Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi merak ediyorumKızlar fsh yüksekliği kesin olarak erken menopoz mu ya da menopoz başlangıcı mı değişken olma durumu var mı hemen menopoza mı girilir birden adet kesilir mi
Sizin durumunuz neAynı şeyi merak ediyorum![]()
0.48Amh kaç
En son altı folikul göründüAmh kaç
Bu daha önemli çocuk için doktor ne dedi. Diğer düzenler için bi tedavi önerdi miEn son altı folikul göründü
Bana hep tüp bebek öneriyorlar. Dört senedir mahvoldum iki olumsuz tüp bebek sorunu bulamıyoruz. Rahim mi yumruya kalitesizliği mi ilk defa gecikti benim on yedi gün leke geldi bugün anladım tüp bebek yapmıştım geçen ayBu daha önemli çocuk için doktor ne dedi. Diğer düzenler için bi tedavi önerdi mi
Canım yaşın kaç. İlk tüp bebek mi. Benim ekimde 28 di yaptık yumurta gelişiyordu diye. Beğenmedim gerçi merkezi de. Fsh bu ay 9 çıktı değişken değerler . Ne kadar gecikti. Adet söktürücü bitkiler varAmh 0,13 fsh 25 reglim ilk defa gecikti. Regl olsam tüp bebege başlayacaktık
Acaba fonksiyonel tıpla ilgili bir kadın doğumcu ya da endokrinci bulup tüp bebekle birlikte tedavi mi olsanız kilo vs var mı benim de pcos var yüksek amk düşük yaptım regl olunca gidecek bi doktor arıyorumBana hep tüp bebek öneriyorlar. Dört senedir mahvoldum iki olumsuz tüp bebek sorunu bulamıyoruz. Rahim mi yumruya kalitesizliği mi ilk defa gecikti benim on yedi gün leke geldi bugün anladım tüp bebek yapmıştım geçen ay
Canım o bahsettiğin şeyler ne tam olarak açar mısın ? Boyum 1.70 kilom 62 yani kilolu değilim spor da yapıyordum şu sıra bıraktım sağlıklı besleniyorum diyetisyene de gittim bir beş ay olmadı olmuyor. Böyle vücudumun içini açıp baktırmak istiyorum artık. Genlerde mi sıkıntı yani bir kadın olarak çocuk sahibi olamamak çok ağrıma gidiyor . Canım pcos o kadar tehlikeli değil kilo verirsen olur eşinde de sıkıntı yoksa kaç senedir istiyorsun . Tüp bebek yapma yaşın kaç bilmiyorum ama tüp bebekler ticaret kapısı olmuş artık gitmemAcaba fonksiyonel tıpla ilgili bir kadın doğumcu ya da endokrinci bulup tüp bebekle birlikte tedavi mi olsanız kilo vs var mı benim de pcos var yüksek amk düşük yaptım regl olunca gidecek bi doktor arıyorum
Dr.mfk duydun muAcaba fonksiyonel tıpla ilgili bir kadın doğumcu ya da endokrinci bulup tüp bebekle birlikte tedavi mi olsanız kilo vs var mı benim de pcos var yüksek amk düşük yaptım regl olunca gidecek bi doktor arıyorum
Ben kilolu değilim kıllanma yok sivilce yok adetim düzenli düşük sonrası amh yüksek yumurta gelişmiyor sanırım. Annemin de düşüğü çok bu yüzden tüp bebek ara ara düşünüyorum doktor dene 1 sene diyor ama. Onlar da normal doktorların normal dediği değerler üzetine yoğunlaşıyor vitamin ve diyetleCanım o bahsettiğin şeyler ne tam olarak açar mısın ? Boyum 1.70 kilom 62 yani kilolu değilim spor da yapıyordum şu sıra bıraktım sağlıklı besleniyorum diyetisyene de gittim bir beş ay olmadı olmuyor. Böyle vücudumun içini açıp baktırmak istiyorum artık. Genlerde mi sıkıntı yani bir kadın olarak çocuk sahibi olamamak çok ağrıma gidiyor . Canım pcos o kadar tehlikeli değil kilo verirsen olur eşinde de sıkıntı yoksa kaç senedir istiyorsun . Tüp bebek yapma yaşın kaç bilmiyorum ama tüp bebekler ticaret kapısı olmuş artık gitmem
Doktor mfk duydun mu hiç ben ilaçlarını aldım ama bilmiyorum yan etki yapar mı daha başlamadım . Bir bekle pcos en azından menopoz tehlikesi yok yaşın kaç canımBen kilolu değilim kıllanma yok sivilce yok adetim düzenli düşük sonrası amh yüksek yumurta gelişmiyor sanırım. Annemin de düşüğü çok bu yüzden tüp bebek ara ara düşünüyorum doktor dene 1 sene diyor ama. Onlar da normal doktorların normal dediği değerler üzetine yoğunlaşıyor vitamin ve diyetle
28 oldum yeni ama çocuğu ertelemek istiyorum benim derdim diğer etkileri kilo vs. Menopozda öyle annem girdi 51 yaşında ama çok etkilendi yaşınız daha küçük o yüzden daha kapsamlı bir tedavi olabilir annem düzenli vitamin vs kullanıyor daha konforlu oldu ruh hali beden sağlığı vsDoktor mfk duydun mu hiç ben ilaçlarını aldım ama bilmiyorum yan etki yapar mı daha başlamadım . Bir bekle pcos en azından menopoz tehlikesi yok yaşın kaç canım
Canım yaşın genç inşallah olur inan ben maalesef 34 yaşındayım dört senedir uğraşıyorum yoruldum artık bırakmak istiyorum28 oldum yeni ama çocuğu ertelemek istiyorum benim derdim diğer etkileri kilo vs. Menopozda öyle annem girdi 51 yaşında ama çok etkilendi yaşınız daha küçük o yüzden daha kapsamlı bir tedavi olabilir annem düzenli vitamin vs kullanıyor daha konforlu oldu ruh hali beden sağlığı
Çoook gençsiniz lütfen bırakmayın farklı doktora gidinCanım yaşın genç inşallah olur inan ben maalesef 34 yaşındayım dört senedir uğraşıyorum yoruldum artık bırakmak istiyorum
Ah canım hiç umudum uğraşacak gücüm kalmadı gerçekten doktorlar iç açıcı olmuyor genelde o yüzden me yapacağımı bilmiyorumÇoook gençsiniz lütfen bırakmayın farklı doktora gidin
38 yaşındayım. İlk kez deneceğiz tüp bebeği. Gittik konustuk ödedik regl olunca aramam gerekiyordu ama regl olamadım normalde 26gün döngüm hiç sekmez. Hep olurum. Ama olmuyorum olacak gibi de değilim. Şuan sanırım 33. Gün. Bu fsh sabit bir değer sanıyordum. Düşebiliyor mu?Canım yaşın kaç. İlk tüp bebek mi. Benim ekimde 28 di yaptık yumurta gelişiyordu diye. Beğenmedim gerçi merkezi de. Fsh bu ay 9 çıktı değişken değerler . Ne kadar gecikti. Adet söktürücü bitkiler var