- 13 Mart 2019
- 13.704
- 46.579
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Şimdi kendi sonuçlarıma baktım Aralık 2019 5.06, ocak 5.91. Kasımda düşük yaptım. Sonrasında yapılan bu tahlillere göre doktorlar bir sorun olmadığını söylediler. Siz doktorunuza sordunuz mu?
Bu değer gayet normal diye biliyorum, 3'ün altında olması lazım diye birsey hiç duymadımKızlar fsh değerim 5.48 bu gebeliğe engel mi
Tecrübesi olanlar yazabilir mi ?
Gebelik için 3 ün altında mı olması lazım
Şimdiden çok teşekkür ederim
Evet tsh 3un altında olmalı sizin fsh gayet normalBelkide ben yanlış anldm tsh 3 ün altında olmalıymış galiba
Tam diyecektim arkadaş söylemiş tsh 3ün altında olmalı hatta 2.5'un altında olmalı, yanılmıyorsam.
Benim tsh 3.3761 gibi bişey çıkmış sonuçlarımı doktora gösteremedim virüsten dolayıEvet tsh 3un altında olmalı sizin fsh gayet normal
Cok fark yokki illaki bi kac duzenleme ile yoluna girer, bosuna stres yapmayın kendinizeBenim tsh 3.3761 gibi bişey çıkmış sonuçlarımı doktora gösteremedim virüsten dolayı
Cok fark yokki illaki bi kac duzenleme ile yoluna girer, bosuna stres yapmayın kendinize
Stres anca bizi ne yazikki daha da kötüye sürüklüyor, heleki gebelik düşünürken. İyi düşünün iyi olsunAy çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşallah
Stres anca bizi ne yazikki daha da kötüye sürüklüyor, heleki gebelik düşünürken. İyi düşünün iyi olsun
Benimde fsh 5.63 yuksek mi acaba ben yuksek degil diye düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?