fsh yüksek olup hamile kalanlar burayaaaaa

S

selınx

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi selınx
fsh tahlilim 22 çıktı yumurta rezervelerim artık azalıyor sanıım dr ların söylediklerine göre yani hamile kalmam zorlaşıyor aşılama istedik eşimin spermleri düşük çıktı tek çare tüp bebek allahım nasip et bana ve tüm isteyenlere şimdi kanamamın gelmesini bekliyoruz her ay gelmese diye baktığım adetim şimdi gelse diye gözüm yollarda gelince tedaviye start vericez sizden istediğim benim durumumda olup hamile kalan varmı hangi yötemle kaldı bilmek ve bundan güç almak ama hayatın gerçekleri kalamayan arkadaşlarda vardır muhakkak neler yapıyorlar fsh düşürmek için tüp bebek yaptırıcam ama yinede içimden ya olmazsa diye geçmiyo değil allahtan ümit kesilmez biliyorum dr um bana mutlaka tedavi görmem gerektiğini kendiliğinden olmasını beklemenin bana zaman kaybettiriceğini söyledi 10 sene bile denesen zor dedi hamile kalınca bile destek almam gerekecek çünki eşimdede problem var adaçayı içiyorum her gün 2 fincan falan başkada yaptığım bişey yok siz neler söyliyceksiniz kızlar bu arada ben 1;5 sene önce kendiliğimden hamile kaldım ama düşük yaptım dr um bunun bi mucize olduğunu söylüyor inşallah 2. bi mucizem olur allahım isterse hepinizi öpüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum :sm_confused:

• Konu Sahibi selınx
Kaç yaşındasın merak ettim, dr.nuzu dinlemeli tüp bebeği denemelisiniz, zaman kaybetmeyin bence, Allahtan ümit kesilmez, Allah yardımcın olsun canım

• Konu Sahibi selınx
Kaç yaşındasın merak ettim, dr.nuzu dinlemeli tüp bebeği denemelisiniz, zaman kaybetmeyin bence, Allahtan ümit kesilmez, Allah yardımcın olsun canım

yaşım 28 canım mayıs ayında başlıyoruz tüp bebek tedavisine dr daha önce söyleselerdi bu kadar beklemezdim 2 senem gitti kendiliğinden olurmu diye çünki ilk bebeğim hiç tedavisiz olmuştu bilseydim belki 2 sene önce fsh daha düşükmüştür şansım belki o zaman daha yüksekti ama herşeyin hayırlısı birilerinin hatası bile olsa sonuçlarına biz katlanıyoruz allah yardımcımız olsunbenneyaptımki

• Konu Sahibi selınx
cnm benimde fsh oldukça yüksek,50 lerde. ama ben ekim ayında hamile kalmışım anlamadım. sonrasında düşük yaptım. demekki kalınabiliyor. bizim gibi olupta hamile kalan arkadaşlar var. yeterki yüce rabbimiz ol desin!

• Konu Sahibi selınx
canım benımde fshyuksektı bende polıkıstık over vardı ben kendılıgımdne hamıle kalamadım aşılamamda tutmadı tup bebekle hamış kaldım bızım gıbı fsh ı yuksek olanlar hamıle kalmakda zorluk cekıyor kalsalar bıle duşuk oranları daha yuksek ama benım cok sukur tup bebek tuttu merak etme ınsallah sende tup bebekle hamış kalırsın bua arada adacayı hormonlar ıcın ıyı ama hamıle kaldıgında ıcme cunku duşuge neden oluyor adacayı ve bırkac bıtkı cayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…