Gebeliğe Hazırlık FSH değeri acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yonca kanms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
18
2
86
26
Kızlar benim FSH değeri 10.50 eşim sperm testi yaptırdı fazlasının üstünde bile benim değerim nasıl sizce kolay yönden nasıl hamile kalınır

Kolay yönden bi yöntem olsa herkes yapardi sanirim.fsh degerin yüksek bence 10 üzeri yuksek diyor drlar.sizin dr bi yorum yapmadımı

Benim se fsh 10.50 idi 3 ay doğum kontrol hapı kullandım 7ye düştü su an 5 haftalık gebeyim takma kafana stres yapma canim

Fsh yumurta rezerviyle ilgili gösterge hormonlardan biridir 10 ve üzeri yüksek kabuk edilir ve rezervin azalmaya başladığını gosterir.amh ölçümü yaptirirsaniz rezervinin hakkında net bilgi edinirsiniz .FSH dalgalanan iken bir hormondur.eger rezerv ciddi oranda azalmissa vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisi olursunuz.ins kolaylıkla sagliklar gelir yavrunuz

Benimde 13.8 'di sabah ac karnıma hayıt otu suyu akşam testere dişli aslan pençesi içtim. Adetimin 2. Günü bal çörek otu tarçın karışımı uyguladım. Muayeneye gittiğimde doktorum yumurtan 23 olmuş çatlamak üzere dedi. Gerçekten fsh çok büyümeyim. Doktorum önemli olan sağlıklı yumurta dedi. Daha yüksek fsh ile hamile kalan hastalarım var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…