- 7 Aralık 2023
- 26
- 3
- 1
- Konu Sahibi desesperado
Merhaba adetimin 2. Günü hormon testi yaptırdım fsh değerim 6.10 cıktı sizce yüksek mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değil tabii ki yüksek kabul edilmesi için 10’un üzerinde olması lazımMerhaba adetimin 2. Günü hormon testi yaptırdım fsh değerim 6.10 cıktı sizce yüksek mi ?
o Amh değeriydi sanırım fsh 10’un üzerinde ise yüksek kabul ediliyor keza benim 11,3 çıkmıştı doktorum biraz yüksek çıkmış ama sınıra yakın demiştiA agresifpollyanna merhaba ben yüksek diye yorumladım. 3 ve altı olması gerekiyor diye biliyorum
Aa ölemiymis benm fsh sınırda cıkti 10 doktor skntı edilcek bir drumda degil dedi ve ben haşimato troid hastasiyim.. fsh ile nasil bir baglantisi var bilgilendirsrniz sevinirim suan tsh 5 cikti enson doktorum ilacimi yukseltti ama her ay mutlaka olcturyrum gebelik dusundugum icin?Fsh değeri bu kadar yüksekse ciddi tiroid hastalığı mevcuttur iyi bir endokrin doktoruna gidin bence
Hayır çok normalMerhaba adetimin 2. Günü hormon testi yaptırdım fsh değerim 6.10 cıktı sizce yüksek mi ?
Fsh değerini TSH ile karıştırıyor olabilir misinizFsh değeri bu kadar yüksekse ciddi tiroid hastalığı mevcuttur iyi bir endokrin doktoruna gidin bence
Ben laborantım. Bu fsh değeri çok çok iyi merak etmeyin. Diğer arkadaş muhtemelen tsh değeri ile karıştırmış o yüzden yüksek bulmuşMerhaba adetimin 2. Günü hormon testi yaptırdım fsh değerim 6.10 cıktı sizce yüksek mi ?
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızBen laborantım. Bu fsh değeri çok çok iyi merak etmeyin. Diğer arkadaş muhtemelen tsh değeri ile karıştırmış o yüzden yüksek bulmuş
Benim tsh 3.00 ve tüp bebek yapılıyor doktor bir demedi bu değer normal mi. Dünden beri sinirlerim bozuk ağlıyorumBen laborantım. Bu fsh değeri çok çok iyi merak etmeyin. Diğer arkadaş muhtemelen tsh değeri ile karıştırmış o yüzden yüksek bulmuş
Neden ağlıyorsunuz 3 aslında cok normal doktorunuzla görüştünüz miBenim tsh 3.00 ve tüp bebek yapılıyor doktor bir demedi bu değer normal mi. Dünden beri sinirlerim bozuk ağlıyorum
bugün de transferim var internette 2.50 altı olması gerekiyor yazıyor düşük oluyormuş tutmuyormuş ya da bebek te sıkıntı oluşabilir yazıyor doktorumla birebir konuşamadım bugün konusucam değer yüksek değil dimiNeden ağlıyorsunuz 3 aslında cok normal doktorunuzla görüştünüz mi
bugün de transferim var internette 2.50 altı olması gerekiyor yazıyor düşük oluyormuş tutmuyormuş ya da bebek te sıkıntı oluşabilir yazıyor doktorumla birebir konuşamadım bugün konusucam değer yüksek değil dimi
3 altında olması isteniyor genelde ama tsh bazen stresten bile etkilenebilen bir değer. Ben de mesela geçen ay bastırdığımda 3.5 çıkmıştı çok yorgun ve uykusuzdum stresliydim. Bu ay tekrar baktırdım 2.3 çıkmış çok stres yapmayın lütfenBenim tsh 3.00 ve tüp bebek yapılıyor doktor bir demedi bu değer normal mi. Dünden beri sinirlerim bozuk ağlıyorum