Fsh ve prolaktin hormonu

kalbenduam

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
80
35
18
Arkadaşlar mrb ben 20 aylık evliyim bebek düşünüyoruz hic korunmamamiza ragmen hala hamile kalamadım doktor hormon testi istedi ilk ay fsh im yüksek 10.16 e2 ise çok Düşük tü 7.48 klomen tedavisi başladı çatlatma iğnesi ardından ama adet oldum malesef bu ayki hormon testinde ise fsh çok değişmemiş 10.46 yine yüksek e2 normale dönmüş biraz yükselmiş 34 olmuş ama bu kezde prolaktinim yükselmiş 20.05 olmuş arkadaşlar lütfen bi fikri olan yardımcı olabilirmi fsh ı nasıl düşürebilirim prolaktini düşürmek için dostinex verdi ama onun yan etkisi fazlaymis bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi bu konuda

Prolaktin 20 yüksek değil ki neden ilaç verdi acaba. Ben ilaç kullanmadan 42den 31 e düştü. Tahlil saati açlık yorgunluk tahlil sonucunu çok etkiliyor. Fsh, e2 çok sıkıntılı değil iğnelerle kısa sürede gebe kalırsınız inşallah hiç canınızıı sıkmayın.

Kizlarrr acil yardim idrar testinde çift çizgi çıktı.iki kez yaptim ikisinde de sizce hamile olabilir miyim yanlış cikma ihtimali nedir

Kizlarrr acil yardim idrar testinde çift çizgi çıktı.iki kez yaptim ikisinde de sizce hamile olabilir miyim yanlış cikma ihtimali nedir
İnşallah hamilesindir diyerek söze başlayım canım. Hormon ilacı ya da yumurta çatlatma iğnesi falan yaptırmadıysan hamile olma ihtimalin çok yüksek. Bence hemen acile koş beta hcg yaptır hadi koş

İnşallah hamilesindir diyerek söze başlayım canım. Hormon ilacı ya da yumurta çatlatma iğnesi falan yaptırmadıysan hamile olma ihtimalin çok yüksek. Bence hemen acile koş beta hcg yaptır hadi koş
Canim esim asker izin alamiyor bende patliyorum meraktan ama rn erken cuma gidrbilitim doktora dostinex kllandim ve sadece 1 kez iliski yaşandı.bilmiyorum yaa degil gihi geliyor umutlanmak istemiyorum

Canim esim asker izin alamiyor bende patliyorum meraktan ama rn erken cuma gidrbilitim doktora dostinex kllandim ve sadece 1 kez iliski yaşandı.bilmiyorum yaa degil gihi geliyor umutlanmak istemiyorum
Zaten normalde adet 10 gün gecikince test yapın diyorlar. Allah korusun kimyasal gebelik ihtimaline karşı. Boşuna ümitlenip sonu hüsran olmasın diye. Bekle canım ancak toparlanır zaten kese falan önemli olan pozitif çıkması değil dış gebelik olmadan kesenin rahimde görünmesi . O yüzden bekle sakince ağır iş yapma. Dinlen bol bol

Saol canim farkli marka gebelik testi aldkm silik çıktı bunda.kan testi icin acile gidiyorum bakalim belli olacak ins varsa ama dedigin gibi umutlanmiyorum

Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz
Kan testi de pozitif çıktı ama ben hala inanmiyorum hep bisey cikacak hamile değilim gibi canim.ins bi adim daha yaklaştım ins hamileyimdir teste bile inanmaz oldum cevremde dis gebelik yasayanlar olunca kesin diyemiyorum

Kan testi de pozitif çıktı ama ben hala inanmiyorum hep bisey cikacak hamile değilim gibi canim.ins bi adim daha yaklaştım ins hamileyimdir teste bile inanmaz oldum cevremde dis gebelik yasayanlar olunca kesin diyemiyorum
Kaç çıktı değerin canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

Haa daha çok yeni kuzu sakin sakin bekle hiç korkma değerin iyi bence önemli olan yarının sonucu eğer ikiye katlarsa tamamdır bu iş ki inşallah katlar
Tamam canim cok saol ins oyledir insan inanamiyor hep kötüsü geliyir aklima haber veririm sana ins iyi haberler

Tamam canim cok saol ins oyledir insan inanamiyor hep kötüsü geliyir aklima haber veririm sana ins iyi haberler
Kaybetme korkusu insanı çok yıpratıyor canım. Hayırlı haberler bekliyorum canım folik asit kullanıyor musun kullanmak gerekiyor ama marka farkı falan oluyor net bilgim yok şu an. Bi araştır istersen

Kaybetme korkusu insanı çok yıpratıyor canım. Hayırlı haberler bekliyorum canım folik asit kullanıyor musun kullanmak gerekiyor ama marka farkı falan oluyor net bilgim yok şu an. Bi araştır istersen
Kullanmiyorum canim ni kac gune doktora gidecem o zmaan kullansam sıkıntı olmaz heralde simdlik

Alt karnimda yanmalar oluyor doktor enfeksiyon var demisti bilmiyorum korkuyorum dogal olarak
Bol bol su iç yaklaşık 3 litreyi bulsun İnanılmaz faydalı kanamayı bile yok ediyor Folik asit bir hafta geç olsa da bişe olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…