Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya peki napılır düşürmek için.yüksek olması hamile kalamamak için sebepmiSenin biraz yüksek. Benim 2,5 doktor bişey söylemedi ama. Benimde başka değerlerim yüksek
Fsh da 4.5 cok guzel bir deger. Benim 3.8 doktor cok iyi dedi.Senin biraz yüksek. Benim 2,5 doktor bişey söylemedi ama. Benimde başka değerlerim yüksek
Senin fsh gayet guzel. Amh okcturt. Oda 1 ile 2 arasi olmasi lazim.Kızlar fsh değeri kaç normal kabul ediliyor.benim 4.59 normal mi?
Özür dilerim ya ben tsh ile karıştırmışım. Benim de 6 ymış değerimFsh da 4.5 cok guzel bir deger. Benim 3.8 doktor cok iyi dedi.
10 dan fazlasi normal değil. Bu degerler yasa gore degisiyor.
Estagfurullah. Tsh degernin normal kac olmasi gerek bilmiyorum. Benim.kac onuda okudum ama unuttim :)Özür dilerim ya ben tsh ile karıştırmışım. Benim de 6 ymış değerim
Bende az önce amh değerime baktım sonuç çıkmış 13. doktora gidecem ama adetin 10. günü emar çekilecek prolaktin yüksek çıktı. Onu çektirdikten sonra sonuçla birlikte gitmeyi düşünüyorum. Senin amh kaç çıktoEstagfurullah. Tsh degernin normal kac olmasi gerek bilmiyorum. Benim.kac onuda okudum ama unuttim :)
Benim fsh 15.75 di dhea kullandim 3 hafta 3 ay once. O dengeledi sanirim. 2 hafta omce filan baktirdim fsh ve amh cok iyi dedi dr çok hayret ettim . Tup bebekliktim bianda normale döndüm ama gecici deger olmasindan korkuyorum. Asminda bir iki ay sonra tekrar fsh amh kan testi yaptırsam ne iyi olur. Icim rahat eder en azindan.
1.2 cikti dr iyi dedi. Onceden 0.91 di dusuktu. Sorunluydu.Bende az önce amh değerime baktım sonuç çıkmış 13. doktora gidecem ama adetin 10. günü emar çekilecek prolaktin yüksek çıktı. Onu çektirdikten sonra sonuçla birlikte gitmeyi düşünüyorum. Senin amh kaç çıkto
Çok teşekkür ederim korktum bianda.amh yaptırmadı dr.peki bu hormon tahlillerini adet bitiminde vermemiz daha mı doğru olur sizceSenin fsh gayet guzel. Amh okcturt. Oda 1 ile 2 arasi olmasi lazim.
Evet gerçekten pahalı bende bi kere kullandım sadece onu1.2 cikti dr iyi dedi. Onceden 0.91 di dusuktu. Sorunluydu.
O ilactan sonra yukseldi. Inofolikte kullandim. Simdide kullanmam gerek ama nezaman hamile kalacagim belli degil. 25 tl. Bir kutu. Bir kaftada bir kutu bitiyor. Cok pahaliya geliyor. Belki 1 sene hamile kalamicam. Kullanmayi biraktim acikcasi.
Hayir. O fark etmiyor ama fsh 2 yada 3. Gun olmasi gerek. Ilk amh testimi herhangi bir gun yaptirdim dr fark etmez dedi. 2 yaptirdigimda fsh ile birlikte verdigim icin kani 3. Gun yaptirdim.Kızlarr bu amh testini 3.gün mü yaptırıyoruz??
Fsh lh tsh prolaktin 2.gün yapıldı ama amh bakılmadı hiç benim. Teşekkür ederim canım cevapladığın için buaradaHayir. O fark etmiyor ama fsh 2 yada 3. Gun olmasi gerek. Ilk amh testimi herhangi bir gun yaptirdim dr fark etmez dedi. 2 yaptirdigimda fsh ile birlikte verdigim icin kani 3. Gun yaptirdim.
O baska ama onla hangi degerleri biliyorlar bilmiyorum.Lh hormonu 3.01 bu mu bahsettiğiniz
Yardimci olabildimse ne muu.Fsh lh tsh prolaktin 2.gün yapıldı ama amh bakılmadı hiç benim. Teşekkür ederim canım cevapladığın için buarada
Brndr öylr internetten baktım sıkıntı görünmüyor hormonlarımda ama amh yaptırayım ben de yakın zamanda. Bu değer neyi belirliyor?O baska ama onla hangi degerleri biliyorlar bilmiyorum.
Yardimci olabildimse ne muu.
Ben kan testi degerlerime bakiyorum. Ordakileri internetten bakiyorum normal degeri nedir diye dr sorun oldumu diyor. Normal yada degil diye ama butun heosini ele almiyor. Ben tahlil sonucu kagitta yazan her harflerin (fsh, amh, ts vs. Gibi )normal degerlerine bakiyorum internetten ve karsilastiriyorum normai degilmi diye. Normal olmayanlarida internette arastiriyorum o hormon dusuk yada yuksekse ne gibi sonuclari oluyor, onemlimi degilmi diye.