Fritz tavsiyesi?

Cnm bu biraz senin kullanma sıklığına bağlı ayda yılda bir kullanırım diosan öle çok para vermeye değmez ama çokca kullanırım diosan tefal bence...
Bende henüz fritöz almadım ama alırsam tefal alıcam ayrıca baktığın modelde oldukça güzel kaydirigubbakcemile5

evet ben de çok beğendim tefalin o modelini. bu tip eşyalar satan bi arkadaşım çok büyüklerden alma dedi.yağı nasılsa defalarca kullanmıyorsun dedi.
fritözü de sık kulllanırım.çünkü murtafğın duman ve koku dolmasından hoşlanmıyorum.üstüme koku sinmesini sevmıyuorum. börek,patlıcan, hamsi falan da kızartıtırım diye düşünüyorum.sadece ayda yılda bi patates kızartmak için almıyorum yani.
ama tefal de diğerlerine göre 2 kat pahalı. felix de aklıma yattı gibi.
off ne kararsızım.
almasam da düğünden sonra mı alsam ya da.

arkadaşımda da tefal var böreğin arkasından patlıcan atıorum yağı bir kaç kez kullanıyorum hiç birşey olmuo fln dedi ama tabi felix'in 2 katı sonuçta...
düğüne çok varmı peki senin?

Son düzenleme:
felixi kesinlikle önermiyorum canım...
Hemen bozuluveriyo ucuz etin yahnisi cinsinden yani...
Tefal çok güzel bir marka ama açıkcası fakirden aldığım hiç bir üründen sorun yaşamadım ben...

levrekcim düğün 2010 bahar aylarında kısmetse.
senin ne zaman düğün.hazırlıkların ne alemde.

inş.hayırlısıyla güzel olur düğünün cnm,
benim daha alacak çok şeyim var oooffff oooofff :çok üzgünüm:
düğün tarihim belli değil cnm erkek arkadaşımla 7senedir tanışıoruz bizde 1-2 yıl içerisinde düşünüoruz bakalım kısmettt buarada şu fritöz olayında tefal al kurtul diyesim gelio valla a.s

kızlar
blue house'un cam hazneli fritözü çıkmış. 200 ytl falan.mağazada gördum.bayıldım.onu almak istıyorum.
araştırın bakın.gerçekten cok güzel. en sağlıklısı cam.

internetten kendi sitesinde 269,00.-TL fiyatı var
evet gerçekten çok güzelmiş

ben tefalin snack modelini kullanıyorum yağı süzme özelliği olanı 200 almıştım
memnunum yağı süzdüğü için uzun süre kullanabiliyorsunuz makinaya atılması
da çok güzel

fritöze karşıyım bana sorarsan kızartma tenceresi al rahat et:))
fritözler bir yerden sonra filtresini ne kdr temizlesende değiştirsende, içini söküp yıkasanda irenç bi yanmış yağ kokusu bırakıyor kızartmalarda...ayrıca yanmış yağı kullanıyorsun çünkü içi çok fazla yağ alıyor dökmüyorsun yanık olduğuda belli olmuyor... genede illa alacam diyorsan bilemem...

canım ben kızartma tenceresı aldım onu kullanıyodum ama eltım saolsun hedıye getırmıs kullanmam sanıyorrdum ınsan annesının evınde ne gorurse onu yapıyo:kedi:ama coguzaman ınan frıtozumu kullanıyorum sinbo sdf 3809 memnunum canım bı bak netten ıstersen buyrunnnnnnnnn

bende bekar ewinde sinbo firtöz kullanıyordum daha doğrusu iki kez kullandım... ikinci de ewi yakıyordum az kalsın.. fritözün altı falan yanmıştı hahahha:))))
kesinlikle sewmiyorum fritözü...

bende bekar ewinde sinbo firtöz kullanıyordum daha doğrusu iki kez kullandım... ikinci de ewi yakıyordum az kalsın.. fritözün altı falan yanmıştı hahahha:))))
kesinlikle sewmiyorum fritözü...

canım sen sinbo alırsan tabi yakarsın ben de bekar evindeyken robotunu aldım sadece 2 kez kullandım bıcağı kırıldı mecburen çöpe attım klava:

canım ben de evleniyorum az kaldı.herşeyimi aldım fritözde ise tefal minute snack paslanmaz çelik mini fritöz aldım evime.100 tl taksitti peşin 80 e aldım

canım sen sinbo alırsan tabi yakarsın ben de bekar evindeyken robotunu aldım sadece 2 kez kullandım bıcağı kırıldı mecburen çöpe attım klava:

aaa neden attın cnm ben o yanmış haliyle aldım aldığım yere geri götürdüm hemen geri aldılar... yani kullanamadıktan sonra napayım ben onu... aman yaa aslında küçük ev aletlerinde philipsten şaşmam ama annem nasılsa bekar evinde kullanacaksın hergün patates kızartıosun die bana iyilik olsun die almıştı güya:)))
şimdi de arkadaşlar ev hediyesi katı meyve sıkacağını aldılar sinbonun bilmiorum o başıma ne işler açacak korkuorum evime sokmam derken elimde kaldı o(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…