzenli regl oluyorken ve de gün içerisinde bile farklı ruh haline göre değişebilen hormon değerlerime bakarak hem de aylardır sonuçlar gayet düzgün çıkarken 1 seferlik rapor ile bana teşhis koyup hormon ilacı veremez...

sonuç itibariyle 2 gündür alternatif tıp ürünlerini araştırarak bazı kürlere başladım, ben Allahın izni ile o bebişi kucağıma alacağım, bu gerizekalı, hissiz robota bağlamış şaşkın tıp doktorlarına inat... Her şey bir yana bu haber bu şekilde verilmemeliydi. Psikoloji eğitimi verilmiyor mu bu tıp doktorlarına, ne hakkı var benim hayallerimi yıkmaya!!!!

neyse durum bu kendimi karantinaya aldım, kafein ve sigarayı bıraktım 3 gündür, pzt spor salonuna başlıyorum, kontrollü beslenme programı oluşturdum kendime, hayıt suyu, testere dişli aslan pençesi ve çörekotu kürlerine başladım, gelişmelerden haberdar ederim.

bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa takılın peşime, birlikte deneyelim kürleri derim!

hepinizi çok öper, bu ay bebişlerimizi kucağımıza alacağımızın düşüncesi ile bol bol dua ederim hepimize..gelişmeleri sürekli paylaşacağım sizlerle...

Öncelikle geçmiş olsun yıllardır forumu takip edip buradan çeşitli bilgiler alırım.Yeni uye olmak nasipmis.Uye olmanın nedeni ise aynı sorunu yaşadığım kişilere yardımcı olabilmek.Bende fsh yuksekligi ile 5 aydır mücadele ediyorum.2aydir düzenli adet görmeye başladım ve fsh 65 ten 10 a dustunasilmi önce soğan kuru arkasından aktardan aldığım civanpercemli karışım cayi içtim ben bile bukadar etkili olacağını dusunmemistim.Çok mutluyum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…