M Masalecem Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2022 168 20 18 48 16 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalecem #21 Tarlusal ise yara rokotan .!.: testler malesef menapoza yakın gibi gözüküyor ama covid cok etkiliyor ben 23 yasındayım 2 ay olamadım covidden sonra. hakkınızda en hayırlısı olsun :) Genişletmek için tıkla... Tskr ablam evlimisin sen asin varmiydi benim 3 tane biontech asım olduğu halde covid oldum sizinde hayırlısı olsun ablam
Tarlusal ise yara rokotan .!.: testler malesef menapoza yakın gibi gözüküyor ama covid cok etkiliyor ben 23 yasındayım 2 ay olamadım covidden sonra. hakkınızda en hayırlısı olsun :) Genişletmek için tıkla... Tskr ablam evlimisin sen asin varmiydi benim 3 tane biontech asım olduğu halde covid oldum sizinde hayırlısı olsun ablam
R ruzgargulu1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2020 43 10 36 16 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalecem #22 Masalecem .!.: Tarlusal ise yara Tskr ablam evlimisin sen asin varmiydi benim 3 tane biontech asım olduğu halde covid oldum sizinde hayırlısı olsun ablam Genişletmek için tıkla... evli değilim, aşım var aşıdan sonra da regl düzensizliği olmustu. isterseniz yaşınız daha da ilerlemeden yumurta dondurma işlemi yaptırabilirsiniz:)
Masalecem .!.: Tarlusal ise yara Tskr ablam evlimisin sen asin varmiydi benim 3 tane biontech asım olduğu halde covid oldum sizinde hayırlısı olsun ablam Genişletmek için tıkla... evli değilim, aşım var aşıdan sonra da regl düzensizliği olmustu. isterseniz yaşınız daha da ilerlemeden yumurta dondurma işlemi yaptırabilirsiniz:)