- 9 Ağustos 2020
- 455
- 196
- 53
- 28
- Konu Sahibi Tugraderya
Çizgi görmek istediğim için mi hayali çizgi görüyorum bugün yaptım ilk idrarla değil. Regli iki gün gecikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan kurudu bence ve daha belli cizgi kuruma çizgisimi acaba kafam karıştı iyiceBu teste kuruyunca bakın. Ben göremedim ama siz görüyorsanız kuruyunca daha net görünecektir.
En iyisi kan vermek haklısınBende göremedim ama bence testlerle hiç uğraşma 2 gün geciktiyse direkt kan ver
Yok işte siz daha önce gördüyseniz aynı yerde o silik çizgidir. Ben de bazen emin olamıyordum bu şekilde bırakınca belirginleşiyor. Bata kadar bir sürü test yapmıştımŞuan kurudu bence ve daha belli cizgi kuruma çizgisimi acaba kafam karıştı iyice
Ben gördüm ya off yada bilmiyorum görmek istediğim için mi acaba inşallah vardırYok işte siz daha önce gördüyseniz aynı yerde o silik çizgidir. Ben de bazen emin olamıyordum bu şekilde bırakınca belirginleşiyor. Bata kadar bir sürü test yapmıştım
Çok teşekkür ediyorum inşallah vardırilk gebeliğimi freely ile öğrenmiştim gölge gördüm testleriniz de hakkınız da hayırlısı olsun
Var o zaman hayırlı olsun. Emin olmak için kan testi verin netleşir o zaman. Ya da birkaç test daha yapılabilirBen gördüm ya off yada bilmiyorum görmek istediğim için mi acaba inşallah vardır
Acaba bide erken gebelik testi mi yapsam bu kaset test ya erken gebelik testinde biraz daha belli mi olur eğer erken gebelik testinde biraz daha gozukurse ona göre yarın kan veririmVar o zaman hayırlı olsun. Emin olmak için kan testi verin netleşir o zaman. Ya da birkaç test daha yapılabilir
Evet daha net çıkıyor onlardaAcaba bide erken gebelik testi mi yapsam bu kaset test ya erken gebelik testinde biraz daha belli mi olur eğer erken gebelik testinde biraz daha gozukurse ona göre yarın kan veririm