Kontakt Lens freshlook colorblends AMETHYST

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
Merhaba herkese. Freshlook amethyst uzun zamandır aklımda olan bir renkti fakat bir türlü denemek kısmet olmadı. bu forumda da aradım ama bulamadım... bu rengin özellikle açık kahve-bal rengi gözde nasıl durduğunu merak ediyorum. çok damarlı görünüyor mu acaba? bombeli duruyor mu? kayma oluyor mu? kullananlar düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim :KK71:

Son düzenleme:
selam ben freshlook zümrütyeşilini kullandm söyledğnz renk hakknda fkrim yok ama marka olarak kayma sorunu falan olmuyo

benim gözümün BC numarası 8.5 ve 8.4 Bu lensler ise 8.6 olduğu için büyük gelecekler muhtemelen, o nedenle şüpheliyim. göz BC numarası benim gibi olup freshlook kullananlar kayma problemi yaşıyor mu acaba?

Merhaba herkese. Freshlook amethyst uzun zamandır aklımda olan bir renkti fakat bir türlü denemek kısmet olmadı. bu forumda da aradım ama bulamadım... bu rengin özellikle açık kahve-bal rengi gözde nasıl durduğunu merak ediyorum. çok damarlı görünüyor mu acaba? bombeli duruyor mu? kayma oluyor mu? kullananlar düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim :KK71:

canım ben kullanmadım ama kullananların yorumlarını ve resimlerini gördüm feci koyu bir renkmiş ve bulanık bir renkmiş...tonu çok sıcak diyorlar..sıcak tonda bulanık bir renkmiş yani öyle net renklerden değilmiş..benim diyebileceklerim bunlar...

$freshlook ametist2.jpg
böyle bir foto buldum. eğer böyle durursa çok güzel bir renk, hoşuma gitti...ama karar da veremedim şimdi.

Eki Görüntüle 187650
böyle bir foto buldum. eğer böyle durursa çok güzel bir renk, hoşuma gitti...ama karar da veremedim şimdi.

soğutmak gibi olmasın ama bu resimdeki halinin her zamanki hali olduğunu düşünmüyorum..çünkü benim gördüğüm resimlerde boz bulanık birşeydi ve yorumlarda da öyle diyordu..yani resimdeki hali o anki resmin çekildiği ışığın olumlu etkisi olabilir...sıcak ve soğuk tonu aynı anda içeren karma tonlu lensler genelde bulanık renk duruyorlar...3 gün net dursa 4. gün bulanık duruyor..ama yine de fazla pahalı bir lens değil..çok merak ediyorsanız deneyin gitsin :KK34:
lensin sahibi kış için uygun bir renk demiş...
bu da tam yüz resmi..

http://i54.tinypic.com/23kbz0p.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 187650

cnm benim arkadaşımda kullanıyordu bu rengi. bu fotodakine benziyor. enteresan duruyor. değişik şeyleri seviyorsan dene derim. bende freshlook çok kullandım kayma yapmadı çapı falan uyuyordu çünkü. ama bazı kişiler sorun yaşabiliyor. sende bu renk böle durur mu bilmiyorum. her göze farklı oluyor çünkü. mesela bende gri lensler yeşil duruyor mavi olması gerekirken :) lafı baya bi uzattım sanırım yaw :KK1:

cevaplar için teşekkür ederim :nazar: benim göz rengim aynı o fotodaki gibi. ama tabi tek bir fotoya bakarak karar vermek çok doğru olmaz. boş bir vaktimde, deneme yaptıran bir optikçide deneyeceğim bu lensi. haziranda mezuniyetim var, bir değişiklik yapmak istiyorum ve bu renk de çok farklı :82: eğer beğenip alırsam fotoğrafımı burada paylaşırım

bu arada yazmayı unuttum. yeni bir başlık açmak gerekir mi bilemiyorum ama, genelde kullananların rahatsız olduğunu okuduğum için pek denemeyi düşünmediğim, ama duruşunu çok merak ettiğim, bu lensle aynı tonda olan başka bir lens daha var: bausch&lomb violet. violeti deneyen oldu mu acaba?

ben kullandım canım b&l violet..sürekli teki yukarı doğru kayıyordu ve rahatsız bir lensti ve çok damarlıydı tavsiye etmem...sanırım menekşe renklerine ilgin var..eğer açık tonlarda menekşe rengi istiyorsan ve ortadaki boşluk geniş demezsen rainbow lilac çok güzeldi onu da kullanmıştım :)

Optikcide denemiştim pek tavsıye etmem . Hiç doğal bir renk değil. Zaten freshlook un cogu lensi fırlayacakmış gibi duruyor.Ben şuan hareli gri kullanıyorum.Tek düzgün rengi o bence yada benim gözümün rengiyle alakalı. Bence alırsan parana yazık olur derim.Yinede sen bilirsin :KK15:

X