Kontakt Lens freslook diamonds sea green(deniz yeşili) resimli

sevdacan26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
37
0
merhaba arkadaşlar.2 sene önce arkadaşım freeslook diamonds deniz yeşili lensini bana vermişti.merakla taktım.ama kullanamadım.cünkü gözümde taşma yaptı yani çapı büyük geldi hemde numarasızdı.bende attım.o zaman resimlerini cekmiştim.
kaptaki duruşunu çekmedim.pupil boşluğu var.pupil boşluğu yuvarlak değil yıldız gibi. ama taştığı için ben kullanamadım.göz çapı küçük olanlara göre değil.

rengi belirgin.focus evergreenden daha belirgin renk veriyor.taşma yapmasa doğal duracak.yandan pek pörtlemiyor.ama çok koyu kahve gözlere gitmez.fotoları ekliyorum.fotolların çoğu flaşsız floresan ışık gözüme vurarak çekilmiştir.bazı resimler gece flaşlı çekilmiştir.

Eklentiler

• $36.jpg
    $36.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 328
  • $30.jpg
    $30.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 293
  • $35.jpg
    $35.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 327
  • $34.jpg
    $34.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 312
  • $33.jpg
    $33.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 300
  • $31.jpg
    $31.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 260
  • $37.jpg
    $37.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 274
  • $41.jpg
    $41.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 277
  • $40.jpg
    $40.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 268
  • $43.jpg
    $43.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 295
  • $42.jpg
    $42.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 269
  • $54.jpg
    $54.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 240
  • $55.jpg
    $55.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 299
  • $48.jpg
    $48.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 325
  • $39.jpg
    $39.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 276
  • $38.jpg
    $38.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 299
merhaba arkadaşlar.2 sene önce arkadaşım freeslook diamonds deniz yeşili lensini bana vermişti.merakla taktım.ama kullanamadım.cünkü gözümde taşma yaptı yani çapı büyük geldi hemde numarasızdı.bende attım.o zaman resimlerini cekmiştim.
kaptaki duruşunu çekmedim.pupil boşluğu var.pupil boşluğu yuvarlak değil yıldız gibi. ama taştığı için ben kullanamadım.göz çapı küçük olanlara göre değil.

rengi belirgin.focus evergreenden daha belirgin renk veriyor.taşma yapmasa doğal duracak.yandan pek pörtlemiyor.ama çok koyu kahve gözlere gitmez.fotoları ekliyorum.fotolların çoğu flaşsız floresan ışık gözüme vurarak çekilmiştir.bazı resimler gece flaşlı çekilmiştir.

eline sağlık canım tek kelimeyle harika gözüküyorlar bayıldım :KK66::KK66: hep de şansıma hep de benim merak ettiğim lensleri paylaşıyorsun..demekki zevklerimiz aynı yönde:KK17: ama anlıyorumki zaten düşündüğüm bu lensler bana pek de uygun değilmiş..kahverengi dışında :) keşke çapı sorun olmasaymış çok yakışmışlar sana :KK6:

rahatlığına gelince freslook markasına göre rahat ve yumuşak.ama şeffaf ve focus evergreen gibi rahat değil.freslook diğer renkleri çok rahatsız etti benim gözümü.

eline sağlık canım tek kelimeyle harika gözüküyorlar bayıldım :KK66::KK66: hep de şansıma hep de benim merak ettiğim lensleri paylaşıyorsun..demekki zevklerimiz aynı yönde:KK17: ama anlıyorumki zaten düşündüğüm bu lensler bana pek de uygun değilmiş..kahverengi dışında :) keşke çapı sorun olmasaymış çok yakışmışlar sana :KK6:

teşekkür ederim.evet bu lensler pek kullanılmıyor.doğal duruyorlar.normal renkli lensler ne olursa olsun belli oluyor.solotica bile belli oluyor.bu lensde güzel aslında ama işte çap sorunu var.birde pahalı gerçi yıllıkmış bunların numaralıları ama yıllık lens yırtılsa iyi olmaz.
bende eleganse violettte vardı.mor lila gibi bir renk.onuda paylaşıcam.

