Kontakt Lens Freshlook öneri lütfen!

esLiina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
4
0
kızlar çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim ... freshlook hareli grimi yoksa gümüş grimi sizce :uhm: resmi olanlar paylaşabilirmi?? :1rolleyes: bu arada benim gözlerim kahverengi =)

ben kesinlikle koyu renkli gözler için freshlook un hareli serisini öneriyorum... ben hareli yeşil kullanıyorum kahverengi gözlerim gayet doğal duruyor...

bende hareli yeşil kullanmıştım bi süre şimdi bi farklılık yapıyım dedim =) acaba bu gümüş gri olan haresizmi :2:

Ben hareli gri kullandım, şimdi de hareli yeşil kullanıyorum.Koyu gözleri çok açmıyor arkadaşımda da var.Benim gözlerim açık kahve, yeşili gayet doğal duruyor.Fakat grisi gözün rengini daha çok açıyor daha belirgin.Bu yüzden doğallık açısından yeşil daha doğal.Gümüş gri kullanmadım ama önermem.Forumda bu yeni seriden zümrüt yeşili ve mavi(yeni mavinin adını hatırlayamadım) kulllananların fotoğrafları vardı çok kötü renkler.Eski seri daha güzel.

Gümüş gri ben kullandım. Hatta ilkinin süresi dolunca ikincisini aldım onun da süresi bitti. Bakıyorum resimlere bulursam ekleyeceğim. Çok hoş bir rengi var eğer loş ortamlarda kullanacaksanız ideal ama gündüz lensi değil. Gözünüze bakar bakmaz o çizgi çizgi görüntüden anlaşılıyor lens olduğu. Ama renk olarak mükemmel. Tam bir gri mavi.

ıki fotoğraf bulabildim. Biri uzaktan çekilmiş flaşlı fotoğraf. Öteki makro çekim gün ışığında. Dokusu da gözüküyor. Dediğim gibi renk olarak memnun kalacağınızı düşünüyorum ama gün ışığında doğallık için aynı şeyi söyleyemem. Loş ışıklarda güzel duruyor. Normal gri mi gümüş gri mi derseniz kesinlikle gümüş gri derim. Daha açık ve belirgin bir renk.

strlnn.jpg

dscn0033u.jpg

Ben hareli gri kullandım, şimdi de hareli yeşil kullanıyorum.Koyu gözleri çok açmıyor arkadaşımda da var.Benim gözlerim açık kahve, yeşili gayet doğal duruyor.Fakat grisi gözün rengini daha çok açıyor daha belirgin.Bu yüzden doğallık açısından yeşil daha doğal.Gümüş gri kullanmadım ama önermem.Forumda bu yeni seriden zümrüt yeşili ve mavi(yeni mavinin adını hatırlayamadım) kulllananların fotoğrafları vardı çok kötü renkler.Eski seri daha güzel.

zümrüt yeşli bnm gözüm de gün ışığında çok doğal duruo ama flashlı hoş durmuo:1no2:
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/13/5610.jpg

morrison lenslerin çok güzelmiş. freshlook hareli gümüş gri mi bu? süresi ne kadar ve ne kadara aldın? şimdiden teşekkürler.

kızlar hepinize fikirleriniz için teşekür ettim =) ayrıca morrison cnm lenslern sanada çok yakışmış bende gümüş gri sipariş verdim bekliyorum bakalım önerin için teşekkürler yerimseniben

esliina teşekkür ederim sana da çok yakışacağına eminim opuyorumnanaktan sophronie ben internetten 35 liraya almıştım bunları. Aslında bir aylık ama her gün kullanmazsan üç aya kadar kullanılabiliyor. Rengi de sterling grey diye geçiyor. Hareli gümüş gri.

gumus grıyı bugun almaya gıttımm nette gordugum kadarıyla denedım gercektn de korkunc bı renk denemeden almayınn cunku yenı serı cok canlı parlakk

X