• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

French oje sürmeninin kolay bir yolu var mı???

maison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
91
0
116
Sakarya
Arkadaşlar ben French ojeyi çok seviyorum amabir türkü beceremiyorum ,basit bir yönteminiz var mı?Paylaşrsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...

Çok basit bir yolu var :)

$images.jpg

Kireç beyazı ojeyi resimde işaretlediğim yere sür,diyelim ki sol eline sürdün,demek ki sağ elindeki parmaklara yapacaksın,sürdükten sonra tırnaklarının beyaz kısmını boyadığın yere bastır,hafif de sağa sola oynat ki kenarlarına da renk gelsin.

Aynı işlemi diğer elin için de yap.Sonra rakı beyazını normal şekilde sürerek işlemi bitirebilirsin. :)

Yapa yapa iyice geliştirirsin kendini ben artık hep böyle yapıyorum iki dakikada bitiyor,kalan yerleri de asetona batırdığım pamuklu çubukla temizliyorum oooh mis :)

evet var hemde çok kolay bir yol :12::12:

önce elinin iç kısmına ( bileğe yakın olsun ya da sen nereyi uygun görürsen) bir damla oje damlat sonra french yapacağın tırnağını ojeye sür uçtaki beyaz kısmı yapmak bu kadar kolay kalan kısmını biliyorsun zaten :) yöntem çok kolay ama anlatımı zormuş :) anlatabildim mi bilemedim :44:
ben french yapınca arkadaşlarım sen mi yaptın yoksa kuaförde mi yaptırdın diye soruyorlar :9::9: ilk yapışında biraz zorlanabilirsin ama 2-3 sefere uzmanlaşırsın gibi geliyor...
hadi sana kolay gelsin...

Eki Görüntüle 429117

Kireç beyazı ojeyi resimde işaretlediğim yere sür,diyelim ki sol eline sürdün,demek ki sağ elindeki parmaklara yapacaksın,sürdükten sonra tırnaklarının beyaz kısmını boyadığın yere bastır,hafif de sağa sola oynat ki kenarlarına da renk gelsin.

Aynı işlemi diğer elin için de yap.Sonra rakı beyazını normal şekilde sürerek işlemi bitirebilirsin. :)

Yapa yapa iyice geliştirirsin kendini ben artık hep böyle yapıyorum iki dakikada bitiyor,kalan yerleri de asetona batırdığım pamuklu çubukla temizliyorum oooh mis :)

aaaa ben yorum yapana kadar sen çok güzel bi şekilde anlatmışsın bile :46::46: bende bu yöntemi kullanıyorum çok pratik :9::9:

En kolayı french bantları
French setlerinin içinden çıkıyor
Kullanımı bu şekilde
$Lumiere-French-Bantlari-200-ADET__56225801_0.jpg
Ama zamanla french yaptıkça eliniz de alışıyor bantlara ya da başka yöntemlere gerek kalmıyor

Yorum yapan ve arkadaşlara çok teşekkürler,bu teşekkürümüde Frenchli tırnaklarımla yazıyorum,mutluyumda mutluyum:52:

kızlar arkadaşımın düğünü var ben ilk defa french yaptırıcam ama düğün gününden bir gün önce yaptırsam bozulur mu bilemedim?birde tırnaklarımın ucu yuvarlak kuaför kare kare keser mi sorum çok komik gelebilir:9:ama işte ilk defa yaptırıcamda size bir sorayım dedim kuaföre bu niye böyle olmadı diye sorup rezil olmayım:37:size rezil olayım:34:

kızlar arkadaşımın düğünü var ben ilk defa french yaptırıcam ama düğün gününden bir gün önce yaptırsam bozulur mu bilemedim?birde tırnaklarımın ucu yuvarlak kuaför kare kare keser mi sorum çok komik gelebilir:9:ama işte ilk defa yaptırıcamda size bir sorayım dedim kuaföre bu niye böyle olmadı diye sorup rezil olmayım:37:size rezil olayım:34:

yok canım neden rezil olacaksın :)

Tırnakların çok kısa değilse kuaföre küt törpülemesini söyleyebilirsin.
Yuvarlak tırnaktan ziyade küt tırnakta daha güzel görünüyor french.
ellerini çok fazla kullanmamaya çalış,ne bileyim kutu kola falan açma :p uçlarının dökülme ihtimali var,onun dışında gayet dayanıklı :)

ben hep tırnaklarım uzunken yapıyorum frenchi uzun olunca daha kolay oluyo elimde alıştı artık düz düz çekiyorum oje kuruduktan sonrada törpü yaparak tırnağımın boyunu kısaltıyorum bu daha uzun bi işlem ele sürülüp yapılanıda denedim ama düzgün yapamadım bi türlü sanırım sorun bende :1:

Eki Görüntüle 429117

sen süper bi insansın 2 saattir uğraşıyorum french yapmak için silip silip tekrar deniyorum beceremiyorum senin dediğin yöntemle mükemmel oldu :) boşa uğraşmışımmm o kadar :))))

Eki Görüntüle 429117

çok zekice :D artık bu yöntemi kullanacağım çok teşekkürler :D

kızlar o ele batırınca falan bile beceremedim ben yamuk yumuk oldu. french bantı falan hiç gerek yok. normal bant var ya. onu iki parmak kadar kes. tırnağının üst kısmına yapıştır boyutunu ayarlayarak. nereye süreceksen kireç ojeyi sür. sonra bantı kenardan kaldırarak çıkar. aynı bantı da kullanabilirsin her tırnakta. sonra beyaz ojeyi sür oldu bittiiiiii. :)

Back