• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fsh yüksekliği

serozi

Mete 11.11.2014
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
816
178
133
slm arkadaşlar önce hikayemi anlatayım. Ben 1,5 yıldır bebek istiyorum ve bu sürede 4 tane gebelik yaşadım fakat hepsi daha kese bile oluşmadan düştü yani kimyasal gebelikmiş. En son bu ay 22 de öğrendim gebe olduğumu çarşambaydı ama cmt.i lekelenmem başladı.pzt i düşük olduğunu öğrendim. Diğer hafta cmt.i gecesi de kanamam başladı neyse ben salı günü 2 dr. A gittim hemen ben de miyom var biri onu almalıyız dedi, sen tüp bebek hastası değilsin dedi. Diğeri ise tahlil sonuçlarına bakıp yumurta rezervinin azaldığını söyledi, amh galiba öyle bir test yaptırdık sonuçlar haftaya çıkacak. Eğer analayan arkadaşlar varsa bir bakabilir mi sonuçlara aynı gün 2 kere yaptırdım 2 3 saat arayla. . 1. Hastane: E2 40.66, LH 6.82, FSH 17.71, progeston 0,587 t. Hastane : E2 24, LH 5.25, FSH 15,2, progeston 0,46 ben her ay adet dönemimde baktırıyorum 4 aydır 1 kez aşılama için iğne ilaç kullandım. 3 aydır da seraphone diye ilaç kullandım son 3 ay ise şöyle şubat: e2 90, fsh 4,60, LH 2,49, proklatin 10.55. Mart : E2 77 FSH 4,6n9, LH 3,56, proklatin 33,56. Nisan :E2 97, FSH 6,20, LH 4.05 Proklatin 35.34 bu konuda bilgisi olan arkadaşım nolur yorumlayım yaşım 32

slm arkadaşlar önce hikayemi anlatayım. Ben 1,5 yıldır bebek istiyorum ve bu sürede 4 tane gebelik yaşadım fakat hepsi daha kese bile oluşmadan düştü yani kimyasal gebelikmiş. En son bu ay 22 de öğrendim gebe olduğumu çarşambaydı ama cmt.i lekelenmem başladı.pzt i düşük olduğunu öğrendim. Diğer hafta cmt.i gecesi de kanamam başladı neyse ben salı günü 2 dr. A gittim hemen ben de miyom var biri onu almalıyız dedi, sen tüp bebek hastası değilsin dedi. Diğeri ise tahlil sonuçlarına bakıp yumurta rezervinin azaldığını söyledi, amh galiba öyle bir test yaptırdık sonuçlar haftaya çıkacak. Eğer analayan arkadaşlar varsa bir bakabilir mi sonuçlara aynı gün 2 kere yaptırdım 2 3 saat arayla. . 1. Hastane: E2 40.66, LH 6.82, FSH 17.71, progeston 0,587 t. Hastane : E2 24, LH 5.25, FSH 15,2, progeston 0,46 ben her ay adet dönemimde baktırıyorum 4 aydır 1 kez aşılama için iğne ilaç kullandım. 3 aydır da seraphone diye ilaç kullandım son 3 ay ise şöyle şubat: e2 90, fsh 4,60, LH 2,49, proklatin 10.55. Mart : E2 77 FSH 4,6n9, LH 3,56, proklatin 33,56. Nisan :E2 97, FSH 6,20, LH 4.05 Proklatin 35.34 bu konuda bilgisi olan arkadaşım nolur yorumlayım yaşım 32

miyomdan mı kaynaklanıyor acaba? fsh aniden çok değişmiş benim çok bilgim yok ama kendi durumumu yazmak ıstedım belkı sana bır fıkır verir. yaşım 28, adetin 3 yada 4. gününde yaptırdığım testlerde fsh 8 - 9 civarı çıkıyordu. dr amh testi istedi sonuç 1.1 çıktı. bu testin sonucuna göre rezervin azalıyor dedi. moralim çok bozulmuştu. başka bir dr bu testin henüz tam sonuç verdiği kanıtlanmadı adet bitiminde oluşan folikül miktarı daha önemli dedi. Sende amh sonucun kaç çıkarsa çıksın canını sıkmamalısın. tek bi dr ile olmuyor sende farklı drlardan görüşler al istersen.

