Evet idrar geçerken çıktı canımPek kurumaya benzemiyor hemen mi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet idrar geçerken çıktı canımPek kurumaya benzemiyor hemen mi çıktı
Şimdi verdim kanı 1 saate çıkacakmış beklicez bakalımSonuç çıktı miiii
O zaman vardır zaten knda vermişsin hadi bakalım hayırlısı haber ver yaz buraya daEvet idrar geçerken çıktı canım
Ya ama tmaam hemen çıksın ve hemen buraya koş merak ettimŞimdi verdim kanı 1 saate çıkacakmış beklicez bakalım
Tamamdır canım hemen atacağım çıkınca ay çok saolun kızlar moral oldunuz bana çok iyi geldi bu rabbim hepinize taddırsınYa ama tmaam hemen çıksın ve hemen buraya koş merak ettim
Amin bende ovulasyon testi kullanıyorum bu ay umarim işe yarar Rabbim sanada unarim güzel haberi duyururTamamdır canım hemen atacağım çıkınca ay çok saolun kızlar moral oldunuz bana çok iyi geldi bu rabbim hepinize taddırsın
Bende bu ay yumurtlama günğ değerlendirdim iki gğn arayla bakalım bugğn adet günümdü bacaklarım çok ağrıyor , 2 gündürde aşırı sulu akıntım vardı şüphelenip yapmıştım rabbim sizede göstersin o pozitif cidden çok zor bi sğreç aslında 1.5 yıldır bizde uğraşıyorduk geçen ay folik asite başladım onunda faydası olabilir belkiAmin bende ovulasyon testi kullanıyorum bu ay umarim işe yarar Rabbim sanada unarim güzel haberi duyurur
Umarım bize de nasip olur bu tatlı heycanlar ovulasyon testini ilk defa deniyorjm inşallah faydası olur cidden çift çizgi olayı çok zor her gün bir heycanla kalkıyorum inaninBende bu ay yumurtlama günğ değerlendirdim iki gğn arayla bakalım bugğn adet günümdü bacaklarım çok ağrıyor , 2 gündürde aşırı sulu akıntım vardı şüphelenip yapmıştım rabbim sizede göstersin o pozitif cidden çok zor bi sğreç aslında 1.5 yıldır bizde uğraşıyorduk geçen ay folik asite başladım onunda faydası olabilir belki
Benim reglden 1 gün önce negatif bir gün sonra pozitif işi kanda. Yani 2 günde değişebiliyorKızlar malesef testlere güvenmeyin benimki pozitif oldupu halde kand çıkmadı negatif , hemşire bi kaç gün sonra tekrar verin dedi regl gelmezse dedi ama bilmiyorum olsa kanda çıkardı ya
Üzme sakin kendiniKızlar malesef testlere güvenmeyin benimki pozitif oldupu halde kand çıkmadı negatif , hemşire bi kaç gün sonra tekrar verin dedi regl gelmezse dedi ama bilmiyorum olsa kanda çıkardı ya
Sonuç ne oldu acabaKızlar bugün iki ayrı dünkündende farklı iki ayrı test yaptım ikiside pozitif napcam ben ya , hala regl olmadım acaba kan verdiğim yerdemi bi sıkıntı var çünkü testler bu kadar net yanlış pozitif vermez gibime geliyor ablamda şaşırdı
Pazatresi doktora gideceğim canımSonuç ne oldu acaba
Merhaba kanda ne çıktı sonrasındaPazatresi doktora gideceğim canım
Merhaba sonuc nedir acaba gebe misinizPazatresi doktora gideceğim canım