pandoram.bu lensi biliyorum. birinde görmüştüm. bu marka damarlı bir marka. ama bu rengi , en doğala yakın renklerinden.
sende de güzel durmuş.
gel seni sonra soloticalandıralım.
charm mel mesela yada ocre. sana müthiş gider.
Gerçekten çok doğal durmuş güle güle kullan.
bende geçen kış yeşilini kullanmıştım çok güzel duruyordu kimse lens olduğunu anlamıyordu... tabi bunda kış olmasının ve havanın genelde karanlık olmasınında etkisi vardı tabii :roflol:
güzel gözlüm tşk ederim olumunekankayizsmileçok doğal durmuş,çok yakışmışş pandora
canımcım hazel renklerinin turuncu durdugunu görüyordum hep
ama sende acık kahve olmus naturel bi renk yerimseniben
bunu kullanda soloticaya gecersin sende bizimle yerimseniben
Ben de hazel renk siparis verdim sophistic'in aylık lenslerinden, bakalım nasıl duracak. Senin baya doğal ve hoş durmuş cidden makyajla filan. Güle güle kullan:)
Bayıldım bayıldımmmm harika duruyor pandora, bende yine senin konun olan ayna ayna söyle bana bölümüne resmimi eklemiştim, oradada benim gözlerimde lens var, onunda çok doğal durduğunu söylerler, tanımayan kendi gözüm zannediyor, ama doğrucu davut olduğumdan hemen söyleyiveriyorum, freshlook nedense benim gözlerimi rahatsız ediyor, sürekli bir batma hissi mevcut, üstelik benim lenslerim numaralı , ve birazda yüksek numarası, doğallık açısından hangi markaları tavsiye edersin canımcım ? Hem söylemeden geçemeyeceğim, göz yapın çok güzel, zaten ne renk olsa yakışır sana Şeniz
Benim lenslerim geleli oldu baya ama yazamadım yoğunluktan. Amazon hazel süper duruyor kızlar gözümde o kadar doğal ki:) özellikle mor renkli kalem ya da far rengi en çok belli eden renklerden, tabi çağla yeşili de ediyor. Pandora sanırım henüz fotoğraf paylaşamıyorum diye biliyorum. yeni üye sayılırım çünkü
Ben de hazel renk siparis verdim sophistic'in aylık lenslerinden, bakalım nasıl duracak. Senin baya doğal ve hoş durmuş cidden makyajla filan. Güle güle kullan:)
bende denemek amaçlı bi umut güzel durur diye freshlook pure hazel aldım fakat cok yapay duruo(