Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatırsan sevinirim canimKızlar hayıt otu ıctım fsh im dustu merak ediyorsanız anlatayım
sürekli mi içtiniz yoks adet dönemınde mı içtinizKızlar hayıt otu ıctım fsh im dustu merak ediyorsanız anlatayım
Ben hep içtimsürekli mi içtiniz yoks adet dönemınde mı içtiniz
bebek oldu mu bende içiyorum ama yumrtlama döneminde içmeyın diyorlar . hormon değerlerim normalBen hep içtim
Yok olmadı bebek sız neden ıcmek ıstedınızbebek oldu mu bende içiyorum ama yumrtlama döneminde içmeyın diyorlar . hormon değerlerim normal
Bebek için sürekli içmeye korkuyorumYok olmadı bebek sız neden ıcmek ıstedınız
Fsh in kscBebek için sürekli içmeye korkuyorum
Normal aralıktaFsh in ksc
Kız o zmn neden ucmj ıstysnNormal aralıkta
nasıl içtin .kaçtan kaça düştüKızlar hayıt otu ıctım fsh im dustu merak ediyorsanız anlatayım
Ben hayıt ekstraktı ıcdım ve kaynatıp ıctım tohumu 9 dan 2 ye dustu 20 gunde seni. Fsh ve Mh kacnasıl içtin .kaçtan kaça düştü
yakında baktırmadım . yumurtalarım kalitesizleşti acaba farkader mi.aslında başkası için sormuştumBen hayıt ekstraktı ıcdım ve kaynatıp ıctım tohumu 9 dan 2 ye dustu 20 gunde seni. Fsh ve Mh kac
Yumurta nasıl kalıtesızlestıyakında baktırmadım . yumurtalarım kalitesizleşti acaba farkader mi.aslında başkası için sormuştum
Bı kıstım var amaKız o zmn neden ucmj ıstysn
Sağ tarafta bı kıstım var erimesi için de gebelıge engel degıl dedi amaKız o zmn neden ucmj ıstysn
Kac mm kist in o bendede var adetle atılıyor baska neyine baktırdınBı kıstım var ama
Sağ tarafta bı kıstım var erimesi için de gebelıge engel degıl dedi ama
Amh kaçtı sizin?Ben hayıt ekstraktı ıcdım ve kaynatıp ıctım tohumu 9 dan 2 ye dustu 20 gunde seni. Fsh ve Mh kac
3.5 cm cıkolata kıstı de olabılırmısKac mm kist in o bendede var adetle atılıyor baska neyine baktırdın
Hmm3.5 cm cıkolata kıstı de olabılırmıs
Bende hayıt otu içtim adet düzensizliği için hiç bir faydası olmadı yararından çok fsh değerimi yükseltti içmeden önce fsh 7 udi. 3 ay sonra 15 e çıktı (Kızlar hayıt otu ıctım fsh im dustu merak ediyorsanız anlatayım