Kontakt Lens Freshlook dimensions Karayip Aqua mı alayım Sea green mi ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
arkadaşlar gözlerim orta kahverengi..bazı yerlerinde sarımsı açılmalar var..
bazı yorumlardan sea green renginin dibine girmeden görülmediğini okumuştum..karayip aqua daha çok belli oluyormuş galiba anladığıma göre daha mavi-turkuaz tonlarında..rengi cırtlar mı acaba? ...kahve gözde hangisi daha doğal duruyor acaba..kahve göze genelde sea green kullananları görüyorum karayip aqua kullanan yokmu kahve gözde ?
ikisi arasında kaldım napsam :44:

canım ben bu lensleri yabancı forumlarda araştırmıştım
sea green koyu yeşil duruyor diyorlar senelerdir alasım var ama cesaret edemedim him
karayip aqua da cırt parlak duruyormuş çok valla deneyen biri olsa da şurda öğrensek işin aslını:)

canım ben bu lensleri yabancı forumlarda araştırmıştım
sea green koyu yeşil duruyor diyorlar senelerdir alasım var ama cesaret edemedim him
karayip aqua da cırt parlak duruyormuş çok valla deneyen biri olsa da şurda öğrensek işin aslını:)

ben önce karayip aqua denemek istiyorum canım..turkuaz mavi gördüğüm kadarıyla..azul ile verde arası bir renk gibi...öbürüsü sanki hiç belli olmayacak gibi bir his var içimde..pek verdeden farkı yok gibi... $dimensions.jpeg

Son düzenleme:
Bence sea green daha doğal durur ama aqua'da hoş bir renk

bende öyle düşünüyorum ama duyduğuma göre çok koyuymuş ve dibine girmeden rengi görülmüyormuş..doğal gözden de koyu sonuç veriyorsa gözün doğal ışığını kapatıp ferini alır diye düşünüyorum..genelde koyu yeşil lenslerde öyle durum oluyor..

ben önce karayip aqua denemek istiyorum canım..turkuaz mavi gördüğüm kadarıyla..azul ile verde arası bir renk gibi...öbürüsü sanki hiç belli olmayacak gibi bir his var içimde..pek verdeden farkı yok gibi...Eki Görüntüle 169871

deneyeceksen merakla bekliyorum canım:)))
karayip aquayı ben de çok merak ediyorum çünkü:) verde marine gibi mi olur acaba:44:

benim bir arkadaşım sea green kullanmıştı.gözleri de askeri yeşil ama sönük pek belli değil.belirginleştirsin diye sea green kullanmıştı ama gerçekten dibine girmeden belli olmuyordu ancak çok parlak ışıkta gözüne güneş falan geldiğinde belliydi ve kendi gözü de yeşil olmasına rağmen doğal görünmüyodu çünkü çok yeşil bir lens baya yaprak yeşiili yani.aqua yı kimsenin gözünde görmedim şimdiye kadar ama daha çok açar heralde göz rengi daha güzel bir renk gibi duruyor.

benim bir arkadaşım sea green kullanmıştı.gözleri de askeri yeşil ama sönük pek belli değil.belirginleştirsin diye sea green kullanmıştı ama gerçekten dibine girmeden belli olmuyordu ancak çok parlak ışıkta gözüne güneş falan geldiğinde belliydi ve kendi gözü de yeşil olmasına rağmen doğal görünmüyodu çünkü çok yeşil bir lens baya yaprak yeşiili yani.aqua yı kimsenin gözünde görmedim şimdiye kadar ama daha çok açar heralde göz rengi daha güzel bir renk gibi duruyor.

bu yorum gerçekten çok faydalı oldu canım teşekkür ederim..renkli gözde bile yaprak yeşili duruyorsa o zaman yaramaz..bir de koyu koyu durur...Hay Allah bu seri renkli gözler için üretilmesine rağmen o rengin yeşil gözde doğal görünmemesi de ayrı bir ilginçlik :44: bu yorumuna bakılırsa sea green hakkındaki hislerim yanılmamış..bir de geçişteki bazı yorumların da etkisi vardı tabi....pasifik mavinin de kahverengi gözü siyah lens takmış gibi siyaha çevirdiğini biliyorum..bu seri için tek seçenek yine karayip denizi kalıyor :26:

rica ederim canım.evet bu reklam resimleri çok aldatıyor insanı doğru düzgün gerçek gözde duruşunu koysalar bizde ne olacağını bilerek alsak olmaz sanki.neyse aqua alırsan resim bekliyorum ben de merak ediyorum o rengi

karayip rengine ait 2 resim bulabildim..en azından kaptaki duruşu ve dokusu hakkında baya aydınlatıcı bir resim buldum neyseki... üzerine tıklayınca büyüyor..

$img2276s.jpg $img04392.jpg

tesekkurle güneş çok açık mavi kızın gözü kahveyle hoş olmayabılır ne kadar bunlar fıyatı?

Son düzenleme:
tesekkurle güneş çok açık mavi kızın gözü kahveyle hoş olmayabılır ne kadar bunlar fıyatı?

önemli değil..bir sitede indirimli hali 45 tl aylık bir lens...bazı siteler 3 çiftini birarada toptan sattıkları için fiyatı 150 oluyor aradaki fark nedir diye yanıltmasın..bir çiftin fiyatını en düşük 45 e en yüksek 60 a gördüm canım..

Son düzenleme:
denenebılır aslında bence yeşil içeren denesen daha mantıklı ortası bayağı genıs gıbı geldı ..

denenebılır aslında bence yeşil içeren denesen daha mantıklı ortası bayağı genıs gıbı geldı ..

lensin dokusunu gösteren resimde renk olarak benim azulun kapta duruşundan çok uzak bir renk değil..hafif yeşil katılmışı gibi...yoğunlaştırıcı olduğu için belki ortası sorun olmaz diye düşündüm..senin gözler biraz daha açık belki sende çok hoş olabilir bu renk :KK61:

canımm o fiyata nerede buldun bende istiyorum çoookk nolur iletiime gecelim. bu rengi gözümetakmışyım gözümü büyük gösterdi maviden çok yeşilimsi oldu bl nn light greeni gibiydi anki ama güneş ışıgında kendni belli ediyo renki gözlüler için oldugu için. sanki gözn renkliymişte güneşte renk değiştiriyormuş havası var

Sayn konu sahibi:) lensi aldqn zaman yazar msn benm de lensin günü doldu yeni alıcam renge karar veremedm deneynce yazarsan sevnrm:21:

kaptaki duruşa bakarsak baya bi açar bence bu opak gibide duruyo sanki şaşırdım ben daha şeffafımsı bekliodum belirginleştiricileri hayret iyiymiş :44:

aksine. o flashla çekilmiş makrobi fotora oldug ii öyle. kpta yarı saydam duruyo ama göze takıldıgında ben 1 kere denemiştim bu rengi ik başta böyle normal göz renginde hiç bi değişme olmuyo gibi duruyo sanki şeffaf bi lens takmıssın gibi ama aydınlıga çıkınca gözünün rengi daha belli oluyo,

X