Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm ben bu yıl dördüncü ayda yaptırmıştım 7.25 çıkmış ama önümüzdeki hafta bidaha yaptıracakmisBu siralar hamilelik istediğim için çok fazla bu testleri verdim sorunuz neydi? Fsh 10 dan yüksek çıkmaması gerekiyor diye biliyorum. Regli döneminde sonuc daha gerçekçi çıkıyor evet ancak sadece 1 yerdekine güvenmeyin ben 3 yerde yaptirdim
Diger hormon testlerinde sorun çıktı mi? Yani neden tekrar test istedi acaba çünkü değeriniz sadece biraz yüksek ve normal aralikta. nar suyu fsh i düşürüyor diye biliyorum bu arada teste kadar hergun icmenizi tavsiye ederim (saraçoğlu demisti)Hmm ben bu yıl dördüncü ayda yaptırmıştım 7.25 çıkmış ama önümüzdeki hafta bidaha yaptıracakmis
Aslinda doktor yumurtlamayi görmek için isteyeceğim dedi özellikle neden o hormonu belirtti anlamadımDiger hormon testlerinde sorun çıktı mi? Yani neden tekrar test istedi acaba çünkü değeriniz sadece biraz yüksek ve normal aralikta. nar suyu fsh i düşürüyor diye biliyorum bu arada teste kadar hergun icmenizi tavsiye ederim (saraçoğlu demisti)
Ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum aslında ama regli dönemindede değerlerin iyi olduğuna emin olmak istemiştir diye düşünüyorum. Alttan muayene etti mi yani kaç yumurta gördü bu muayenede yada boyutlarını nasıl gördü bunlardan bahsetti mi sizeAslinda doktor yumurtlamayi görmek için isteyeceğim dedi özellikle neden o hormonu belirtti anlamadım
Dördüncü ayda 7.25 çıkmıştı o halde normal10 altı kabul edilebilir ama en sağlıklı ve doğurganlık için en cok istenen değer 8 ve altıdır.
evet normal. ama ben 9.31le hamile kaldım 7.25 daha iyi tabii kiDördüncü ayda 7.25 çıkmıştı o halde normal
Oo maşallah iyi bari rahatladimevet normal. ama ben 9.31le hamile kaldım 7.25 daha iyi tabii ki
ben reglimin 2. gününde tahlil yaptırdım. umarım normaldir çok teşekkürlerNormalde zaten 5 falan olması gerekiyor diye biliyorum yumurtlama gününe göre değişkenlik gösterebilir
Çok düşük değil ama reglin ikinci gününe göre çok iyiben reglimin 2. gününde tahlil yaptırdım. umarım normaldir çok teşekkürler
süper sevindim çok teşekkürlerÇok düşük değil ama reglin ikinci gününe göre çok iyi
Merhaba siz kaç yaşındasınz acaba benim 26 yaşında 9 çıktı ve tedirgin oldum ama doktor ultrasonda yumurtaları görüyor bi sorun yok yaşına bakınca çok iyi diyemem ama az da değil dedi. İnostol verdi pkos değilim ama yumurta kalitesine iyi gelir dedi.evet normal. ama ben 9.31le hamile kaldım 7.25 daha iyi tabii ki
benim yasim 28. inositol ben de kullanmıştım bir çok baska vitaminle. stres olmayın insallah güzel sonuclar alırsınızMerhaba siz kaç yaşındasınz acaba benim 26 yaşında 9 çıktı ve tedirgin oldum ama doktor ultrasonda yumurtaları görüyor bi sorun yok yaşına bakınca çok iyi diyemem ama az da değil dedi. İnostol verdi pkos değilim ama yumurta kalitesine iyi gelir dedi.
Başka ne kullandınız acaba bana inostolle birlikte regenesis max verdi gebelikte de kullanılıyormuşbenim yasim 28. inositol ben de kullanmıştım bir çok baska vitaminle. stres olmayın insallah güzel sonuclar alırsınız
evet regenesis max ben de 3 ay falan kullandım. sonra başka bir doktor bana pikassos verdi. içeriği hemen hemen aynı regenesis ile sadece balık yapı yok. onun yerine inositol var içinde. doktorum omega3 için haftada bir balık yemeye calis yeter demisti ben bir de hamile kaldığım ay akdeniz diyeti ve pilates yapmistim. onlar da yumurtalıkları iyi çalıştırıyorBaşka ne kullandınız acaba bana inostolle birlikte regenesis max verdi gebelikte de kullanılıyormuş