• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH LH E2

fallinlove_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
11
6
1
Merhaba kızlar,

Değerlerim hakkında anlayan yorum yapabilir mi ? Doktor Amh da istedi illa adetliyken mi vermeliyim ?

Hızlıca gebe kalmak istiyorum eşimde sperm morfoloji düşüklüğü var %1 anlayan bilen varsa yazsın lütfen

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    186,3 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba kızlar,

Değerlerim hakkında anlayan yorum yapabilir mi ? Doktor Amh da istedi illa adetliyken mi vermeliyim ?

Hızlıca gebe kalmak istiyorum eşimde sperm morfoloji düşüklüğü var %1 anlayan bilen varsa yazsın lütfen
Pcos sunuz. Tek bildiğim bu lh/fsh oranı 2 ve üstü

Pcos belirtilerim hiç yok ama doktor da böyle bir yorum yapmadı ancak tahlil referans dışı olunca buraya yazmak istedim

Merhaba kızlar,

Yumurtlamanız baskılanıyor değerleriniz yüksek

Merhaba kızlar,

Pko olabilirsiniz lh yüksek prolaktin de yuksek
Eşinizin morfolojisi dolayısıyla doğal yolla gebe kalmanız zor görünüyor tüp bebekle şansınız daha iyi olur. Morfoloji %4--5 civarı olması ideal

Back