- 25 Nisan 2023
- 14
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi nariyaa_92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatalı pozitif bu kadar belirgin çıkar mıBence tekrar bir test yapın ve bakın onda ne çıkacak. İkisinden biri hatalı çünkü
üstteki çok net pozitif silik falan bile değil o yüzden damla az gelmiş ve yanlış sonuç vermiştir çok yüksek ihtimalle bu sabah ki test.bir tane daha al eczaneden tekrar bak.hangi marka olursa olsun bu kadar koyu bir test varken göstermesi gerekir.belliki 1 damla yeterli gelmemiş.Eki Görüntüle 3240513 merhaba üstteki testi dün akşam üzeri yaptım 10 dakikada bu hale geldi.Bugün ilk idrarla tekrar deneyeyim dedim ama nedense sadece 1 damla idrar damlatıp yaptım alttaki sonuç negatif çıktı.İdrar miktarının azlığı testi etkiler mi?Freely marka güvenilir mi?Üstteki test pozitif mi?Hangisine güvenmeliyim lütfen yardım edin
Ya size bir şey sorsam gebelikle ilgili yardımcı olur musunyzüstteki çok net pozitif silik falan bile değil o yüzden damla az gelmiş ve yanlış sonuç vermiştir çok yüksek ihtimalle bu sabah ki test.bir tane daha al eczaneden tekrar bak.hangi marka olursa olsun bu kadar koyu bir test varken göstermesi gerekir.belliki 1 damla yeterli gelmemiş.
Çok teşekkür ederim canımüstteki çok net pozitif silik falan bile değil o yüzden damla az gelmiş ve yanlış sonuç vermiştir çok yüksek ihtimalle bu sabah ki test.bir tane daha al eczaneden tekrar bak.hangi marka olursa olsun bu kadar koyu bir test varken göstermesi gerekir.belliki 1 damla yeterli gelmemiş.
Tabiki, bildiğim biseyse yardımcı olurum.Ya size bir şey sorsam gebelikle ilgili yardımcı olur musunyz
Ben şuan iki aylık hamileyim ve bir markette calısıyorum. Dolayısıyla hep ayaktayım. Dün hiç farketmediğim anda bir ağrı başladı yayıldı. Önce sanki ağır kaldırmışım gibi tüm belimde başladı sonra belden aşağı sol bacağımı falan komple tuttu. Düzgün yürümeme bile engeldi. Ayrıca kalçamada vuruyor. Eve geldim yemek yiyip hemen uzandım hiç kalkmadım. Bacağa vuran ağrı baya baya azaldı ama belim hala berbat ağrıyor. Uykumdan bile kaç kere uyandırdı. Ve ayağa kalktığımda sanki biraz ayakta oyalansam bacağım başlayacak gibi hissediyorum. Olur böyle seyler diyip işe gidip çalışayımı yoksa doktora mı gideyim? Bir bucuk saat mola dışında full ayaktayım..Tabiki, bildiğim biseyse yardımcı olurum.
Aldığın tepkiler çok yoğun yani uykumdan uyandırıyor falan diyorsun ne olursa olsun aklında soru kalacağına muhakkak doktora gitmeni oneririm.olur boyle şeyler deyip geçmek bana kalırsa çok normal değil biz nasıl bilebilirz ki içerde neler oluyor.kanama vs gibi şeyler yoksa kokulcak bişey olmama ihtimali çok yüksek ama şansa birakilmaz bence.muhakak git anlat doktora işin de yorucuymus bir kaç gün rapor bile verse dinlenmiş olursun.Ben şuan iki aylık hamileyim ve bir markette calısıyorum. Dolayısıyla hep ayaktayım. Dün hiç farketmediğim anda bir ağrı başladı yayıldı. Önce sanki ağır kaldırmışım gibi tüm belimde başladı sonra belden aşağı sol bacağımı falan komple tuttu. Düzgün yürümeme bile engeldi. Ayrıca kalçamada vuruyor. Eve geldim yemek yiyip hemen uzandım hiç kalkmadım. Bacağa vuran ağrı baya baya azaldı ama belim hala berbat ağrıyor. Uykumdan bile kaç kere uyandırdı. Ve ayağa kalktığımda sanki biraz ayakta oyalansam bacağım başlayacak gibi hissediyorum. Olur böyle seyler diyip işe gidip çalışayımı yoksa doktora mı gideyim? Bir bucuk saat mola dışında full ayaktayım..
Kanamam yok ama normalde benim akıntım hiç olmadı fakat bugün iç çamaşırım yamyaş olmuş.Aldığın tepkiler çok yoğun yani uykumdan uyandırıyor falan diyorsun ne olursa olsun aklında soru kalacağına muhakkak doktora gitmeni oneririm.olur boyle şeyler deyip geçmek bana kalırsa çok normal değil biz nasıl bilebilirz ki içerde neler oluyor.kanama vs gibi şeyler yoksa kokulcak bişey olmama ihtimali çok yüksek ama şansa birakilmaz bence.muhakak git anlat doktora işin de yorucuymus bir kaç gün rapor bile verse dinlenmiş olursun.
Akıntı olur hamileliğin çeşitli dönemlerinde o sorun degil normal yani.ama sen ihmal etme bana kalırsa git doktora.Kanamam yok ama normalde benim akıntım hiç olmadı fakat bugün iç çamaşırım yamyaş olmuş.
Bi de bunla mı alakalı bilmiyorum ama iki gündür de hiç sebep yokken ağlıyorum mesela su an yaniAkıntı olur hamileliğin çeşitli dönemlerinde o sorun degil normal yani.ama sen ihmal etme bana kalırsa git doktora.
Psikolojik olarak etkilenmissimizdir farkında olmadan hassas bir dönem hamilelikBi de bunla mı alakalı bilmiyorum ama iki gündür de hiç sebep yokken ağlıyorum mesela su an yani
Çok teşekkür ederimPsikolojik olarak etkilenmissimizdir farkında olmadan hassas bir dönem hamilelik
Kan ver cnm sonra ki yaptığın bozuk olabilirEki Görüntüle 3240513 merhaba üstteki testi dün akşam üzeri yaptım 10 dakikada bu hale geldi.Bugün ilk idrarla tekrar deneyeyim dedim ama nedense sadece 1 damla idrar damlatıp yaptım alttaki sonuç negatif çıktı.İdrar miktarının azlığı testi etkiler mi?Freely marka güvenilir mi?Üstteki test pozitif mi?Hangisine güvenmeliyim lütfen yardım edin