Kontakt Lens Freshlook Illuminate Circle Lens Kore

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
merhaba arkadaslar bu lensi freshlook missy grenlerim gelmeden önce almistim numarasiz merak edenler ve gözlerim kücük büyük görünsün misket gibi diyenler icin önere bilirim rahat batma yok biliyorsunuz koreli kizlar bunlardan takiyor iste bu durusu benim kulandigim jet black siyah cerceveli bakin bakalim

Eklentiler

• 2014-12-19 04.15.06.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 3.274
  • Unbenannt.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 2.863

Merhaba, bu lensler hakkında bilgi verebilir misin bana rica etsem? Almayı düşünüyorum da. Ama günlük kullan at falan yazıyor nette. Öyle mi? Yani aylık yıllık falan değil mi?

Merhaba, bu lensler hakkında bilgi verebilir misin bana rica etsem? Almayı düşünüyorum da. Ama günlük kullan at falan yazıyor nette. Öyle mi? Yani aylık yıllık falan değil mi?
malesef evet günlük kulanim temiz tutulursa sanmuiyorum 1 aykulana bilirsin bak böyle geldi resim atiyorum

bu lenslerde gercek kore lensi cinden geldi (bu senelik yilik) gerckten cok dogalar ve gözleri iri
gösteriyor HER RENKTE VAR BU KAHVE ACIK KAHVE BUNUN MAVISI YESILI GRISI DE VAR DEDIGIM GIBI BUNLAR YILIK

Numara Lisa yiyorlar mi:)ost: 38542252, member: 85561"]
Hangisi canim senelik olanmi günlük Freshlook Illuminate olanmi ben her ikisin fiyatini yazim senelik olan 48.50 tl civari günlük frsh 62.18tl civari[/QUOTE]
Numarali satiyorla rmi:)

nerden aldınz lensleri numaralı olanlar
Konu açılalı bayaa olmuş ama yeni keşfettiğim bişey oldu. O yüzden yazmak için sabırsızlandım kızlar. Geo medikal Türkiye'ye gelmiş. Bildiim kadarıyla Güney Kore'nin en iyi firmalarından biri. Geçen face reklamından denk geldim. Instagramlarına ulaştım. Tüm dünyadan sağlık bakanlığı falan filan sertifikaları almışlar web sitelerinde gördüm. Ben circle lens müptelasıyım diyebilirim kızlar daha önce yurtdışından alıyordum. Geo'da kullanmıştım hatta en rahat ettiğim marka diyebilirim. Tr'de olmaması çok kötüydü tabii süresi bitince at gitsin oluyodu. Neyse görünce yazıştım hemen adamlar distribütörlüğünü almışlar. Başta tanıtım amaçlı açmışlar sayfayı ama talep çok olunca kıramıyolar birazda ısrarlı davranınca satmaya karar vermişler. Bende hemen bi 3 aylık bi tane bi yıllıktan aldım. Reçete bilgilerimi verdim yok dia yok bc filan ona uygun model söylediler. Ellerinde olan modellerden seçersen aynı gün yolluyolardı, bende onlardan seçtim hemen. Ertesi gün aldım kargoyu ve muhteşemleeerrr. Size bi iki resmimi yolluyorum. Bence circle lens arayanlar muhakkak bi baksınlar. Instagram sayfaları geomedicalturkey. Başka başlığada yazmıştım burayada yazmak istedim. Circle lensler artık Türkiye'ye de geliyor nihayet :)

Eklentiler

• image.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 458
  • image.jpg
    173,6 KB · Görüntüleme: 413
  • image.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 382
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…