teşekkür ederim.evet bu lensler pek kullanılmıyor.doğal duruyorlar.normal renkli lensler ne olursa olsun belli oluyor.solotica bile belli oluyor.bu lensde güzel aslında ama işte çap sorunu var.birde pahalı gerçi yıllıkmış bunların numaralıları ama yıllık lens yırtılsa iyi olmaz.

menekşe rengini çok severim ben..ama katalogda çok mor gözüktüklerini görmüştüm doğal bir mor değildi..inşallah gerçeği öyle değildir...
evet bende solotica verde var koyu yeşil..sea greenin daha belirgini diyebiliriz ama rengi çok belli ediyor kendini dokusu mükemmel de olsa..çünkü opaklığı fazla...
canım kendi doğal göz rengimi buraya koysam bana hangi lensin en uygun olabileceği hakkında fikir verebilir misin ? senin kadar açık renkli değilim ama kapalı mekanda siyah görünmeleri haricinde diğer ışıklarda daha açık görünüyorlar...kahverengi zaten aklımda ama sea green de yine aklıma girdi gibi..bi de violet çıktı başıma :)

Son düzenleme:

onu da bekliyorum şimdi :)
sea green de cok yakışmış taşma yapmasa iyi olurmus ama bence focus evergreen senin lensin
:KK66:

menekşe rengini çok severim ben..ama katalogda çok mor gözüktüklerini görmüştüm doğal bir mor değildi..inşallah gerçeği öyle değildir...
evet bende solotica verde var koyu yeşil..sea greenin daha belirgini diyebiliriz ama rengi çok belli ediyor kendini dokusu mükemmel de olsa..çünkü opaklığı fazla...
canım kendi doğal göz rengimi buraya koysam bana hangi lensin en uygun olabileceği hakkında fikir verebilir misin ? senin kadar açık renkli değilim ama kapalı mekanda siyah görünmeleri haricinde diğer ışıklarda daha açık görünüyorlar...kahverengi zaten aklımda ama sea green de yine aklıma girdi gibi..bi de violet çıktı başıma :)

doğal göz renginin resmini koyabilirmisin canım.

imageshackten kaynaklı galiba :KK59: eklenti yükledim şimdi tıklayınca büyüyor :)

Eki Görüntüle 178281

şimdi oldu canım.senin gözünün etrafında çok hafif sarılık var gibi.aslında sea green deneyebilirsin.aylık olanları varmı bilmiyorum fiyatlarını ben yıllık olanı sormuştum baya pahalıydı.140 civarlarında.
eger gözlerin numaralı değilse fiyatıda uygunsa sea green aylık deneyebilirsin.numarasız numaralı kadar pahalı olmaz. diğer türlü olmasa paraya yazık.
focus evergreen olmaz sana.
elegance kahve güzel gider.

violette olur ama mor renk zaten doğal olmadıgı için lens oldugu belli olur.birde amber rengi varmış yoğunlaştırıcı lenslerden .bal rengi gibi cibasoft diye bir markanın kabında böyle duruyordu.buda olabilir

Eklentiler

• $dwdewdww.png
    $dwdewdww.png
    108 KB · Görüntüleme: 131

Bayıldım bayıldım:KK69:çok yakışmış sea green de evergreen de,harika olmuş,mest oldum,çok teşekkürler paylaştığın için:KK70:

Canım göz rengin çok müsait hepsi güzel gitmiş benim sanırım seninkinden çok az koyu,ama bu merak da fena bunları denemezsem içimde kalır,evergreeni sana çok yakıştırdım,sea green de harika diası 14.5 miş freshlookların,focus evergreen in 14.00 o yüzden bir çok kişiye zaten freshlook taşma yapıyor,evergreen çok iyi seçim olmuş senin için,violet lens de geceleri çok güzel görünür,gece pupilimiz pek küçülmediği için o yakışmış,paylaşımların için çok teşekkürler:KK70:

