- 25 Temmuz 2024
- 62
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi kelebek3838
Doktorum bu sonuçlara normal değil fsh daha düşük olsun isteriz doğum kontrol hapı kullanmanı öneriyorum dedi başka bir doktor hormonların normal dedi. Sizce normal mi değil mi?
Geçen yıl yaptırmıştım doktor normal değil deyince 1 ay doğum kontrol hapı kullandım yine yaptırmak istedim test burada ki doktor normal gerek yok dedi
Bana dedi ki senin yaşlarında olan birinde 5-6 görmek isteriz dedi 26 yaşındayımbenim FSH de bu degerde
kaç olmalı ki değer
bana da bişey demedi doktor
Benim 11.32 felan doktora gidip gösteremedim sonucumu yaşım 27Bana dedi ki senin yaşlarında olan birinde 5-6 görmek isteriz dedi 26 yaşındayım
Ayy bende istiyorum ama hâlen kalamadım inşallah bende kalırım10 ve altı normal kabul edilir. ama en sağlıklı ve doğurganlığın yüksek olması için doktorlar 8 ve altında olmasını isterler.
benimki 9.31di. doktorum bir an önce hamile kalmaya çalış demişti. kaldım
benim yaşım 34Bana dedi ki senin yaşlarında olan birinde 5-6 görmek isteriz dedi 26 yaşındayım
Peki doktor ne diyor bu duruma çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinizbenim yaşım 34
değerim de 8.3 çıkmışti 3 ay önce
ama bende 2 yıldır kalamiyorum kalsam da ya kimyasal ya düşük
FSH için bişey demediPeki doktor ne diyor bu duruma çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
Ben de 26 yaşındayım fsh 9 çıktı. Doktorum bana normal dedi. Hatta ben ısrarla sordum 10ve üstüne riskli diyorlar diye. O da hayır normal gayet dedi . Size ultrsonda adetli bakıldı mı? Bana baktığında iyi dedi zaten yumurtlamada sorun yaşamıyorum şükür. Gebelik düşünüyor musunuz ?Doktorum bu sonuçlara normal değil fsh daha düşük olsun isteriz doğum kontrol hapı kullanmanı öneriyorum dedi başka bir doktor hormonların normal dedi. Sizce normal mi değil mi?
Geçen yıl yaptırmıştım doktor normal değil deyince 1 ay doğum kontrol hapı kullandım yine yaptırmak istedim test burada ki doktor normal gerek yok dedi