Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet günüm daha geçmediği için normal testle yapmadım yanlış sonuç vermesin diye ama yarın sabah tekrar bakacağım teşekkür ederimBen birsey görmüyorum fazla idrar koymuşsunuz. Normal testle deneyin
Evet sanırım içindeki kaymış o yüzden sonda gözüküyor çok teşekkür ederim inşallah öyledir çok heyecanlıyımGayet belirgin gözüküyor testin sonundakini diyorsunuz dimi. Testi yapınca 5 dk içinde çıktıysa yüksek ihtimal pozitiftir. İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
Ay sonucunuz ne olduuuEvet sanırım içindeki kaymış o yüzden sonda gözüküyor çok teşekkür ederim inşallah öyledir çok heyecanlıyım![]()
Maalesef yalancı pozitiftiAy sonucunuz ne olduuu
Maalesef yalancı pozitifti![]()
Maalesef yalancı pozitifti![]()
Herkesin farklı olabilir inşallah sizin pozitiftirdün benim testim buna benzer çıktı umutlanmıştım
Bence kan verin derim en doğru sonucu o veriyorHerkesin farklı olabilir inşallah sizin pozitiftir![]()
İnşallahHerkesin farklı olabilir inşallah sizin pozitiftir![]()
Birazdan yine test yapıcam bakalım sonuca göre giderimBence kan verin derim en doğru sonucu o veriyor
Sonucunuzu yazarsınız umarım dilediğiniz gibi çıkarBirazdan yine test yapıcam bakalım sonuca göre giderim
Kaç dakika beklemeliyim sizceSonucunuzu yazarsınız umarım dilediğiniz gibi çıkar
1 2 saat tutun idrarınızı öyle yapın diyorlar gününüz geçmediyse bence böyle yapabilirsiniz ya da beklerseniz yarın ilk idrarla daha doğru sonuç alırsınız benceKaç dakika beklemeliyim sizce
İlk idrarla yaptım zaten1 2 saat tutun idrarınızı öyle yapın diyorlar gününüz geçmediyse bence böyle yapabilirsiniz ya da beklerseniz yarın ilk idrarla daha doğru sonuç alırsınız bence
Bence biraz erken yapmışsınız genelde adete daha yakınken kesin sonuç alınıyor bende de böyle yalancı pozitif çıkmıştı sonraki yaptıklarım negatifti ama benim adetime yakındı belki sizin bebişiniz vardır zaten anca 6-10 günde tutunuyor bebek biraz daha bekleyin derimİlk idrarla yaptım zatenama günüme daha 7 gün var
Hayırlısı olsun bakalım 7 gün kaldı şurdaBence biraz erken yapmışsınız genelde adete daha yakınken kesin sonuç alınıyor bende de böyle yalancı pozitif çıkmıştı sonraki yaptıklarım negatifti ama benim adetime yakındı belki sizin bebişiniz vardır zaten anca 6-10 günde tutunuyor bebek biraz daha bekleyin derim