canım cvp için çok sağol. Adet bitiminden kaç gün sonra baktırdın folüküle peki vajinal ultrasyonla mı baktılar, adetten sonra kaçıncı gün baktırdın

canım değerlerin öyle kötü değil....
arkadaşın söylediği gibi bana da doktorum amh takılma gerçekliliği tamda ispatlanmadı en güzeli adet sonrası oluşan yumurta sayısıdır demişti fsh değişkenlik gösterebiliyor yüksek çıktığı zaman hayıt çayı iç düşürüyor birde testlerini adetin 2.3. günleri yapmayı tercih et ve pıhtılaşma testi yaptır buda sebep olabilir. hiç panikleme ve kafana takma hamilelik ve rezerve azlığı topinde duman arkadaşımız var hemen hemen sen gibiydi ve şimdi maşallah doğal yolla kucağına aldığı prensesi var inşallah sende tüp bebek derdiyle uğraşmadan dolay yollarla hayırlısı ile kavuşursun ;)

canım sizden razı olsun ben pıhtılaşma testi de yaptırdım mhftt heterezigot çıktı. İnan şu anda düşüklere üzülmeyi bıraktım tüp bebek yaptıraramama ihtimaline kahroluyorum.meğer o bunun yanında bir hiçmiş. Keşke önce sinyal verseydi ama birde 2 kattan fazla arttı. Hemen bitmez değil mi kaliteli yumurta benim asla adet gecikmemde olmaz, olursa bebek olur ama çok fazla adet olmam 3 günolur 4,5,6 tamamen biter. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah

arkadaşlar birden yükselir mi fsh nolurr yardım ya da birden yumurta rezervi biter mi yavaş yavaş mı olur, düşük etkiler mi bu hormonu??????????***

arkadaşlar birden yükselir mi fsh nolurr yardım ya da birden yumurta rezervi biter mi yavaş yavaş mı olur, düşük etkiler mi bu hormonu??????????***

fsh yükseldikce yumurta rezervi azalıyor ...birde 40 yaşından sonra hızla azalıyor..rezerv az olunca kalitede düşüyor..o yüzdende düşükler olabiliyor..yumurta rezervi az olan bende dahil olmak üzere kaliteyi artırıcı vitamindi kürlerdi yaplıyız..biosteron dhea da kalite ve sayıyı artırıyor..ama panik ve stres yaparsak fsh fırlayabiliyor..stres yok panik yok..allah hepimizin yardımcısı olsun..seninde bebğine kavuştursun..

fsh yükseldikce yumurta rezervi azalıyor ...birde 40 yaşından sonra hızla azalıyor..rezerv az olunca kalitede düşüyor..o yüzdende düşükler olabiliyor..yumurta rezervi az olan bende dahil olmak üzere kaliteyi artırıcı vitamindi kürlerdi yaplıyız..biosteron dhea da kalite ve sayıyı artırıyor..ama panik ve stres yaparsak fsh fırlayabiliyor..stres yok panik yok..allah hepimizin yardımcısı olsun..seninde bebğine kavuştursun..

canım ya acaba aniden mi yükseldi senin yoksa yavaş yavaş mı? ben bu ay düşük yaptım. geçen ay 6 ken bu ay 15 çıktı ?

canım ya acaba aniden mi yükseldi senin yoksa yavaş yavaş mı? ben bu ay düşük yaptım. geçen ay 6 ken bu ay 15 çıktı ?

stres ve üzüntü çok etkiliyor canım..benim fsh yüksek değil 4 5 aydır normal seyrinde..doktor bana biosteron dhea arginmax vomen coenzim vermişti onlar benim fsh normale dönderdi..bu arada benim yaş 42 canım rezerv az fsh düşükte olsa yumoşlar çok zor yavaş yavaş büyüyor..tedavideyim şu an canım..sen sakın stres yapma rahat ol..bak ne güzel hamiş kalmışsın tekrar kalıcaksın işallah sağlıkla..biraz sabır ve mücadele..

merhaba arkadaslar fsh :0,62 LH:0,1 PRL:3.89 E2:5,4 TSH:1,24 bilen birisi bana aciklasin lutfen

Back