• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely gebelik testi yalancı pozitif veriyor mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi mbna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mbna

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
196
29
18
20
Test yaptım ilk iki dk da böyle oldu koyulaşinca biraz daha belli oldu ilk defa böyle oldu normalde hep kuruma çizgisi görürüm bu sefer kırmızılık dağılır dağılmaz gördüm bu marka test kulanan var mı yalancı pozitif veriyor mu

Eklentiler

• IMG_20250129_103210_844.webp
    IMG_20250129_103210_844.webp
    95,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250129_121946.jpg
    IMG_20250129_121946.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 22
Test yaptım ilk iki dk da böyle oldu koyulaşinca biraz daha belli oldu ilk defa böyle oldu normalde hep kuruma çizgisi görürüm bu sefer kırmızılık dağılır dağılmaz gördüm bu marka test kulanan var mı yalancı pozitif veriyor mu
Hayır bu test güvenilir bence ben bu ay bununla öğrendim hamileligimi tıpkı senin gibi cizgim vardı

Eklentiler

• 1000016165.jpg
    1000016165.jpg
    224,8 KB · Görüntüleme: 21
Regl ne kadar var ?

Düzensiz dir ama en son 27 Kasım da oldum bir ay i geçti uygulama 5 gün geçti diyor ama ben testi 2 gecmişken yaptım 3 gün geçti üstünden ama resimler o gunun
Hamile olabilirsin kuzum kan vermelisin bence silik de olsa çizgi var

Şimdi test yaptım tekrar pembelik gidince iyice silik çizgi cikti su içtim çay ictim testin markası da softec diye bir marka
Normalde testlerde 5 dakika bekliyorsun 5 dakika içinde silik de olsa bir çizgi çıkıyorsa pozitif 5 dakikanın üzerinde çıkarsa negatif kuruma çizgisi oluyor o yaptığın markayı bilmiyorum ama feerly doğru sonuç veriyor genelde sabah ilk idrar ile yap daha doğru sonuç alırsın içtiğin su çay kahve idrarın seyreltiyo

Normalde testlerde 5 dakika bekliyorsun 5 dakika içinde silik de olsa bir çizgi çıkıyorsa pozitif 5 dakikanın üzerinde çıkarsa negatif kuruma çizgisi oluyor o yaptığın markayı bilmiyorum ama feerly doğru sonuç veriyor genelde sabah ilk idrar ile yap daha doğru sonuç alırsın içtiğin su çay kahve idrarın seyreltiyo
5 dk içinde silik çıktı yani kırmızı iyice kaybolduktan sonra gördüm sabah tekrar edecem ilk idrarla

Hevesini kırmak istemem ama daha önce 4 tane aldım hepsi yalancı pozitif verdi freely pişmanlık

Ben de bu markayla öğrenmiştim doğru sonuç veriyor

Back