freshlook renkli ve numaralı lens okurmusunuz lütfenn

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
35
slm kızlarrr. gözlerim 1.25 miyop..1 sene şeffaf lens kullandım. artık degısıklık ıstıyorum.. bugun freshlook lens denedim dogal yesil katalogun ilk rengiydi..kardesim cok begendi denedigim 4renge gore cok dogal ela göz havası verdi gozlerım acık kahverengi.. ama seffaf lense gore daha bı kalın sanki aklıma bi soru takıldı.. ben üniversite ogrencısıyım derslere gıderken kullanıyorum bır muddet sonra batma olurmu acaba? 3aylık 50ytl dedıler uygun geldı bana fıyatı..yorumlarınızı beklıyorum güzellerrrrr opuyorumnanaktan

3 aylık değildir canım onların süresi aslında 1 aylık ama 3 aylık diye satıyorlar..sen düzenli ve temiz kullanırsan 3 ay kullanabilirsn ben de kullandım öyle..Ama gözlerinin hassasiyet derecesini bilmediğim için riske de girme derim..

cnm freshlook lar 1 aylık. ama satışını yapanlar 3 aya kadar kullanabilirsin diye bilgi veriyorlar genelde. sana direk 3 aylık demişler :)) eğer alırsanda sana tavsiyem süresini geçirmemen.

saolun kızlar yorumlar için.. çok temız kullanırım ben lenslerımi zaten gelır gelmez dersten cıkarır yenı degstrılmıs solusyonuna koyarım belkı bu omrunu uzatır ne dersınız?

cok tesekkur ederim size bısey daha danısmak ıstıyorum netten siparis verebılecegim guvenılır bı sıte bılıyomusunuz acaba

kızlar yaa baska topıkte kızlar seffaf alın dıyo ama renkli ıstıyorum ya...sureklı kullancagm ıcın seffaf daha ıyımss

şeffaf tabiki iyidir istiyorsan onu al ama renkli lensinde bi zararı yok ben ilk kullandgm zaman renkliyle başladım hiç şeffaf kullanmadım

cnm renklinin herhangi bir zararı yok. benim şeffaflarımda var renklilerim de var. ama hep renkli kullanırım dışarda. arada da bir fark yok.. tavsiye ederim

Ben çoğu marka denedim ve bazılarından memnun kalmadım! hatta bazılarını geri verdim..Şimdi
"nefes alan kontakt lensler," bunu kullanıyorum ve çok memnunum.. doktorum bana renkli lensi uzun vadede önermedi..
Şeffaf kullanıyorum..arasıra renkli kullanıyorum..:smiley-cool:

cok tesekkur ederım kızlar yorumlarınız için ya..yesil ela gbı bı renk arıyorum en dogal hangı markdırkı acaba butun gun gozumde kalcakCADIARZU

ne kadar acaba bu lens canım? kac aylık aldın yardımcı olurmusun:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…