Freely marka erken gebelik testi silik çizgi kızlar lütfen yardım edinnn

sel17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2024
18
5
1
22
Kızlar adetime 5 gün kaldı yumurtlamadan sonra 9. Gün bugün yumurtlama takibini ovulasyon testiyle yapmıştım bakar mısınız silik çizgi pozitif mi çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_7193.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 423
Ben birsey görmüyorum fazla idrar koymuşsunuz. Normal testle deneyin

Gayet belirgin gözüküyor testin sonundakini diyorsunuz dimi. Testi yapınca 5 dk içinde çıktıysa yüksek ihtimal pozitiftir. İnşallah güzel haberler alırsınız

Gayet belirgin gözüküyor testin sonundakini diyorsunuz dimi. Testi yapınca 5 dk içinde çıktıysa yüksek ihtimal pozitiftir. İnşallah güzel haberler alırsınız
Evet sanırım içindeki kaymış o yüzden sonda gözüküyor çok teşekkür ederim inşallah öyledir çok heyecanlıyım

1 2 saat tutun idrarınızı öyle yapın diyorlar gününüz geçmediyse bence böyle yapabilirsiniz ya da beklerseniz yarın ilk idrarla daha doğru sonuç alırsınız bence
İlk idrarla yaptım zaten ama günüme daha 7 gün var

Eklentiler

• 1000007032.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 171
İlk idrarla yaptım zaten ama günüme daha 7 gün var
Bence biraz erken yapmışsınız genelde adete daha yakınken kesin sonuç alınıyor bende de böyle yalancı pozitif çıkmıştı sonraki yaptıklarım negatifti ama benim adetime yakındı belki sizin bebişiniz vardır zaten anca 6-10 günde tutunuyor bebek biraz daha bekleyin derim

Hayırlısı olsun bakalım 7 gün kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…