italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 21 Mayıs 2009 Konu Sahibi italim #1 Bir gün Temel,İtalyan ve Fransız fren testi yapıyorlarmış. İtalyan Ferrari ile duvara 1cm kala durmuş. İtalyan: Benim arabamda ABS var demiş. Fransız Audi ile duvara 1mm kala durmuş. Fransız:Benim arabamda ASR var demiş. Sonra Temel Doğan ile duvara geçirmiş.Temeli kan revan içinde arabadan çıkarmışlar. İtalyan ve Fransız:Senin arabanda hangi fren sistemi var demişler. Temel:Benim arabada ASD (Anasını Satsan Durmaz)sistemi var demiş.
Bir gün Temel,İtalyan ve Fransız fren testi yapıyorlarmış. İtalyan Ferrari ile duvara 1cm kala durmuş. İtalyan: Benim arabamda ABS var demiş. Fransız Audi ile duvara 1mm kala durmuş. Fransız:Benim arabamda ASR var demiş. Sonra Temel Doğan ile duvara geçirmiş.Temeli kan revan içinde arabadan çıkarmışlar. İtalyan ve Fransız:Senin arabanda hangi fren sistemi var demişler. Temel:Benim arabada ASD (Anasını Satsan Durmaz)sistemi var demiş.
atxixka81 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2007 2.411 4 22 Mayıs 2009 Konu Sahibi italim #2 ah temel ah ne sistemmiş ama
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 22 Mayıs 2009 Konu Sahibi italim #3 atıka81 .!.: ah temel ah ne sistemmiş ama Genişletmek için tıkla...