- Konu Sahibi Deniznisan
-
bugün tekrar tahlil yapıldı fsh:11.41 e2:45.32 prolaktin:153.3 çıktı.ben napıcam şimdi.sizce çocuğum olurmu?doktoruma gidemedim daha.
canlarım takılmayın fsh değerlerine falan..allah isteyince herşey boşşşş
ben bu ay 21 fsh ile hamile kaldım...1 yıldır çocuğum olmuyordu...sbaktım değrlerim berbat, 1 ay boyunca bal+polen+tarçın+çörek otu yedim sabahları aç karına..sonrada sonuç hamişim...ama kafaya hiç takmadım onuda eklemeliyim..
:lepi::lepi:
arkadaşlar bugün hormon değerlerime baktırmak için doktora gittim.fsh:10.53 lh:6.55 çıktı.doktor fsh'ın üst sınırda olduğunu biran önce çocuk sahibi olmamı söyledi.ordan çıktım başka doktora gösterdim oda çocuk sahibi olmamın zor olabileceğini söyledi.7 aydır myralon kullanıyorum acaba haptan dolayı böyle çıkmış olabilirmi?ve fsh değerim yüksekmi?
Roka selam canım.nasıl kullandın onları.sabahları aç karnına mı yemeliyim.bende bebek istiyorum.gerçekten stres hormonları altüst ediyor.kafaya takmamakla en dogrusunu yapmışsın.allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.çok sevindim senin adına.benim fsh 6.46.2 ayönceki değer bu.az önce doktordaydım yine tahlil yaptırdım.bakalım öğleden sonra cıkıcak.yine de hamile kalamadım.bal,polen,tarçın,çörek otu yardımcı olur belki bana.
Benim değerlerime hiçbakılmadı şimdiye kadar.Pazartesi-Salı gidecem hastaneye adetimi bekliyorum.3.gün gel demişti dr.Umarım iyi çıkar.Ama içimde birkorku var.Şubatta hapı bırakacam.Roka senin karışımından yiyecem bende.Eşime de yedirecem.Adetin ilk günü başlanıyor 15-20 gün yeniyor demiştin.İnş.ben de hamile olurum senin gibi.Allah tamamına erdirsin.gamyoncuiremsu
canım istediğin zaman başla öle belli bir zamanı yok bunun..inşallah sende şifa görürsün tatlım..
vıtex hayıt tohumu hapının acaba hiç zararı yokmu tamamen bitkiselmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?