Çok basit bir yolu var :)
Eki Görüntüle 429117
Kireç beyazı ojeyi resimde işaretlediğim yere sür,diyelim ki sol eline sürdün,demek ki sağ elindeki parmaklara yapacaksın,sürdükten sonra tırnaklarının beyaz kısmını boyadığın yere bastır,hafif de sağa sola oynat ki kenarlarına da renk gelsin.
Aynı işlemi diğer elin için de yap.Sonra rakı beyazını normal şekilde sürerek işlemi bitirebilirsin. :)
Yapa yapa iyice geliştirirsin kendini ben artık hep böyle yapıyorum iki dakikada bitiyor,kalan yerleri de asetona batırdığım pamuklu çubukla temizliyorum oooh mis :)
aaaa ben yorum yapana kadar sen çok güzel bi şekilde anlatmışsın bilebende bu yöntemi kullanıyorum çok pratik
hehe çok haklısın ya anlatması uygulamasından daha zormuş :) güle güle frenchlenelimmm :)
kızlar arkadaşımın düğünü var ben ilk defa french yaptırıcam ama düğün gününden bir gün önce yaptırsam bozulur mu bilemedim?birde tırnaklarımın ucu yuvarlak kuaför kare kare keser mi sorum çok komik gelebilirama işte ilk defa yaptırıcamda size bir sorayım dedim kuaföre bu niye böyle olmadı diye sorup rezil olmayım size rezil olayım
Eki Görüntüle 429117
Kireç beyazı ojeyi resimde işaretlediğim yere sür,diyelim ki sol eline sürdün,demek ki sağ elindeki parmaklara yapacaksın,sürdükten sonra tırnaklarının beyaz kısmını boyadığın yere bastır,hafif de sağa sola oynat ki kenarlarına da renk gelsin.
Aynı işlemi diğer elin için de yap.Sonra rakı beyazını normal şekilde sürerek işlemi bitirebilirsin. :)
Yapa yapa iyice geliştirirsin kendini ben artık hep böyle yapıyorum iki dakikada bitiyor,kalan yerleri de asetona batırdığım pamuklu çubukla temizliyorum oooh mis :)
sen süper bi insansın 2 saattir uğraşıyorum french yapmak için silip silip tekrar deniyorum beceremiyorum senin dediğin yöntemle mükemmel oldu :) boşa uğraşmışımmm o kadar :))))
Eki Görüntüle 429117
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?