- 3 Ocak 2018
- 80
- 35
- 18
- Konu Sahibi kalbenduam
-
İnşallah hamilesindir diyerek söze başlayım canım. Hormon ilacı ya da yumurta çatlatma iğnesi falan yaptırmadıysan hamile olma ihtimalin çok yüksek. Bence hemen acile koş beta hcg yaptır hadi koşKizlarrr acil yardim idrar testinde çift çizgi çıktı.iki kez yaptim ikisinde de sizce hamile olabilir miyim yanlış cikma ihtimali nedir
Canim esim asker izin alamiyor bende patliyorum meraktan ama rn erken cuma gidrbilitim doktora dostinex kllandim ve sadece 1 kez iliski yaşandı.bilmiyorum yaa degil gihi geliyor umutlanmak istemiyorumİnşallah hamilesindir diyerek söze başlayım canım. Hormon ilacı ya da yumurta çatlatma iğnesi falan yaptırmadıysan hamile olma ihtimalin çok yüksek. Bence hemen acile koş beta hcg yaptır hadi koş
Zaten normalde adet 10 gün gecikince test yapın diyorlar. Allah korusun kimyasal gebelik ihtimaline karşı. Boşuna ümitlenip sonu hüsran olmasın diye. Bekle canım ancak toparlanır zaten kese falan önemli olan pozitif çıkması değil dış gebelik olmadan kesenin rahimde görünmesi . O yüzden bekle sakince ağır iş yapma. Dinlen bol bolCanim esim asker izin alamiyor bende patliyorum meraktan ama rn erken cuma gidrbilitim doktora dostinex kllandim ve sadece 1 kez iliski yaşandı.bilmiyorum yaa degil gihi geliyor umutlanmak istemiyorum
Saol canim farkli marka gebelik testi aldkm silik çıktı bunda.kan testi icin acile gidiyorum bakalim belli olacak ins varsa ama dedigin gibi umutlanmiyorumZaten normalde adet 10 gün gecikince test yapın diyorlar. Allah korusun kimyasal gebelik ihtimaline karşı. Boşuna ümitlenip sonu hüsran olmasın diye. Bekle canım ancak toparlanır zaten kese falan önemli olan pozitif çıkması değil dış gebelik olmadan kesenin rahimde görünmesi . O yüzden bekle sakince ağır iş yapma. Dinlen bol bol
Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruzSaol canim farkli marka gebelik testi aldkm silik çıktı bunda.kan testi icin acile gidiyorum bakalim belli olacak ins varsa ama dedigin gibi umutlanmiyorum
Kan testi de pozitif çıktı ama ben hala inanmiyorum hep bisey cikacak hamile değilim gibi canim.ins bi adim daha yaklaştım ins hamileyimdir teste bile inanmaz oldum cevremde dis gebelik yasayanlar olunca kesin diyemiyorumHadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz
Kaç çıktı değerin canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallahKan testi de pozitif çıktı ama ben hala inanmiyorum hep bisey cikacak hamile değilim gibi canim.ins bi adim daha yaklaştım ins hamileyimdir teste bile inanmaz oldum cevremde dis gebelik yasayanlar olunca kesin diyemiyorum
478 çıktı canim.dis veya kimyasal olabilir mi acabaKaç çıktı değerin canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Yarın aynı yerde tekrar baktır canım. Değerin düşük değil ki adetin kaç gün gecikti yeni gibi daha478 çıktı canim.dis veya kimyasal olabilir mi acaba
2 gün gecti canimYarın aynı yerde tekrar baktır canım. Değerin düşük değil ki adetin kaç gün gecikti yeni gibi daha
Haa daha çok yeni kuzu sakin sakin bekle hiç korkma değerin iyi bence önemli olan yarının sonucu eğer ikiye katlarsa tamamdır bu iş ki inşallah katlar2 gün gecti canim
Tamam canim cok saol ins oyledir insan inanamiyor hep kötüsü geliyir aklima haber veririm sana ins iyi haberlerHaa daha çok yeni kuzu sakin sakin bekle hiç korkma değerin iyi bence önemli olan yarının sonucu eğer ikiye katlarsa tamamdır bu iş ki inşallah katlar
Kaybetme korkusu insanı çok yıpratıyor canım. Hayırlı haberler bekliyorum canım folik asit kullanıyor musun kullanmak gerekiyor ama marka farkı falan oluyor net bilgim yok şu an. Bi araştır istersenTamam canim cok saol ins oyledir insan inanamiyor hep kötüsü geliyir aklima haber veririm sana ins iyi haberler
Kullanmiyorum canim ni kac gune doktora gidecem o zmaan kullansam sıkıntı olmaz heralde simdlikKaybetme korkusu insanı çok yıpratıyor canım. Hayırlı haberler bekliyorum canım folik asit kullanıyor musun kullanmak gerekiyor ama marka farkı falan oluyor net bilgim yok şu an. Bi araştır istersen
Bol bol su iç yaklaşık 3 litreyi bulsun İnanılmaz faydalı kanamayı bile yok ediyor Folik asit bir hafta geç olsa da bişe olmaz sanırımAlt karnimda yanmalar oluyor doktor enfeksiyon var demisti bilmiyorum korkuyorum dogal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?