fsh 10un üstünde çıkıp microenjeksiyonla hamile olan var mı?

kotyora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
75
0
2. denemeye başladık. fsh 10.89 çıktı. ilk denemede 12çıkmıştı ve yalnız 2yumurta bulunabilmişti. Bu değerle hamile olmam çok mu zor? Bu konuda deneyimi olan var mı?

canım stres yapma sakın kafandan at bu düşünceleri olacağı varsa zaten olur Rabbim gönlndekini tez zamnda verir inşallah ben fsh 16 ile normal yoldan hamile kaldım inşallah sende meleğine hemen kavuşursun amin...

yumurtaları uyarmak için verdikleri ilaçlar (Gonal F, Menegon) 'ın etkinliği bu hormonun yani fsh nin vucudundaki üretkenliğine ,yüksekliğine bağlı . Zaten prespektüstede yazıyor.
Ama senin değerin oldukça iyi . Üzülme bence. İki tane folekülün oluşması eksi gibi görünsede , içindeki yumurta kalitesinin yüksekliği daha önemli. Öenmli olan o folikülün ilaçlarla istenilen (19mm ..
büyüklüğe ,olgunluğa erişmesi ve içinden yumurta hücresi çıkması . Bir tane olsun , kaliteli olsun yeterki

Teşekkür ederim içim rahatladı.Menogon kullanıyorum şuan. İnşallah bu sefer olur.

benimde fsh 21 çıktı sonra düştü 10 a kadar 17 iken tüp bebek yaptırdım 5 yumurta oluştu 4 ü toplandı ve döllendi 2 transfer yapıldı ikiz gebelik geçirdim ama bebeklerim 9. haftada öldüler büyük ihtimal kan pıhtılaşması benimde merak ettiğim fsh ı yüksek olup normal yolla hamile kalan yok mu bu arada çörek otu bal tarçın deniyorum inşallah kendiliğinden olur ya

kızlar fsh yüksekse eğer ilaçla mı tedavi yapılıyor ?

Ben de yeni öğrendim. Fsh üst seviyesi 10muş.Bu hormonun yüksek olması yumurta rezervinin azaldığını gösteriyor.Bu değerlerle öyle 10-15-yumurta beklenmiyormuş.3-5 tane oluşursa bu iyi sayılırmış. Ben 29 yaşındayım. Bu yaşlarda ideal değer 6-7 civarıdır dedi.İlaç tedavisi ile yumurtlama kontrol altına alınıyor.Yeteri kadar büyüdüğünde çatlatma iğnesi yapılıp tedavinin son aşamasına geçiliyor.Araştırdığım kadarıyla yüksek değerlerle de hamile kalanlar var. Normal yolla bile.Arkadaşın da dediği gibi -ki dr. da söylemişti. Önemli olan sayı değil mevcut yumurtaların kalitesi.

arkadaşlar benimde fsh yüksek çıktı ve doktor bu durumun erken menepoz olduğunu söyledi.30 yaşındayım ancak yumurta nakli ile hamile kalbilirmişim.divina diye bir ilaç verdi her ay hormona baktıracağım bir ihtimal düşerse tüp bebk yapılacak. ne olur desteğinize ihtiyacı var.benim durumumda olup hamile kalan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…