Kontakt Lens freshlook colorblends pure hazel ve green lensleri merak edenler :o)

_Lara_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
11
0
5 yildir freshlook kulaniyorum arkadaslar, nerdeyse her rengini denedim.. ama en guzeli purehazel ve green.. aralarinda pek fazla fark yok.. sadece purehazel daha cok ela/yesil.. Green olanda daha cok belirgin yesil.. cevremde yakinlarim haric hic kimse lens oldugunu bilmiyor.
Kendi Gozlerim kahve rengi.. ne cok koyu.. nede cok acik.. merak ettiginiz bir sey varsa sorabilirsiniz :)

colorblends green.
colorblends green / flashli foto
Pure hazel
Pure hazel / flashli foto
colorblends green

Son düzenleme:
cnmm mrb bnde saf ela almaii dsnuorm ama ck krrsızm gun isignda bole bi turunculk olusuyomuu genlde freshlookn o rengnde oluoms snde oldmuu bnm gozlermde kaverengıı aynn ne ck koyu ne acıkk cvplarsan sevinrmmm :)

çok güzel olmuş cnm güle güle kullan. bende her rengini kullandım nerdeyse ama ela ve hareli yeşil dışında ela super olmuş yanlız gözüm kaldı

Dlsad cnm bal rengi öle turuncu duruyor. hemde felakat bi renk aman diyim. ama ela öle değil çok doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…