• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fritöz arıyorum

bende philips var dügün hediyesi olarak gelmisti 2012 haziran ayinda bir kez deneme amacli kullanmistik satiyoruz esim kizartmayi yagli sevdigi icin tencereye devam ediyoruz :)) ilgilenirsen fotolarini ve fiyatini atabilirim özelden

bende philips var dügün hediyesi olarak gelmisti 2012 haziran ayinda bir kez deneme amacli kullanmistik satiyoruz esim kizartmayi yagli sevdigi icin tencereye devam ediyoruz :)) ilgilenirsen fotolarini ve fiyatini atabilirim özelden

Canım fiyat ve fotolarını bekliyorum, modelini de yazarsan sevinirim.

Canım mailini aldım ancak ben ve eşimde yağda kızartmayı seviyorum bu nedenle çok az yağ kullanan fritözleri istemiyorum.

1.5 litre olsun en fazla yeter, marka filan çok önemli değil pek.

benimki sana uyar büyük ihtimal en fazla 3-4 kez kullandım yeni gibi mutfakta bekledi öyle boş boş kaldırdıydım temizleyip en son.şimdi çıkartamamda yarın foto koyarım özellikleri vs özelden görüşürüz:)

$Fotoğraf1250.jpg$Fotoğraf1251.jpg$Fotoğraf1252.jpg$Fotoğraf1253.jpg
1.2lt çıkarılabilir yağ haznesi
güç ve ısıtma gösterge lambaları
çıkarılabilir krom kaplama kızartma kabı ve tutacağı
filtreli izleme penceresi
1000w

ürünün garantisi 2014ün 8. ayında biticekmiş daha 8 ay var yani bitmesine vede kutusu ve garanti belgesiyle yollicam:D

Back