Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum yaşım 46 hiç evlenmedim bekarım adetten 2 gün önce leke geliyor ondan sonra oluyordum geçen ayın 11nde oldum bu ay olmadım kadın doğuma gitiim o sırada bide covid olmuşum test yaptırdım 3 tane biontech asım olduğu halde Dr ultrasyonla karından baktı ama sikisamadigim için tam bakamadi yumurtalıkların küçülmüş dedi hormon testi istedi bugün Dr gostermem gerekirdi göstermedim Fsh 28.67 LH 33.00 prolaktin 14.17 esteredol 193.53 çıktı menepozami giriyorum çok korkuyorum evli değilim ağladım oturup yoksa covidmi etkiledi testi regli degldim test yapildiginda tarlusal verdi cuma başladım daha regl olamadım ne zaman olurum ne yapmam lazım aslan pençesi çayı içeyim ilacı etkilermi yardımcı olursanız sevinirim ltfn çok moralim bozuk
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fsh yuksekliği
- Konu Sahibi Masalecem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erkenmenepoz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
ya nasıl bir psikoloji bilmiyorum ama ,evli olmadıgınız halde menepoza girmekten neden korkuyorsunuz? yanlış anlamayn lütfen evli olup,tek cocukla 35 yasında menepoza giren insanlar var cevremde
Kendini benim yerime köy anlarsın anne olmak istiyorum hiç evlenmedim bekarım dalga geçme moralim bozuk annem 50 yaşında girmişti menepoza Dr anne kaç yaşında girdiyse çocukta o yaşta girer dedi yardımcı olacağına kalbimi kiriyorsun zaten moralim bozukya nasıl bir psikoloji bilmiyorum ama ,evli olmadıgınız halde menepoza girmekten neden korkuyorsunuz? yanlış anlamayn lütfen evli olup,tek cocukla 35 yasında menepoza giren insanlar var cevremde
Menopaz yaşınız gelmiş artık. 30 yaşında giren kiisler varKendini benim yerime köy anlarsın anne olmak istiyorum hiç evlenmedim bekarım dalga geçme moralim bozuk annem 50 yaşında girmişti menepoza Dr anne kaç yaşında girdiyse çocukta o yaşta girer dedi yardımcı olacağına kalbimi kiriyorsun zaten moralim bozuk
- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.301
- 83
Yumurtalarınızı dondurma fikrini hiç düşündünüz mü?Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum yaşım 46 hiç evlenmedim bekarım adetten 2 gün önce leke geliyor ondan sonra oluyordum geçen ayın 11nde oldum bu ay olmadım kadın doğuma gitiim o sırada bide covid olmuşum test yaptırdım 3 tane biontech asım olduğu halde Dr ultrasyonla karından baktı ama sikisamadigim için tam bakamadi yumurtalıkların küçülmüş dedi hormon testi istedi bugün Dr gostermem gerekirdi göstermedim Fsh 28.67 LH 33.00 prolaktin 14.17 esteredol 193.53 çıktı menepozami giriyorum çok korkuyorum evli değilim ağladım oturup yoksa covidmi etkiledi testi regli degldim test yapildiginda tarlusal verdi cuma başladım daha regl olamadım ne zaman olurum ne yapmam lazım aslan pençesi çayı içeyim ilacı etkilermi yardımcı olursanız sevinirim ltfn çok moralim bozuk
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
dalga geçmiyorum,farkındaysanız düzğün bir şekilde sordum,artı benimde cocugum yok 3 düşüğüm oldu ve 38 yasındayım,ben bile yaşım gidiyor diye telaşlanıyorum ,ne diyim allah gönlünüze göre versinKendini benim yerime köy anlarsın anne olmak istiyorum hiç evlenmedim bekarım dalga geçme moralim bozuk annem 50 yaşında girmişti menepoza Dr anne kaç yaşında girdiyse çocukta o yaşta girer dedi yardımcı olacağına kalbimi kiriyorsun zaten moralim bozuk
Sizede Allah nasip etsin insalah düşük zor kizkardesim yeni düşük yapti bebek ickanama gecirmisdalga geçmiyorum,farkındaysanız düzğün bir şekilde sordum,artı benimde cocugum yok 3 düşüğüm oldu ve 38 yasındayım,ben bile yaşım gidiyor diye telaşlanıyorum ,ne diyim allah gönlünüze göre versin
Çokdalga geçmiyorum,farkındaysanız düzğün bir şekilde sordum,artı benimde cocugum yok 3 düşüğüm oldu ve 38 yasındayım,ben bile yaşım gidiyor diye telaşlanıyorum ,ne diyim allah gönlünüze göre versin
Yumurtalıklarım küçülmüş ultrasyonla tam bakamadilar ama sıkışık drgoldimYumurtalarınızı dondurma fikrini hiç düşündünüz mü?
- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.301
- 83
- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 1
- 5.021
- 158
Evet bir genetik durumu söz konusu fakat yinede anne 50 de oldu diye bizde 50 den önce olmayız demek değil bu malesef.benim annemde 48 de takılmalar başlamış 50 kusurlerde girmiş tam anlamıyla menapoza ve aile erken menapoz hiç yok ama benim 31 yaşında testlerim çok iç açıcı gelmedi amh düşmeye baslamisdi FSH normal olsada.sonraki asamalarda FSH da yükselmeye başlıyor.kendinize stres yapmayın henüz adet oluyorsanız acil bir şekilde yumurta dondurmayı düşünebilirsiniz bana kalırsa çocuk sahibi olmak istiyorsanız.insallah gönlünüze göre olur herşeySlm arkadaşlar ben yeni üye oldum yaşım 46 hiç evlenmedim bekarım adetten 2 gün önce leke geliyor ondan sonra oluyordum geçen ayın 11nde oldum bu ay olmadım kadın doğuma gitiim o sırada bide covid olmuşum test yaptırdım 3 tane biontech asım olduğu halde Dr ultrasyonla karından baktı ama sikisamadigim için tam bakamadi yumurtalıkların küçülmüş dedi hormon testi istedi bugün Dr gostermem gerekirdi göstermedim Fsh 28.67 LH 33.00 prolaktin 14.17 esteredol 193.53 çıktı menepozami giriyorum çok korkuyorum evli değilim ağladım oturup yoksa covidmi etkiledi testi regli degldim test yapildiginda tarlusal verdi cuma başladım daha regl olamadım ne zaman olurum ne yapmam lazım aslan pençesi çayı içeyim ilacı etkilermi yardımcı olursanız sevinirim ltfn çok moralim bozuk
Aslanpençesi çayı ise yariyormus onu yapacağım Dr covidden olabilir dedi regli degldim test yapildiginda yanıltıcı olabilirAnladığım kadarıyla şuan bir partneriniz yok ama olursa, çocuk sahibi olmak istiyorsunuz. O halde yumurtalarınız tükenmeden onları dondurmalısınız. Bunu düşünmenizi tavsiye ederim.
Amy me bakılması benim insalah menepoz değildir enfeksiyondan yükselmiştir bu arada kiloda verdim onun etkisi olabilirEvet bir genetik durumu söz konusu fakat yinede anne 50 de oldu diye bizde 50 den önce olmayız demek değil bu malesef.benim annemde 48 de takılmalar başlamış 50 kusurlerde girmiş tam anlamıyla menapoza ve aile erken menapoz hiç yok ama benim 31 yaşında testlerim çok iç açıcı gelmedi amh düşmeye baslamisdi FSH normal olsada.sonraki asamalarda FSH da yükselmeye başlıyor.kendinize stres yapmayın henüz adet oluyorsanız acil bir şekilde yumurta dondurmayı düşünebilirsiniz bana kalırsa çocuk sahibi olmak istiyorsanız.insallah gönlünüze göre olur herşey
- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 1
- 5.021
- 158
Amh yumurta rezervini gösteren bir kan testi.ama adetken alttan yapılan muayene görünen yumurta sayınız da önemli.kan testleri elbet oynayabilir belli sebeplerden fakat muaynee önemli.Amy me bakılması benim insalah menepoz değildir enfeksiyondan yükselmiştir bu arada kiloda verdim onun etkisi olabilir
Genckizim bakamadilar alttan anca karından olurAmh yumurta rezervini gösteren bir kan testi.ama adetken alttan yapılan muayene görünen yumurta sayınız da önemli.kan testleri elbet oynayabilir belli sebeplerden fakat muaynee önemli.
- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 1
- 5.021
- 158
Oda olur alttan daha net görünür ama karından da anlaşılır yani.yumurta toplamayı falanda karından laporoskopik yapabiliyorlar bu arada.amh testide yaptırın kandan bakılsın.Genckizim bakamadilar alttan anca karından olur
Kadın doğuma çok girmedigim için bilmiyorum inşallah menepoz değildir tarlusal kullanıyorum bitince hemen regli olurmuyumOda olur alttan daha net görünür ama karından da anlaşılır yani.yumurta toplamayı falanda karından laporoskopik yapabiliyorlar bu arada.amh testide yaptırın kandan bakılsın.
- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 1
- 5.021
- 158
İçerken olmazsınız bitince 7 10 gün içinde gelir genelde.adetin 2 yada 3.gunu gidin muayene ye kan testlerinide o zaman verin muayeneyi de o zaman olun en net onlar bilgi verir.Kadin doğuma çok girmedigim için bilmiyorum inşallah menepoz değildir tarlusal kullanıyorum bitince hemen regli olurmuyum
İnsalahİçerken olmazsınız bitince 7 10 gün içinde gelir genelde.adetin 2 yada 3.gunu gidin muayene ye kan testlerinide o zaman verin muayeneyi de o zaman olun en net onlar bilgi verir.
- 24 Eylül 2020
- 43
- 10
- 36