- 12 Mayıs 2015
- 55
- 20
- 38
-
- Konu Sahibi zergun1425
Ultrasonla yumurtalar gayet iyi ama fsh 23 23 26 38 35 filan cikiyoryumurta rezervın dusuk olabılır cnm
baska bır doktora gıdıp bır kez daha baktır bence o kadar yuksek olmaması lazım yas bu arada sızınUltrasonla yumurtalar gayet iyi ama fsh 23 23 26 38 35 filan cikiyor
Ya aslında yumurtaliklar Ultrasonla gayet iyi çıkıyor 11 seanslik hem damardan hem bağıl ozon tedavisi aldım özelden ama geen ay ozon suz 23 cikmisken bu ay 11 seanslik ozon tedavisi ile 26 çıktı yumurtalar iyiye neden fsh yükselir anlamıyorum kiFSH IN KAÇ yumurta rezervin azalıyor canım
Yaş 29 yok ben uzun zamandır 3 yıldır hep bu yükseklikle karşılaşıyorumbaska bır doktora gıdıp bır kez daha baktır bence o kadar yuksek olmaması lazım yas bu arada sızın
bebegınızın olmaması fshınızın yuksel olmasından normalde fsh yukselırse yumurta rezervınız duser ılgınc gercekten ıbrahım saracoglunun onerdıgı testere dıslı aslan pencesı var onu kullanın dusuruyo fshı umarım duser bu kadar yuksek olmaması 4 yada 5 lerde olması lazımYaş 29 yok ben uzun zamandır 3 yıldır hep bu yükseklikle karşılaşıyorum
gebelik içn 10 altı olması gerekiyor AMH TESTİ BAKTIRDINMI HİÇYa aslında yumurtaliklar Ultrasonla gayet iyi çıkıyor 11 seanslik hem damardan hem bağıl ozon tedavisi aldım özelden ama geen ay ozon suz 23 cikmisken bu ay 11 seanslik ozon tedavisi ile 26 çıktı yumurtalar iyiye neden fsh yükselir anlamıyorum ki
Evet bence de bir ara aslan pencesi ve hayit şurubu kullandım ve 9 lara kadar düşmüştü düştüğünü görünce bıraktım ama bir şey sonra gene 30 lara kadar çıktı acaba genetik bir sıkıntı mı var ki böyle habire yükseliyor diye düşünmüyor değilimbebegınızın olmaması fshınızın yuksel olmasından normalde fsh yukselırse yumurta rezervınız duser ılgınc gercekten ıbrahım saracoglunun onerdıgı testere dıslı aslan pencesı var onu kullanın dusuruyo fshı umarım duser bu kadar yuksek olmaması 4 yada 5 lerde olması lazım
Öncelikle siteye hoşgeldiniz :)Arkadaşlar siteyi yıllardır takip ediyorum ama daha yeni üye oldum. Benim fsh hep yüksek çıkıyor nedeni ne olabilir acaba. 4 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum ama bu fsh yüksekliği nedeniyle bebegime kavusamiyorum
Çok sevindim çok umut verici mesajınız ama yıllardır hep umut rtmekten hayal kırıklığına ugramaktan o kadar yoruldum ki anlatamamÖncelikle siteye hoşgeldiniz :)
Ben Allah rızası için konunuzu görünce yazmak istedim :)
Benim halamında fsh değeri yüksekti.Yaşıda genç değildi 40 yaşındaydı.İbrahim saraçoğlunun kürlerini uyguladı ve 2 Ay sonra hamile kalmıştı.soğan kürü dışında hocanın tavsiye ettiği otlarıda kaynatıp içmiş onlar neydi bilmiyorum ama araştırıp yapmanızı tavsiye ederim :)
Hala oğlu 3 yaşını doldurdu maşallah
Ve sadece kendisi değil,Allah rızası için kendiside çocuğu olmayan arkadaşlarına,tanıdıklarına tavsiye ediyor ve kime söylediyse hamile kalmış
En sonda akrabamız vardı onların 6-7 senedir çocuğu olmuyordu.İkisinde de sorun yoktu ama işte nasip olmuyordu.Halamı dinleyip kürü uygulamışlar.Sonuç maşallah 8 aylık hamile
Rabbim canı gönülden isteyenlere nasip etsin inşallah
Aranızda bu yazımı okuyup uygulayıpta hamile kalan olursa Allah rızası için ilk önce İbrahim saraçoğlu hocamızdan sonra da halamdan dualarınızı ve teşekkürlerinizi eksik etmeyiniz...
Hayırlı haberlerinizi mutlaka yazmayı unutmayın
Çok denedim o otları hayit şurubu nu incir kurunu Soğan Kurunu Aslan Pencesı ni Bardak Cekmeyi Süt buharini Pekmezini Çörek Otlu balini. ... olmuyor olmuyor olmuyor..... çok yoruldum umutsuzluğun eşiğine geldim artıkÇok sevindim çok umut verici mesajınız ama yıllardır hep umut rtmekten hayal kırıklığına ugramaktan o kadar yoruldum ki anlatamam
Lütfen hayal kırıklığına uğramayın :/ daha 4 senedir evliymişsiniz.Birde 10-15 sene çocuğu olmayanları düşünün bir umut ordan oraya tedavi için koşanlar varÇok sevindim çok umut verici mesajınız ama yıllardır hep umut rtmekten hayal kırıklığına ugramaktan o kadar yoruldum ki anlatamam
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun destek ve onerilerinizdenLütfen hayal kırıklığına uğramayın :/ daha 4 senedir evliymişsiniz.Birde 10-15 sene çocuğu olmayanları düşünün bir umut ordan oraya tedavi için koşanlar var
Birde şu bilgiyi eklemek istiyorum halamın tüp bebek tedavi olup çocuk sahibi bile olması imkansızdı.Hatta doktor bey demişki direk kendisine değil ortak arkadaşına :
...hanım ben ne zaman çocuk doğurursam o da o zaman doğurabilir.O kadar imkansız gözüküyordu :/ Ama Rabbim ibrahim hocanın kürleri vesilesiyle kendiliğinden gebe bıraktı :)
Birde şu daha acı kadında da erkekte de hiçbir problem olmayıp olmayınca daha kötü :/ en azından bir problem varsa doğal bitkisel kürler olur doktorların vereceği ilaçlarla giderilir :)
Hiçbir zaman inancınızı yitirmeyip peşinden koşup Rabbimize dua edin
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim Allah razı olsun destek ve onerilerinizden
Inşallah en büyük düşmanı da o zaten çok teşekkür ederim yine Allah razı olsunRica ederim ne demek
Bir çok şey denediğinizi yazmışsınız :)
Belki doğal değildi,belki de doğru zaman da doğru vakitte uygulanmadı daha doğrusu uygulanıp sonuç alınamadı1-2 denedim diye pes edilmemeli :)
İnanarak deneyin sakin rahat kafayla çabanızı gösterip Allaha dua edip bekleyin Rabbim o zaman mükafatını verir ins :)
Rica ederim ne demekInşallah en büyük düşmanı da o zaten çok teşekkür ederim yine Allah razı olsun
genetık testlerınızı yapın aılede boyle olan var mı cocugu olmayan veya gec olanEvet bence de bir ara aslan pencesi ve hayit şurubu kullandım ve 9 lara kadar düşmüştü düştüğünü görünce bıraktım ama bir şey sonra gene 30 lara kadar çıktı acaba genetik bir sıkıntı mı var ki böyle habire yükseliyor diye düşünmüyor değilim