Freely strip test çift çizgi yanılma değildir dimiiiiiii 🥹🥹

Amin bende ovulasyon testi kullanıyorum bu ay umarim işe yarar Rabbim sanada unarim güzel haberi duyurur
Bende bu ay yumurtlama günğ değerlendirdim iki gğn arayla bakalım bugğn adet günümdü bacaklarım çok ağrıyor , 2 gündürde aşırı sulu akıntım vardı şüphelenip yapmıştım rabbim sizede göstersin o pozitif cidden çok zor bi sğreç aslında 1.5 yıldır bizde uğraşıyorduk geçen ay folik asite başladım onunda faydası olabilir belki

Umarım bize de nasip olur bu tatlı heycanlar ovulasyon testini ilk defa deniyorjm inşallah faydası olur cidden çift çizgi olayı çok zor her gün bir heycanla kalkıyorum inanin

Kızlar malesef testlere güvenmeyin benimki pozitif oldupu halde kand çıkmadı negatif , hemşire bi kaç gün sonra tekrar verin dedi regl gelmezse dedi ama bilmiyorum olsa kanda çıkardı ya

Kızlar malesef testlere güvenmeyin benimki pozitif oldupu halde kand çıkmadı negatif , hemşire bi kaç gün sonra tekrar verin dedi regl gelmezse dedi ama bilmiyorum olsa kanda çıkardı ya
Benim reglden 1 gün önce negatif bir gün sonra pozitif işi kanda. Yani 2 günde değişebiliyor

Kızlar bugün iki ayrı dünkündende farklı iki ayrı test yaptım ikiside pozitif napcam ben ya , hala regl olmadım acaba kan verdiğim yerdemi bi sıkıntı var çünkü testler bu kadar net yanlış pozitif vermez gibime geliyor ablamda şaşırdı

Eklentiler

• IMG_6371.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6367.jpeg
    199,2 KB · Görüntüleme: 80
Sonuç ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…