- 16 Mayıs 2019
- 10
- 1
- 16
- 30
- Konu Sahibi Mavilim2311
Kızlar fsh hormonunuz kaç ve buna göre amh hormonunuz kaç çıktı ? Yazar mısınız dengelemek icin neler yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 30-33 gunde bir bu ayın 20 sinde olduysam diger ay 23unu buluyorAdetinizin düzeni nasıl peki kızlar
FSH iyi cikmis 8-10 birimin altındaki normal kabul ediliyor. Keske amh yaptirsaydin FSH degisiklik gosterir fakat amh gostermez bugun neyse yarinda odur yumurtalık rezervi ile ilgili en net test o. Bence testini yaptir bi sorun varsa erkenden ogren yasinda daha cok Genç emin ol yas ilerledikçe cozumler zorlaşıyor bi terslik varsa er yada gec karsina cikacak erkenden öğrenip caresine bakmak cok daha iyiAnladım canım ben bekarım 24 yasındayım 3.gün tahlilim fsh 8 cıktı doktor amh falan istedi ama yaptırmadım kötü cıkarsa moralim bozulur sonuçta daha evlenmeme daha var ilac da kullanmam bu yaşta adetim düzenli ben de akısına bıraktım
Merhaba benimde fsh suanda 9.68 de aslan pencesi kullaniyorum dustu mu sizin degerleriniz. Bir de benim doktorum fshn yuksek ama ulturasonla baktiginda yumurtalarn fazla dedi kafam cok karistikızlar benim de FSH ım 9,6 çıkmıştı.bu ay testere dişli aslan pençesi kürüne başladım ayın 30 da tekrar tahlil verecem düşme olmuşsa size tekrar yazarım kullanırsınız..bu arada bitkiyi içtiğimden beri kasım ağrılarım kramp şeklinde yada kalp atışı şeklinde oldu ve göğüslerim baya bir dolğunlaştı..inşallah işe yaramıştır.
Ben de benzer durumdayım fsh 9 lh 19 polikistik over hastasıyım seninki de polikistik over mi? Bu değerler normal değil. İkisi de daha düşük olmalı.Fsh 9,8 çıktı da lh benim 16,13 lh hakkında bilginiz var mı bu değer normal mi ?
Fsh aydan aya değişebilen bir hormonmuş. Mesela benim önceden hep 5 seviyelerinde çıkardı bu ay nedense 9 çıktı. Şimdi diyet yapıyorum düşürmek için. Birkaç ay sonra düşer tekrar muhtemelen. Ve ben polikistik over hastasıyım teknik olarak yumurta rezervimin düşük olma ihtimali çok çok az.Merhaba benimde fsh suanda 9.68 de aslan pencesi kullaniyorum dustu mu sizin degerleriniz. Bir de benim doktorum fshn yuksek ama ulturasonla baktiginda yumurtalarn fazla dedi kafam cok karisti
Ben bilmiyorum sadece somumda bu ikisi yüksek çıkmış ama ben düxenli adet görüyorum sadece yumurtlama döneminde servikal mukus sıvısı geç geliyor o da çok az doktor ilaç felan vermediBen de benzer durumdayım fsh 9 lh 19 polikistik over hastasıyım seninki de polikistik over mi? Bu değerler normal değil. İkisi de daha düşük olmalı.
Ultrasonda kist görüntüsü ile beraber değerlendiriliyor tahliller zaten. Dr bir sorun yok dediyse bilemem ama bu değerlerin düşmesi gerek hele de bebek istiyorsanız onu kesin biliyorum.Ben bilmiyorum sadece somumda bu ikisi yüksek çıkmış ama ben düxenli adet görüyorum sadece yumurtlama döneminde servikal mukus sıvısı geç geliyor o da çok az doktor ilaç felan vermedi
Merhaba benimde fsh suanda 9.68 de aslan pencesi kullaniyorum dustu mu sizin degerleriniz. Bir de benim doktorum fshn yuksek ama ulturasonla baktiginda yumurtalarn fazla dedi kafam cok karisti