Fsh lh ve proklatin

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.250
300
53
Selamlar. Arkadaşlar görsellerimi ekliyorum bilgisi olan yazabilir mi lh ve fsh sınır aralığında ama FSH değeri beni biraz korkuttu çünkü 10 üzeri olduğu zaman internette hamile kalmanın zor olduğu yazıyor. Prolaktin yüksek çıktı doktor ilaç verdi 2 tane var içinde Bir dahaki adetinde tekrarlayacağız dedi olmazsa beyin MR'ı dedi. Ben 3 tane gebelik kaybi yaşadım O yüzden bu hormon testlerini yaptım bı sıkıntı varmı korktum açıkçası

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-04-16-33-36-510_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2025-02-04-16-33-30-979_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba kaç yaşındasınız? Benim de fsh 9, ben de bi kayıp yaşadım 27 yaşındayım. Doktor bana normal dedi sınırda olsa da 10 un altında diye sanırım. Ama 10 çok da sıkıntı olmayabilir bence düzenli adet görüyorsanız eğer. Amh bakıldı mı bi de o daha önemli diyorlar fsh tek başına bi anlam ifade etmiyormuş bi de ultrasonda folikül sayımı yaptırabilirsiniz rezerv sıkıntısı varsa orda da belli olur.

25 yaşındayım canım. Amh bakilmamis ya benmde pek bilgim yok ultrason da da bakilmadi maalesef.

25 yaşındayım canım. Amh bakilmamis ya benmde pek bilgim yok ultrason da da bakilmadi maalesef.
Bana da amh bakılmadı doktor da ultrasonda sağlıklı gözüküyor dedi sadece. Bi de fshı stres de yükseltiyormuş. İçiniz rahat etmezse adetin 2.3. günlerinde bi ultrason muayenesine gidin bence

Progesterona bakmaları garip olmuş zaten adetli iken rahim duvarı incelir onu 21.gun bakiyorlar. Östrojen benim 55 falandı benimki yüksek mi acaba bişey de demediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…