Kontakt Lens freshlook gri mi yoksa gümüş gri mi ? acil yardım

deadlock

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
87
0
merhaba
daha önce freshlook zümrüt yeşili kullandım. fotosuna ekliyorum. ancak süresi bitti 1 aylıktı. farklı renk alıyım dedim ama karar veremiyorum. gümüş grisini beğendim ama maviye bakıyo sanırım. ben yeşile bakan istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Merhaba, ben gümüş gri kullandım. Maviye bakan bir gri ve normal griden dana açık renk. Benim çok hoşuma giden bir tondu iki kere aynı lensi sipariş etmiştim. Herkes de kendi gözüm sanıyordu. Ama yeşile bakma yoktu lenste hiç. Gümüş gri normal griden daha çok beğenilen bir renk oldu son zamanlarda ben tavsiye ederim...

teşekkür ederim önerin için. bende gümüş griyi beğendim ama emin olamiyodum sanırım onu alıcam. bide çok açık durmuyor dimi? bazen bakıyorum gri lenslere kurt gibi oluo insanlarda :44:

Yok canım çok açık bir renk değil. Tam orta tonlarda gri mavi çok hoş bir renk. Kut gözü gibi durmuyor asla.

selam bende freshlook gümüş gri almayı düşünüyorum ama herkes freshlook markasını önermiyo kesinlikle solotica al diyo ama bende solotica nın renklerini beğenmiyorum. gözlerim orta kahve ne açık ne koyu. ama ben buğday tenliyim,sizce bana freshlook gümüş gri gidermi? :KK1:

X