- Konu Sahibi balbocegi35
Merhabalar kızlar , Fsh 19 çıktı . Düşürmek için neler kullandınız ? Regliyim ve hayıt tohumu çayı içmeye başlamıştım devam edeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım benim 9 çıktı dr yüksek dedi bende hayıt otu çayına başladım işte bakalım faydası olur inşallahMerhabalar kızlar , Fsh 19 çıktı . Düşürmek için neler kullandınız ? Regliyim ve hayıt tohumu çayı içmeye başlamıştım devam edeceğim.
9 yüksek degilkiMerhaba canım benim 9 çıktı dr yüksek dedi bende hayıt otu çayına başladım işte bakalım faydası olur inşallah
Yaşıma göre yüksek olduğunu söyledi o yüzden bende düşürmeye çalışıyorum9 yüksek degilki
Hamilelik düşünülüyorsa doktor 4.5-5 arası olmalı demişti yüksek yani9 yüksek degilki
Bana oyle demedi benimde 8 di ve suan hamileyimHamilelik düşünülüyorsa doktor 4.5-5 arası olmalı demişti yüksek yani
Yaşınız kaç buaradaYaşıma göre yüksek olduğunu söyledi o yüzden bende düşürmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun. Benimde 11.33 çıkmıştı tabi Prolaktinde yüksek çıkınca o rakamlara sabitleyelim dedi. Doğrudur yüksek olarak hamile olanlarda çokBana oyle demedi benimde 8 di ve suan hamileyim
Ben 10akadar normal biliyorum doktrum dedi hemde 13 16ile hamile kalanda dolu
bnmde yüksek çıktı bayaa yüksek hemde ... tüp bebek yaptırıyorum 8 yumurtadan 1 tane sağlıklı çıktıMerhaba canım benim 9 çıktı dr yüksek dedi bende hayıt otu çayına başladım işte bakalım faydası olur inşallah
Amin darisi başınızaHayırlı olsun. Benimde 11.33 çıkmıştı tabi Prolaktinde yüksek çıkınca o rakamlara sabitleyelim dedi. Doğrudur yüksek olarak hamile olanlarda çok
sizin kaç peki? bende şimdi hayıt tohumu , aslan pençesi , rezene karıştırıp yaptım şimdi içeceğimTestere dişli aslanpençesi çayı içiyorum düşmeye başladı
11.33 tü 9a indisizin kaç peki? bende şimdi hayıt tohumu , aslan pençesi , rezene karıştırıp yaptım şimdi içeceğim
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz peki ? 1 ay kullansam zararı olur mu acaba ?Testere dişli aslanpençesi çayı içiyorum düşmeye başladı
çok iyi düşürmüşssünüz benm 19 ya nasıl düşüreceğim bilmiyorumm11.33 tü 9a indi
Benim 1 haftalik sonucumne kadar zamandır kullanıyorsunuz peki ? 1 ay kullansam zararı olur mu acaba ?
24 en fazla 5 olması gerektiYaşınız kaç buarada
yaa gerçekten o zaman çok etkili , çok sevindim sizin adınıza . bende 15 gün kullanıp tahlil vereyim bir dahaBenim 1 haftalik sonucumhatta doktorda sordu ne kullandığımı prolaktin 38.5dan 15.8 e düştü. Sadece sabah kahvaltısının 2 saat sonrasında akşam yemeğinin 2 saat sonrasında içiyorum düzenli kullandım
kuzum hormonların adet donemı harıc saglıklı sonuc vermezkı dıger adetınde ancak dusup dusmedıgını anlarsın o yuzden dıyorlar ya zaten adetın 2 ve ya 3. gunu hormon tahlılı yapın dıyeyaa gerçekten o zaman çok etkili , çok sevindim sizin adınıza . bende 15 gün kullanıp tahlil vereyim bir daha
Fsh adetin 3 günü ver diğer günler yanlış çıka biliyo verdim çünkü biliyorumyaa gerçekten o zaman çok etkili , çok sevindim sizin adınıza . bende 15 gün kullanıp tahlil vereyim bir daha