Kontakt Lens freshlook -pure hazel lens _resimli_

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
kendi gözlerim koyu hahve arkadaşlar ...
daha önce mavi ve gri tıonlarını kullanmıştım ilk kez ela kullanıyorum ben sevdim ..kahve ve koyuı kahve gözlerde duruşu muhteşem,..tanımayan biri kendi gözüm sanıyıor...tavsiye ederim ...

(bu arada kaşlarımı uzatıyorum ,görünt üiçin çok özür dilerim )

2673.jpg

Son düzenleme:
pandoram.bu lensi biliyorum. birinde görmüştüm. bu marka damarlı bir marka. ama bu rengi , en doğala yakın renklerinden.
sende de güzel durmuş.
gel seni sonra soloticalandıralım.
charm mel mesela yada ocre. sana müthiş gider.

Gerçekten çok doğal durmuş güle güle kullan.
bende geçen kış yeşilini kullanmıştım çok güzel duruyordu kimse lens olduğunu anlamıyordu... tabi bunda kış olmasının ve havanın genelde karanlık olmasınında etkisi vardı tabii :roflol:

pandoram.bu lensi biliyorum. birinde görmüştüm. bu marka damarlı bir marka. ama bu rengi , en doğala yakın renklerinden.
sende de güzel durmuş.
gel seni sonra soloticalandıralım.
charm mel mesela yada ocre. sana müthiş gider.

canım ,tşk ederim ..
dediklerine de bir bakarım yerimseniben

Gerçekten çok doğal durmuş güle güle kullan.
bende geçen kış yeşilini kullanmıştım çok güzel duruyordu kimse lens olduğunu anlamıyordu... tabi bunda kış olmasının ve havanın genelde karanlık olmasınında etkisi vardı tabii :roflol:

marie canım tşk ederim ...yerimseniben

canımcım hazel renklerinin turuncu durdugunu görüyordum hep
ama sende acık kahve olmus naturel bi renk yerimseniben

bunu kullanda soloticaya gecersin sende bizimle yerimseniben

çok doğal durmuş,çok yakışmışş pandora
güzel gözlüm tşk ederim olumunekankayizsmile

canımcım hazel renklerinin turuncu durdugunu görüyordum hep
ama sende acık kahve olmus naturel bi renk yerimseniben

bunu kullanda soloticaya gecersin sende bizimle yerimseniben

oky de üyle didiyerimseniben tşk ederim akide şekerim Şeniz
bakalım akitra daha bir daha cesaret edemedim nedense ,10 yıl önce kullanmıştım ,çok alışamamıştım ,sanki hala alışamadım ,rahatsızlık veriyor sanki lensler bana, kendi gözlerim gibi değil ..sırf bende mi bu böyle ,yoksa freshlook sorunu mu bu anlamadım mafoldumben
ilk zamanlarda olur mu ,çok nadir kullandığım için mi yoksabilmiyorumkismile
bunları da pek sevdim ,kendi gözüm gibi ,o kadar doğal delikafadulden

alışsam suyunu çıkarıcam belki de biliyorum ,solotica vsa.s

Ben de hazel renk siparis verdim sophistic'in aylık lenslerinden, bakalım nasıl duracak. Senin baya doğal ve hoş durmuş cidden makyajla filan. Güle güle kullan:)

Bayıldım bayıldımmmm harika duruyor pandora, bende yine senin konun olan ayna ayna söyle bana bölümüne resmimi eklemiştim, oradada benim gözlerimde lens var, onunda çok doğal durduğunu söylerler, tanımayan kendi gözüm zannediyor, ama doğrucu davut olduğumdan hemen söyleyiveriyorum, freshlook nedense benim gözlerimi rahatsız ediyor, sürekli bir batma hissi mevcut, üstelik benim lenslerim numaralı , ve birazda yüksek numarası, doğallık açısından hangi markaları tavsiye edersin canımcım ? Hem söylemeden geçemeyeceğim, göz yapın çok güzel, zaten ne renk olsa yakışır sana Şeniz

Ben de hazel renk siparis verdim sophistic'in aylık lenslerinden, bakalım nasıl duracak. Senin baya doğal ve hoş durmuş cidden makyajla filan. Güle güle kullan:)

tşk ederim canım kaydirigubbakcemile5seninninkiler gelince sende paylaşırsan seviniriz..
Bayıldım bayıldımmmm harika duruyor pandora, bende yine senin konun olan ayna ayna söyle bana bölümüne resmimi eklemiştim, oradada benim gözlerimde lens var, onunda çok doğal durduğunu söylerler, tanımayan kendi gözüm zannediyor, ama doğrucu davut olduğumdan hemen söyleyiveriyorum, freshlook nedense benim gözlerimi rahatsız ediyor, sürekli bir batma hissi mevcut, üstelik benim lenslerim numaralı , ve birazda yüksek numarası, doğallık açısından hangi markaları tavsiye edersin canımcım ? Hem söylemeden geçemeyeceğim, göz yapın çok güzel, zaten ne renk olsa yakışır sana Şeniz

canım çok tşk ederim yorumuna :asigim:
ben freshlook dışında hiç lens kullanmadım ..ama haklısın batma olayı var bende de:gitme:
uzun süreli kullanmıyorum o yüzden ... ama bir çok arkadaşım gerek doğallığı gerekse kullanımı açısından solotıca yı öneriyor..oda haliyle keyfi takan ve ayda 3-5 kez kullanan biri için fazla..ama sen düşünebilirsin senin kullanımın keyfi değil ise... ayna ayna konusunda resmini göremiyorum ama tekarar yüklersen bakarım kaydirigubbakcemile5

Benim lenslerim geleli oldu baya ama yazamadım yoğunluktan. Amazon hazel süper duruyor kızlar gözümde o kadar doğal ki:) özellikle mor renkli kalem ya da far rengi en çok belli eden renklerden, tabi çağla yeşili de ediyor. Pandora sanırım henüz fotoğraf paylaşamıyorum diye biliyorum. yeni üye sayılırım çünkü:KK43:

Benim lenslerim geleli oldu baya ama yazamadım yoğunluktan. Amazon hazel süper duruyor kızlar gözümde o kadar doğal ki:) özellikle mor renkli kalem ya da far rengi en çok belli eden renklerden, tabi çağla yeşili de ediyor. Pandora sanırım henüz fotoğraf paylaşamıyorum diye biliyorum. yeni üye sayılırım çünkü:KK43:

amazon hazel sophistiğin aylık lenslerimi?

bende denemek amaçlı bi umut güzel durur diye freshlook pure hazel aldım fakat cok yapay duruo :KK43:(

bende denemek amaçlı bi umut güzel durur diye freshlook pure hazel aldım fakat cok yapay duruo :KK43:(

Güzel bir makyajla damarlı olsa bile doğal durabiliyor,ama yakından anlaşılabiliyor,bence en çok da rahatlığı konforu bakımından solotica ya geçmelisin,gözümdeyken puslu görüyordum etrafı boyaması yüzünden,uzun süre gözde durunca yanma batma da yapıyor

freshlookun böyle oldugunu biliodum ama ela dogal durabilir die düşündüm hayal kırıklıgı oldu yine..
makyajla bile takabilecegim bi lens değil ya insanlarla konusurken gözlerimi kaçırmak istemiyorum acıkcası:) neyse artık bi köşede kalıcak..
solotikayı aklıma sokuyosun yavas yavas ya charm mel alsammı naapsam bilemedim:) ama önce adore ve focus evergreen denicem

X