şimdi oldu canım.senin gözünün etrafında çok hafif sarılık var gibi.aslında sea green deneyebilirsin.aylık olanları varmı bilmiyorum fiyatlarını ben yıllık olanı sormuştum baya pahalıydı.140 civarlarında.
eger gözlerin numaralı değilse fiyatıda uygunsa sea green aylık deneyebilirsin.numarasız numaralı kadar pahalı olmaz. diğer türlü olmasa paraya yazık.

violette olur ama mor renk zaten doğal olmadıgı için lens oldugu belli olur.birde amber rengi varmış yoğunlaştırıcı lenslerden .bal rengi gibi cibasoft diye bir markanın kabında böyle duruyordu.buda olabilir

önerilerin için teşekkür ederim canım :) ben bu yoğunlaştırıcı freshlookları aylık diye biliyordum..ve aylık lens için pahalı gözüküyorlar..1 çifti 50-60 tl mi neydi...yıllığı da olduğundan haberim yoktu..eğer yıllığı da varsa çok iyiymiş...aslında menekşe renginin hastasıyımdır en sevdiğim ve kendime yakıştırdıüım gözrengidir (tabi tonunda olursa) ama dürüstçe söylemem gerekirse elegance ın menekşesini pek sevemedim..ben rainbow menekşe kullanmıştım pupilinin görünüşü haricinde fena değildi..ah şu menekşe lensleri morunu abartmadan beyaz boyayla pasteleştirerek üretseler keşke..birçok marka böyle yapıyor sinir oluyorum..bi B&l ninki güzeldi damarları da göstermiyordu (seneler önceki hali) o da rengini değiştirmiş bozmuş...freshlookun violeti güzel gibi görünüyor...
tekrar sağol canım :)

Güneş benm bildigim güneşse bu lensi gözüne sokmaz :)Güneş sen grafite denesene nil arkadasına grafite denetmişti cok dogal bi menekse rengi olmustu arkadasının gozleri orta kahve valla ben cok begenmiştm bence cor grafite denemelisin:)

önerilerin için teşekkür ederim canım :) ben bu yoğunlaştırıcı freshlookları aylık diye biliyordum..ve aylık lens için pahalı gözüküyorlar..1 çifti 50-60 tl mi neydi...yıllığı da olduğundan haberim yoktu..eğer yıllığı da varsa çok iyiymiş...aslında menekşe renginin hastasıyımdır en sevdiğim ve kendime yakıştırdıüım gözrengidir (tabi tonunda olursa) ama dürüstçe söylemem gerekirse elegance ın menekşesini pek sevemedim..ben rainbow menekşe kullanmıştım pupilinin görünüşü haricinde fena değildi..ah şu menekşe lensleri morunu abartmadan beyaz boyayla pasteleştirerek üretseler keşke..birçok marka böyle yapıyor sinir oluyorum..bi B&l ninki güzeldi damarları da göstermiyordu (seneler önceki hali) o da rengini değiştirmiş bozmuş...freshlookun violeti güzel gibi görünüyor...
tekrar sağol canım :)

bende nacizane yardimci olmak icin fikir vereyim sevgili Gunes, pretty eyes diye bi marka var piyasada bulmak zor oluyor ama onun gri rengi gozde hafif menekse rengi aliyor dokusu da guzeldir sIk bir boyamasi var damar falan yok. pupil de genis diildi diye hatirliyorum ama seneler once denemistim, tam alicaktim uretimden kalkti ama yine cikmis galiba piyasaya.. fikrin olsun

freshlook dimensions serisi özel bir seridir.. renkli gözler için renk belirginleştirici özelliği vardır. gözüme büyük geldi diyorsunuz ya oda sundan kaynaklanıyo olabilir, çünkü etrafında koyu renk çerçeve sayesinde gözler daha büyük görünür. transparan renkleri sayesinde gözler daha belirgin, daha parlak görünür. yani dimensions serisi çok kullanılan bir seri değildir. ayrıca başta da söylediğim gibi açık renkli gözler içindir. koyu yada orta kahve ise fiyasko olur, taban rengin açıksa dene derim ben.. işim bu bu arada o yüzden bildiklerim ve gördüklerim üzerine konusuyorum...

X